Gohacim bilemedim , hic boyle bir ortamda bulunmadim
Ben kendimden taviz vermem bunu cok net soyleyebilirim , yasam tarzim konusunda cok hassasimdir
Ama sana da benim gibi ol diyemrm :) sen rahatsiz oluyorsan gitmeyeceksin tatile , esine de bunu bu sekilde anlat israrci olmasin
Onemli olan senin o tatilden keyif almanYa biz de yurtdışında olunca, tatili verimli geçirelim diye istiyor o da daha çok.
Ayrıca tatile gidiyoruz zaten, o yüzden aileyle olan kısmını da böyle değerlendirelim diyor. Ama ben hayalimde canlandıramıyorum açıkçası.
Onemli olan senin o tatilden keyif alman
Bu sekilde alamayacaksan esine bunu soyle
Oturup boyle planlar yapmasin :)
Adi ustunde tatil , kendini bu duruma sokma hic
Demezler diye düşünüyorumyani bunu en iyi siz bilirsiniz. içtiniz diye laf edecek birileri mi? şahsen ben bu şüphelerin olduğu insanlarla tatil içine hiç girişmezdim. bi de tatil çok değişik bi olay, yani onlar sana uymaz sen onlara uymazsın. cümbür cemaat gitmenin mantığı yok bence.
Merhaba hanimlar
Gorumcem ve ailesiyle yaz tatiline gitmeye karar verdik yani cok iyi geciniriz ve birlikte daha eğlenceli olacağını dusundugum icin ben teklif ettim hatta.
Amaa sonradan aklima geldi ki onlarin yaninda ne giymem gerekir normalde bikini giyiyorum yine bikini giysem olur mu ve gittigimiz tatillerde denizden cok barda vakit geciririzonlar icmiyor sanırım yani hic gormedim esimde ablam icmez diyor onlarin yaninda icsem sorun cikar mi acaba?
Atla gel bodruma , icelim beraber :)Öyle olacak :)
Bu yaz da kurtarayım paçayı bakalım
Atla gel bodruma , icelim beraber :)
Ya otellerdeki ickiler cok alkollü olmuyor ji hele turk içkileriAy benle içilmez de, uyuyom ben hemen
Ay yaz gelsin ya
Buraya geldi , ayiptir soylemesiAy benle içilmez de, uyuyom ben hemen
Ay yaz gelsin ya
Sanırım eniştenizin yanında bikini giymek istemiyorsunuz,doğru mu anladım?Merhaba hanimlar
Gorumcem ve ailesiyle yaz tatiline gitmeye karar verdik yani cok iyi geciniriz ve birlikte daha eğlenceli olacağını dusundugum icin ben teklif ettim hatta.
Amaa sonradan aklima geldi ki onlarin yaninda ne giymem gerekir normalde bikini giyiyorum yine bikini giysem olur mu ve gittigimiz tatillerde denizden cok barda vakit geciririzonlar icmiyor sanırım yani hic gormedim esimde ablam icmez diyor onlarin yaninda icsem sorun cikar mi acaba?
Aynen biraz daha kapali bir bikini alacağım galibaSanırım eniştenizin yanında bikini giymek istemiyorsunuz,doğru mu anladım?
Tanıdık bir erkeğin yanında giymekle tanımadıklarının yanında giymek farklıdır herhalde.
Ondan mı?
Geçen yaz otelde birileriyle tanışmıştım.
Onlar da gelin görümce idi,eşleri ile birlikte.
Çok hoşlardı.
Ben de gidebilirim,o samimiyet var mesela yadırgamadım.
Kafalar uyuşuyorsa güzel olur.
Ben bikini giymem, içki de içmem.
Ama bunları yapmak istiyorsam yapardım tatilde,kimse için yapmamazlık etmezdim.
Senede maksimum iki kez tatile gidiyorum, onda da istediğimi yapayım bir zahmet.
Normalde doğal olarak kıyafetle gören enişte,bikinili vaziyeti bence de görmesin :)Aynen biraz daha kapali bir bikini alacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?