Yaz tatili plani

Ya biz de yurtdışında olunca, tatili verimli geçirelim diye istiyor o da daha çok.
Ayrıca tatile gidiyoruz zaten, o yüzden aileyle olan kısmını da böyle değerlendirelim diyor. Ama ben hayalimde canlandıramıyorum açıkçası.

Onemli olan senin o tatilden keyif alman
Bu sekilde alamayacaksan esine bunu soyle
Oturup boyle planlar yapmasin :)
Adi ustunde tatil , kendini bu duruma sokma hic

yani bunu en iyi siz bilirsiniz. içtiniz diye laf edecek birileri mi? şahsen ben bu şüphelerin olduğu insanlarla tatil içine hiç girişmezdim. bi de tatil çok değişik bi olay, yani onlar sana uymaz sen onlara uymazsın. cümbür cemaat gitmenin mantığı yok bence.

Demezler diye düşünüyorum

Açıkcası ben tanıdığım birilerinin yanında bikini vs giyemem. Hatta türk çoğunluk olan yerlerde denizden çıkınca hemen pareomu geçiririm. Turistler daha iyi oluyor herkes kendi halinde. Yani normalde usturuplu giyinirim, mesela atıyorum herhangi bir erkeğin yanında göğüs dekoltesi giyinmem, e enişte vs olunca bikini direkt açık kalıyor. Tatil mekanı olması o kişiyi değiştirmiyor ki. Ama bu tamamen sizin ve ailenizin yapısıyla alakalı. Nasıl rahat edecekseniz öyle davranın derim. Sonuçta tatil dinlenmeye gidiyor insan

bende çekinirdim görümcem yok, ama ben görümceyim abimlerle rahatça tatillerede gittik eşleriyle yengem haşema giymişti, bende biraz daha uygun bişey giymiştim hoş şimdi kapandım, haşemayla giriyorum sıkıntı yok o yüzden, aile olarak sıkıntı yapmazsa eşin falan neysen osun değişmemelisin

Bana da akrabaların yanında bikini giymek garip geliyor. Ve kimseyle aile tatili yapmam ya kız kıza gideriz ya sadece eşimle. Kültür gezisi ayrı.

Ablası da içiyordur belki eşiniz bilmiyordur. Sarhoş olup ona buna sarmayacaksanız sanmam ki sıkıntı olsun.
Biz en yakın arkadaşım ve eşi ile tatile gittik. Ve o artık en yakın arkadaşım değil
İnsanlar birbirini ya işte ya tatilde tanırmış derler.
Umarım güzel geçer.

Sanırım eniştenizin yanında bikini giymek istemiyorsunuz,doğru mu anladım?
Tanıdık bir erkeğin yanında giymekle tanımadıklarının yanında giymek farklıdır herhalde.
Ondan mı?

Geçen yaz otelde birileriyle tanışmıştım.
Onlar da gelin görümce idi,eşleri ile birlikte.
Çok hoşlardı.
Ben de gidebilirim,o samimiyet var mesela yadırgamadım.
Kafalar uyuşuyorsa güzel olur.

Ben bikini giymem, içki de içmem.
Ama bunları yapmak istiyorsam yapardım tatilde,kimse için yapmamazlık etmezdim.
Senede maksimum iki kez tatile gidiyorum, onda da istediğimi yapayım bir zahmet.

Yılda bir kere tatile gidiyorsun sonuçta.Tadını çıkartacaksın elbette.Istediğin gibi içersin onda sorun yok.Bikini konusunda görümcenin eşinden çekineceksen şık bir mayo alabilirsin.Çünkü insan enteresan bir şekilde tanımadığı insanlarsansa tanıdıklardan,akrabalardan filan daha çok çekiniyor.

Aynen biraz daha kapali bir bikini alacağım galiba

Ben de başkaları için değişme olayını anlamıyorum
Ben kapalıyım,deniz de yarım mayo giyiyorum (tişört,kapri şeklinde)
Alkol kullanmam ve hazzetmem
Herhangi biriyle tatile gidersem ve içmiyor olmam onları ne kadar alakadar etmiyorsa sizin de içiyor olmanız onları o kadar alakadar etmiyor
Benim mayom hakkında sadece ben söz sahibiysem sizin bikininiz hakkında da sadece siz söz sahibisiniz
O yüzden kendinizi kasmadan en rahat olabileceğiniz şekilde geçirin tatilinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…