Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yaz İzninde Bakıcıya Ücret Verilir mi?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

himmm bu bakicilar sadece cocuk baktiklari icin sanirim temizlige yardima pek gelmiyorlar ama sizin bakici gelirim demis ne guzel cocukla tek cocuk ta olsa birseyler yapabilmek zor oluyor bazen tek basina disari cikmak falan o zaman bakar cocuga size de yardim etti mi oldu iste hem parayi hak etmis olur...
kolayliklar dilerim size... allahim gonlunuze gore versin....

benım oldugum bolgede bı bebek bakıcısı bın lıra alıyo ayda sızınkı cok ıyı ve herseyı yapıyo benım bakıcıyı gecen sene cıkardım ısten hıcbır sey yapmam dedı sonradan ve uç ay sonra zam ıstedı bencede sızınkı ıyı bırısı ve guvenılır bu durumda sızınde ımkanınz azsa yarım ucret verebılırsınız veya yazında gelsın yarım gun calıssın veya belırlı gunler yarım mamaas verın ....oncelıkle konusmak gerek ..ıns hersey ıyı olur

yok artık daha neler? kuzenim karı koca polis doğudalar yaz mevsimini bırak 2 gün bile keser valla. ama dinimizce de uygun olan budur almadığın hizmetin parası mı olurmuş? ya sizi yanlış anladı o bilemicem artık. bazen kuzenimin yanına annesi gider o sürede bakıcı gelmez onu bile keser kuzenim bunda ayıp yok ki hak yemeyin hakkınızı yedirmeyin derim ben

Bence bu konu bakıcı ıle en basından konusulmalıydı mesela benım sektorumde personel işe alınırken sezonluk yanı yaz donemı yada sureklı çalışıp çalışmayacagı bastan kendısıne bıldırılır. Ona gore ıse baslayan kısıde ıse devam edıp etmeyecegını basından bılır ve ona gore planını yapar
yazın para vermemenız bastan konusulsa ıdı mantıklı ancak bunu belırtmeyıp yazın ısten cıkarıp eylulde baslamasını ıstersenız bence baska iş bulması muhtemel .sonucta extra ıslerı yapmasını bırakın gercekten guvenıp cocugunuzu yanı en kıymetlınızı emanet edebılecegınız guvenılır bırısını bulmak bu devırde gercekten buyuk sans.emınım en dogru kararı yıne kendınız vereceksınız
selamlar

bence yazında işe devam etsin haketsin parasını da alsın. hem sizede yardımcı olur , hemde çocuk için iyi.. bakıcıyı 3 ay görme sonra gene baştan başka bi düzene başla olmaz.

bence yazında işe devam etsin haketsin parasını da alsın. hem sizede yardımcı olur , hemde çocuk için iyi.. bakıcıyı 3 ay görme sonra gene baştan başka bi düzene başla olmaz.

ben geliyimmi sana yardıma

yazın siz maaş alıyorsunuz çalışmadığınız dönemdede ve çok iyi diyorsunuz bakıcınız ....görevi olmayan şeyleride yapıyormuş ben sizin yerinzde olsam verirdim....00.
iyi bakıcı bulmak bu dönemde zor....500 lira hem çocuk hem ev işi bence çok az...

Bizim üst komşumuzda 500 veriyor, yaz tatili ya da ara tatiller bayram olsun ne olursa olsun her ay maaşını ödüyor, üstelik sadece çocuğa bakma parası, evde başka hiç bir iş yapmıyor.. kendisi de öğretmen, hafta sonları bakıcısı gelmiyor haftanın 5 günü akşam 5 gibi (en geç 6) çıkıp gidiyor.. sigortası yok bakıcıların bence hakları, çocuğunuza iyi bakıyor üstelik evinizde size iş bırakmıyor, bence fazlasını bile hak ediyor... İşi de oldukça zor, sabır lazım, istek lazım, severek yapmak lazım, özverili olmak lazım... çok çok zor, durumu da iyi değil madem, bence kesinlikle vermelisiniz...

Canım yaz boyu bakıcımız geldiği için ben maaşını vermeye devam ettim.
O yazın da parasını veren aile de bakıcı başka yere gitmesin diye vermişlerdir heralde. Ama madem maaşını vereceksin, o zaman o da gelsin de sana yardım etsin di mi?

paraları eksiksiz verdim yaz boyu ve eve 1 kez bile çağırmadım. oğlumla başbaşa kalmak istedim napiim. başka uzun süre bu kadar başbaşa kalamıcam. bu sayede oğlum bana iyice yakınlaştı. tuvalet alışkanlığı kazandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…