Yaz geldi düğünler kapıda..abiyeniz bende bir bakın derim..

egeenes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
209
160
103
Tekirdağ
kızlar merhaba..abiyemi geçen sene bakırköy'den kardeşimin düğünü için almıştım.. 1 kez giydim.. ihtiyacım olmadığı içinde satıyorum ihtiyacı olana yarasın bari..elbise 40 bedendir.fakat 38.e de olur yani benim aldığım yerde abiyeler 38 bedenden başlıyordu ona göre hesaplarsınız..ben 320-tl.ye aldım 200-tl.ye satıyorum. istanbul içi kargo bana aittir. boydan çok fotoğrafım yok en iyilerini yükleyeceğim.

Yaninizdaki oglunz mu acaba takimi harika bnde ona talibim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar elbisenize bayıldım ablam için istiyorum en son fiyat ne olur acaba

merhabalar elbisenize bayıldım ablam için istiyorum en son fiyat ne olur acaba

merhaba..diyorum ya ben 320-TL.ye aldım ama şu anda bana büyük geliyor yoksa gerçekten kaliteli bir elbise satmazdım inanın..bir kere giydim en azından yarı parasını çıkarayım en son 175 olur:)

merhaba..diyorum ya ben 320-TL.ye aldım ama şu anda bana büyük geliyor yoksa gerçekten kaliteli bir elbise satmazdım inanın..bir kere giydim en azından yarı parasını çıkarayım en son 175 olur:)

tamamdır size en geç konu ile ilgili yarın dönüş yapacağım teşekkür ederim

oğluşumun takımıda satılık şu an itibariyle:) bedeni 1 yaş ama zayıfsa 2 yaşında benimki..bi hafta önce giydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…