Yaz gelmeden kilo alalım diyenler?

Afilli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
2.102
56
Merhaba kızlar,
Zamanında 42 civarı kilolardan burada birbirimizi kontrol ederek uyguladığımız programla 50leri görmüştüm.
Daha sonra işte bırakmamın iştahsızlığın sonucunda, 48e düştüm.
Yaz gelmeden şöyle yaklaşık bir ayda 5-6 kilo almak istiyorum. "Sağlıklı bir şekilde" olması önemli benim için.
Her hafta buraya kilomuzu yazalım diyorum ben spor da yapacağımdan ölçülerimi de takip edeceğim. Onları da buraya yazalım diyorum.

Aynı zamanda ben diyetisyenlik okuyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hakikaten başladım başlayalı bölüme, kendime zerre faydam dokunmadı belki sizlere dokunur:KK51::KK48:

O zaman pazar gününe kadar katılmak isteyenler boy ve kilolarını isterlerse ölçülerini paylaşsınlar.
Pazar geceleri güncelleyelim sayfamızı.
Katılan olmazsa da artık kendi kendime takılırım:KK45::KK45:
Listemiz;
15x2skm.jpg

2q2h74n.jpg

Uygulayacağım program bu kızlar, kendi bilgi sistemimizden hazırladım. Kabataslak buna yakın, biraz az ya da biraz fazla yemeye çalışacağım her gün.
Okula gittiğimden bana bu program uygun siz de kendinize saatlerinize uygun olacak şekilde uygulayabilirsiniz isterseniz size de hazırlayabilirim özelden hayat tarzınız hakkında konuşursak :KK76:
1zlyfk0.jpg

Bu da uygulamayı düşündüğüm spor programı :KK49:

Son düzenleme:
Merhaba bende kilo almak ısıtıyorum.dıyettısyene de gıttık ama yok olmaddogumdan sonra aldım o da sımdı gıttı.
Boyum 157
Kılo 52
Benım bacak sıkıntım var bacaklardan kılo almak ısıtıyorum ama ne mu kum olmuyor cop gıbı, pantolan almaya gıdın her devasında dönüyorum olmuyor bacaklar Zayıf o kadar kötü duruyo kı.
Belım kalın onu ınceltmek ısıtıyorum.kısacası bölgesel ısıtıyorum ama ne mumkun
Su dönem zaten alamam ıkı cocuk onların pesınde koşturmaktan mümkün olmayacak sanırım.

Merhaba bende kilo almak ısıtıyorum.dıyettısyene de gıttık ama yok olmaddogumdan sonra aldım o da sımdı gıttı.
Boyum 157
Kılo 52
Benım bacak sıkıntım var bacaklardan kılo almak ısıtıyorum ama ne mu kum olmuyor cop gıbı, pantolan almaya gıdın her devasında dönüyorum olmuyor bacaklar Zayıf o kadar kötü duruyo kı.
Belım kalın onu ınceltmek ısıtıyorum.kısacası bölgesel ısıtıyorum ama ne mumkun
Su dönem zaten alamam ıkı cocuk onların pesınde koşturmaktan mümkün olmayacak sanırım.
benim de bacaklarım baya inceydi çok rahatsızdım squatla üst bacaklarımı kalınlaştırdım ayrıca kalçam da yuvarlaklaştı tavsiye ederim. başta zorlasa da zamanla alışılıyor :KK49:

kendi boyumu kilomu yazmamışım o_O
boy 160
kilo 48

Bende popo ve belden alıyoru m. Buralar ıncelsın. Bacak alsın hem üst hem alt Tarafın alması Lazım ama zor görünüyor.dedıgınıı dinleyeceğim.artık bıze bı lıste yazın meslekı bılgınıze dayanarak uygulYalım. Ikı cocuk annesıyım ve cop ngıbıyım

Bende popo ve belden alıyoru m. Buralar ıncelsın. Bacak alsın hem üst hem alt Tarafın alması Lazım ama zor görünüyor.dedıgınıı dinleyeceğim.artık bıze bı lıste yazın meslekı bılgınıze dayanarak uygulYalım. Ikı cocuk annesıyım ve cop ngıbıyım
dahiliyeye hiç gittiniz mi genel kilo almanızı engelleyecek bir eksiklik/fazlalık var mı diye? tiroit hormonları mesela?

dahiliyeye hiç gittiniz mi genel kilo almanızı engelleyecek bir eksiklik/fazlalık var mı diye? tiroit hormonları mesela?

Gıttım Butun tahlıler yapıldı dıyetısyenım yollamıştı zaten. Bı ekdık yok.cok ekmek yetım mesela ama yok yok.bana bacak tan nasıl alacam o konuda yardımcı olun. Kızlar

ben kol ve bacaktan alıyorum belim incecik koptu kopacak:KK57:
boy 1.69 kilo 48 bu ay 50yi görsemm..:KK49:
bence de incecik bel gayet güzel :oops:
ay keşke ben de kollarıma alsam kollarım çırpı gibi

Gıttım Butun tahlıler yapıldı dıyetısyenım yollamıştı zaten. Bı ekdık yok.cok ekmek yetım mesela ama yok yok.bana bacak tan nasıl alacam o konuda yardımcı olun. Kızlar
ne mutlu eksiklik yokmuş işte
ben de mesela senin tam tersiğ bacaklarıma alıyorum kilo o yüzden belli bölgeleri kilo almak istediğim bölgelerdeki kas gruplarını çalıştırarak yeme düzenimi başlatıcam ki oralara kilo alayım oralardaki kas kütlesi artsın
bence sen de (sen diyorum ama kusura bakma benden muhtemelen yaşça büyüksündür :oops:) squat lunge gibi egzersizlerle bacaklarını çalıştırmalısın.

benimde şuan çırpı gibi ama üst kolum birazcık etlendi ama gören hala sopa diyor o ayrı:KK47:
ben önceki kilo almamda geceleri cicibebe sayesinde almıştım, yine öyle yapcam geceleri cicibebe yiycem kızlar bence mideniz alıyorsa siz de yiyin :KK49:

bence de incecik bel gayet güzel :oops:
ay keşke ben de kollarıma alsam kollarım çırpı gibi

ne mutlu eksiklik yokmuş işte
ben de mesela senin tam tersiğ bacaklarıma alıyorum kilo o yüzden belli bölgeleri kilo almak istediğim bölgelerdeki kas gruplarını çalıştırarak yeme düzenimi başlatıcam ki oralara kilo alayım oralardaki kas kütlesi artsın
bence sen de (sen diyorum ama kusura bakma benden muhtemelen yaşça büyüksündür :oops:) squat lunge gibi egzersizlerle bacaklarını çalıştırmalısın.

T
Sen dıyebırsın. Anım.ne olcak. Nettekıler bakayım bu hareketlere. Inşallaah alırız. Bu bel nasıl ıncelecek formül yok mu

Bende almak istiyorum bu aralar şu fatsecret programini kullanıyorm ama alamadim 2 haftadir fln.. boyum 157 kilom 51 ama belli duzende tartilamam tartim yok anneme gittikce tartiliyorum

T
Sen dıyebırsın. Anım.ne olcak. Nettekıler bakayım bu hareketlere. Inşallaah alırız. Bu bel nasıl ıncelecek formül yok mu
bel inceltmek için russian twist egzersizini öneriyorlar.
yarın itibariyle listeme sporlara falan başlayacağım bakalım alabilecek miyim gelsin kilolar:KK49:
Bende almak istiyorum bu aralar şu fatsecret programini kullanıyorm ama alamadim 2 haftadir fln.. boyum 157 kilom 51 ama belli duzende tartilamam tartim yok anneme gittikce tartiliyorum
benim de tartım bozuk eczanede tartılıyorum ben de. listeye ekleyeyim mi yine de?
fat secreti ben de kullandım da bir süre sonra üşeniyorum eklemeye oraya :oops:

bel inceltmek için russian twist egzersizini öneriyorlar.
yarın itibariyle listeme sporlara falan başlayacağım bakalım alabilecek miyim gelsin kilolar:KK49:

benim de tartım bozuk eczanede tartılıyorum ben de. listeye ekleyeyim mi yine de?
fat secreti ben de kullandım da bir süre sonra üşeniyorum eklemeye oraya :oops:
ekle ekle tartildikca yazarim :)

Kalori hesabı yapın kızlar, ben öyle kilo aldım, şimdi de göbeğe çalışıyorum :p Kilo iyi bir şey değil. Kafaya takmayın. Yıllarca tecrübe ettim ve daha yeni farkettim bunu..

Merhabaa ben de 158 boy 43 kiloyum birlikte kilo alalim konuyu acan kisi haftalik takip tutsun bence her hafta kilomuzu guncelleyelim mesela bugun pazartesi baslayalim hemenn.ve neler yediklerimiz konusunda yardimci olalim birbirimize

X