Yaz okulu

Ben olsam yaz okuluna da tatile de giderdim. Öyle bir imkanın varmış. Telafi olur 1 haftalık ders. Not bulursun internetten çalışırsın eksik olan dersine.
İşte 1 hafta ama program yogun oldugundan 2 haftalık bi kayıp yaşamış gibi olucam ama sanırım öyle yapıcam ben de :)

İşte 1 hafta ama program yogun oldugundan 2 haftalık bi kayıp yaşamış gibi olucam ama sanırım öyle yapıcam ben de :)
Olsun. Halledersin bence.
Hiç gitmediğim dersleri iyi notlarla geçtiğim olmuştu. Eğer için hiç rahat etmezse bir arkadaşından rica edersin aldığı notları atar telefonla, sen de tekrar edersin. Zaten her şey sınav öncesi sıkı çalışmaktan geçiyor üniversitede.

Yerinde olsam yaz okulunu seçerdim. İleride de dersten kalırsan kredilerin yetmeyip okulu uzatabilirsin. Son sene öğrencilerin kredi telaşını gördüğümde gerçekten çok üzülüyorum.

Salla gitsin ya, git tatile, boşver. Gelecek için kaygılanıyoruz da ne oluyor Allah aşkına? Ben konu bile açtım, herkes "mezun olma, mezun olma" dedi, ben mezun olduğuma üzülmeye başladım. :D Gerçi bütte bi ödev teslim etmem lazım ama kritik de bir ders var, halen açıklanmadı harf notu, belki o da büte kalır. Bazen diyorum ya uzatsam mı ne yapsam diye. :KK53: Sanki bi haltmış gibi 23 yaşında mezun olunca ne oluyor? Git tatiline boşver, en güzeli. Nasıl olsa o okul bitecek, sen de kendi paranı kazanıp kendi tatiline de gideceksin. Benim çevremdekiler senin çevrende olsalar eminim şimdi 50 kere tatile gitmiştin. :) Ben temmuzda diplomayı alana kadar tatil modunda takılayım diyorum, diplomadan sonra belki staj+iş öğretme tarzı birşeyler bulursam ona yönelirim. Sonra da iş güç, tabi çıkarsa. :KK31:

Kızlar daha önce de konu açmıştım ama çok kararsız kaldım yine fikir almak istedim. Benim alttan dersim kaldı onu yazın alamıyorum açılmıyor onun yerine üstten 2 tane nispeten daha rahat olan dersleri almayı düşünüyorum seneye yükümü biraz hafifletmek için. Ama annemler de çok güzel bir otelde tatil ayarladılar ders alırsam tatile gidemeyeceğim, diyorum zaten bütün sene yoruldum tatil yapayım yaz okulunu boşver. Bir yandan da yazın ders almazsam da yaz çok boş geçecek gibi geliyor staj falan da yapmıyorum bu sene bilemedim. Sizce?

Tatil en fazla bir hafta sürmez mi?
Bir hafta eker gidersin tatile dönüp devam edersin.
Yaz okulunda 2 ders devamsızlık hakkı vardı diye biliyorum. Birini yemiş olursun.

Tatil en fazla bir hafta sürmez mi?
Bir hafta eker gidersin tatile dönüp devam edersin.
Yaz okulunda 2 ders devamsızlık hakkı vardı diye biliyorum. Birini yemiş olursun.
İşte programın yogunlugundan dolayı 2 haftalık dersi kaçıracağım için kayıp olur mu diye emin olamadım yaz okulunda alıyorum çünkü adam akıllı bi notla geçmek istiyorum :)

tatil ne kadar süre ki ? hadi 2 hafta olsun.
2 hafta gitmezsin derse , zaten dersler rahat ise 2 haftalık açığı kapatırsın diye düşünüyorum.
yaz okulu nasıl bişey bilmiyorum tabi , hep BA-AA ydı notlarım :D diyerek gıcıklık yapayım. keşke o zaman ki ders çalışma ruhum olaydı şimdi azıcık. :(

şaka bi yana da eğer 2 hafta gitmemek sorun ise derslere, tatil çok önemli değil bence. dersleri al derim.
okul bitince bi de iş bulup kendin çıkarsın tatile.

Salla gitsin ya, git tatile, boşver. Gelecek için kaygılanıyoruz da ne oluyor Allah aşkına? Ben konu bile açtım, herkes "mezun olma, mezun olma" dedi, ben mezun olduğuma üzülmeye başladım. :KK70: Gerçi bütte bi ödev teslim etmem lazım ama kritik de bir ders var, halen açıklanmadı harf notu, belki o da büte kalır. Bazen diyorum ya uzatsam mı ne yapsam diye. :KK53: Sanki bi haltmış gibi 23 yaşında mezun olunca ne oluyor? Git tatiline boşver, en güzeli. Nasıl olsa o okul bitecek, sen de kendi paranı kazanıp kendi tatiline de gideceksin. Benim çevremdekiler senin çevrende olsalar eminim şimdi 50 kere tatile gitmiştin. :) Ben temmuzda diplomayı alana kadar tatil modunda takılayım diyorum, diplomadan sonra belki staj+iş öğretme tarzı birşeyler bulursam ona yönelirim. Sonra da iş güç, tabi çıkarsa. :KK31:
Yaa orası öyle tabi :)) Ama bu sefer sene içinde daha rahat ederim diye düşündüm onun da ceremesini ben ekicem çünkü :(
Sanırım hep yaz okuluna kaydolup hem tatile gidicem :D :D

tatil ne kadar süre ki ? hadi 2 hafta olsun.
2 hafta gitmezsin derse , zaten dersler rahat ise 2 haftalık açığı kapatırsın diye düşünüyorum.
yaz okulu nasıl bişey bilmiyorum tabi , hep BA-AA ydı notlarım :KK70: diyerek gıcıklık yapayım. keşke o zaman ki ders çalışma ruhum olaydı şimdi azıcık. :KK43:

şaka bi yana da eğer 2 hafta gitmemek sorun ise derslere, tatil çok önemli değil bence. dersleri al derim.
okul bitince bi de iş bulup kendin çıkarsın tatile.
Yani bir şekilde açığı kapatırım diye düşünüyorum ben de sanırım hem kaydolucam hem tatile gidicem :D :D

eğer ikisini de yapabiliyorsan yap derim ama yaz okulu için tatile gitmeyeceksen tatili seç. bak ben mühendislik okudum her yaz yaz okuluna gittim. ve böyle zor bir bölümse okulun emin ol bir daha tatil yapmaya vaktin olmayacak yok stajı bilmem nesi. zaten bütün sene yorulmuşsun tatilini yap gene yıl içinde daha çok çalışır arayı kapatırsın. insanın dinlenmeye daha çok ihtiyacı var kendinden ödün verme.

Kızlar daha önce de konu açmıştım ama çok kararsız kaldım yine fikir almak istedim. Benim alttan dersim kaldı onu yazın alamıyorum açılmıyor onun yerine üstten 2 tane nispeten daha rahat olan dersleri almayı düşünüyorum seneye yükümü biraz hafifletmek için. Ama annemler de çok güzel bir otelde tatil ayarladılar ders alırsam tatile gidemeyeceğim, diyorum zaten bütün sene yoruldum tatil yapayım yaz okulunu boşver. Bir yandan da yazın ders almazsam da yaz çok boş geçecek gibi geliyor staj falan da yapmıyorum bu sene bilemedim. Sizce?

üç günlük dünya yap tatilini ohh :) okul öyle böyle bitiyor

eğer ikisini de yapabiliyorsan yap derim ama yaz okulu için tatile gitmeyeceksen tatili seç. bak ben mühendislik okudum her yaz yaz okuluna gittim. ve böyle zor bir bölümse okulun emin ol bir daha tatil yapmaya vaktin olmayacak yok stajı bilmem nesi. zaten bütün sene yorulmuşsun tatilini yap gene yıl içinde daha çok çalışır arayı kapatırsın. insanın dinlenmeye daha çok ihtiyacı var kendinden ödün verme.
Ben de ilk kez yaz okulu yapmayı düşündüm sanırım yaz okulunu 1 hafta ekip tatilimi de yapıcam aklım kalıcak çünkü. Sene içinde çok yoruldum tatilsiz de olmaz diye düşündüm dediğiniz gibi bu arada benim de mühendislik :)

Ben de ilk kez yaz okulu yapmayı düşündüm sanırım yaz okulunu 1 hafta ekip tatilimi de yapıcam aklım kalıcak çünkü. Sene içinde çok yoruldum tatilsiz de olmaz diye düşündüm dediğiniz gibi bu arada benim de mühendislik :)

o zaman ikisini de yap gitsin. yaz okulu dönem kadar ağır geçmediği için 1 hafta ekmekle inan bir şey kaçırmazsın yap şu lanet tatili dostum :D :D

5.yılını yaz okulu olmayan bir hukuk fakültesinde okuyan öğrenci olarak, yaz okulu olsaydı koşa koşa giderdim. Yükünüzü hafifleyince sınav haftası kendinize teşekkür edeceksiniz :)

o zaman ikisini de yap gitsin. yaz okulu dönem kadar ağır geçmediği için 1 hafta ekmekle inan bir şey kaçırmazsın yap şu lanet tatili dostum :KK70: :KK70:
Ya aslında tam tersi değil mi haftalık ders saati daha fazla oluyor yaz okulunda daha çok şey kaçıracağım ama risk aldım artık galiba :D

Back
X