Ay bilmem belki anlaşmakla ilgilidir bilemiyorum genelde her iki tarafından istek ve beklentilerinin aynı olması lazım bu da arkadaşlık da bile zor bana göre ben mutlu olsam eşlerde bi sıkıntı çıkar falan filan.Ne mutlu size
Görümceyle tatil mi olur.. gideceksemde sallamam kimseyi. Bikinide giyerim içkide içerim kime ne? Hatta kahvaltıdan sonra bi başla gece yatana kadar içerim,tatil böyle bişey benm için :)
Merhaba hanimlar
Gorumcem ve ailesiyle yaz tatiline gitmeye karar verdik yani cok iyi geciniriz ve birlikte daha eğlenceli olacağını dusundugum icin ben teklif ettim hatta.
Amaa sonradan aklima geldi ki onlarin yaninda ne giymem gerekir normalde bikini giyiyorum yine bikini giysem olur mu ve gittigimiz tatillerde denizden cok barda vakit geciririz onlar icmiyor sanırım yani hic gormedim esimde ablam icmez diyor onlarin yaninda icsem sorun cikar mi acaba?
Siz yeni evli değil miydiniz? Niye eşinizle başbaşa gitmiyorsunuz? İleride çocuk olunca başbaşa tatil yapamayacaksınız. Zaten bir sürü borç ödüyorsunuz, harcayacağınız para değerli, onu da stresli tatil için harcamayın.
Siz yeni evli değil miydiniz? Niye eşinizle başbaşa gitmiyorsunuz? İleride çocuk olunca başbaşa tatil yapamayacaksınız. Zaten bir sürü borç ödüyorsunuz, harcayacağınız para değerli, onu da stresli tatil için harcamayın.
Bizim de böyle iyi anlaştığımız bir ikili var. Onlar genelde teklif eder ama biz pek dikkate almayız. Çünkü bahsettiğin farklılıklar bizde de var. Normalde kim ne yapsın beni ilgilendirmez iyi bir insan olup olmadığına bakarım ama tatilde rahat edemeyiz diye düşünüyorum. Keşke sen de önceden akıl etmiş olsaydın bunları :)
Bence cok iyi dusun. Bekarken arkadaslarla cok tatile giderdik cok eglenirdik kalabalikta. Ama akrabayla ayni sekilde olmaz. Hele gorumceyle...
Bikini mi giysem diye diye tatile gidip simdiden kendinizi kisitliyorsunuz. Nasil bir rahatlama saglar bu tatil size?
Görümceniz kapalı mı?
Pardon yorumları şimdi gördüm, değilmiş :))
Anne babadan cekilinir de gorumceden neden cekiniyorsunuz ki :) Ha mayo ha bikini çok farkı yok :)) ama muhafazakar olsa, hasema giyse cekinmenizi anlardım .
ben tesettürlü oldugum halde.
Ailecek tatile gittiğimizde annemle buyuk ablam bikini giyer.
Hiç umrumda da değil . Kimin ne giydiği herkes istediğini giysin . İstediği içsin .
Evimde alkol içirmem ama bir cafe falan gideriz annemın yenı eşi içer karışamam da kendı tercihi .