Yaz geldi düğünler kapıda..abiyeniz bende bir bakın derim..

egeenes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
209
160
103
Tekirdağ
kızlar merhaba..abiyemi geçen sene bakırköy'den kardeşimin düğünü için almıştım.. 1 kez giydim.. ihtiyacım olmadığı içinde satıyorum ihtiyacı olana yarasın bari..elbise 40 bedendir.fakat 38.e de olur yani benim aldığım yerde abiyeler 38 bedenden başlıyordu ona göre hesaplarsınız..ben 320-tl.ye aldım 200-tl.ye satıyorum. istanbul içi kargo bana aittir. boydan çok fotoğrafım yok en iyilerini yükleyeceğim. $CSH_7695.webp $CSH_7802.webp

Yaninizdaki oglunz mu acaba takimi harika bnde ona talibim:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar elbisenize bayıldım ablam için istiyorum en son fiyat ne olur acaba :16:

merhabalar elbisenize bayıldım ablam için istiyorum en son fiyat ne olur acaba :16:

merhaba..diyorum ya ben 320-TL.ye aldım ama şu anda bana büyük geliyor yoksa gerçekten kaliteli bir elbise satmazdım inanın..bir kere giydim en azından yarı parasını çıkarayım en son 175 olur:)

merhaba..diyorum ya ben 320-TL.ye aldım ama şu anda bana büyük geliyor yoksa gerçekten kaliteli bir elbise satmazdım inanın..bir kere giydim en azından yarı parasını çıkarayım en son 175 olur:)

tamamdır size en geç konu ile ilgili yarın dönüş yapacağım teşekkür ederim :16:

oğluşumun takımıda satılık şu an itibariyle:) bedeni 1 yaş ama zayıfsa 2 yaşında benimki..bi hafta önce giydi.. :emir_bebek:

Back
X