- Konu Sahibi Mavi turna
-
Cin ilk 3 ay tek basina mucadele etti su anda tum dunya el birligiyle cozumunu bulmaya calisiyor , o yuzden bu sekilde bakmamak gerekiyorYani aşırı disiplinli hatta zorba tedbirler ağır sokağa Çıkma yasakları, bi haftada inşa edilen hastanelerle Çin bile en az üç ay bitiremedi bu salgını. Türkiye’nin temmuzda öyle şehir şehir gezi yapılacak kadar rahatlayacağından hiç umudum yok. Büyük hayalim assos koyları gibi görece sakin yerlerde özel arabayla gidip gelmek. Sizin olan bu yıl çok zor bence
Ben de iki aya daha profesyonel ilaç desteği yığılma olmadan sağlık sistemi bekliyorum ama yine de hiçbir şey olmamış gibi rahatlamamız en az altı ay benceCin ilk 3 ay tek basina mucadele etti su anda tum dunya el birligiyle cozumunu bulmaya calisiyor , o yuzden bu sekilde bakmamak gerekiyor
Bence iki aya kalmadan sorunu cozecekler ve normal hayatlarimiza geri donecegiz
Bende öyle umut ediyorum bide normale dönersek tatil gerçekten iyi gelecek bu kadar sıkıntının ustuneBen olsam iptal etmezdim , tedavisi bulunmak uzere , pek cok ulke cesitli ilaclarla tedavi etmeyi basardi , bence agustosa kadar hayat normale donecek , donmek zorunda
İnşallah. Ben iptal etmedim çok panik olmayı sevmiyorum iptal edince de tekrar rezervasyon yaptırdığımız yerde corona olmayacağının garantisi yok sonuçta 10 gün öncesine kadar burda da yoktu.Elhamdülillah allah cok büyük dediginiz gibi bi bakarsın hersey düzelmiş insallah sizde gidebilirsiniz
Aynen gercekten iyi gelecek ve cok yigilma olacak , fiyatlar artacak , biraz daha bekleyin iptal etmek icinBende öyle umut ediyorum bide normale dönersek tatil gerçekten iyi gelecek bu kadar sıkıntının ustune
İnsallah o kadar uzun surmez , zira hicbir ulkenin ekonomisi 6 ay dayanamaz bu karantinayaBen de iki aya daha profesyonel ilaç desteği yığılma olmadan sağlık sistemi bekliyorum ama yine de hiçbir şey olmamış gibi rahatlamamız en az altı ay bence
İptal etmeyin bekleyin. Bu durumun yaz aylarına kalmadan biteceğini düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
Otele ödediğiniz ne kadar ki buraya konu açtınız?Sadece otelleri iptal edebiliyoruz onuda parayı verirlermi bilmiyorum ucak biletleri yanıyor
Ödediğim paranın miktarına göre mi konu açma iznim var evet bilet yanıyor ama olurda sokağa çıkma yasağı olur virüste ikinci dalga olur burda ki arkadaslardan bilet iptali yolu öğrenmek için konu açtım ve onlarında nasıl bir yol izleyeceğini öğrenmek içinOtele ödediğiniz ne kadar ki buraya konu açtınız?
Uçak bileti zaten yanıyor diyorsunuz, yani iptal etmeye gerek yok. Etseniz de etmeseniz de aynı zarar.
Şahsi fikrim Ağustos’a kadar hemen hepimiz geçirip bağışıklık kazanmış oluruz.
Insallahhhhh gidebilirsiniz bu skntili günlerinde bir mükafatı olur sizeHenüz rezervasyon yaptırmadık ama biz de üç çift olarak ağustosta ege düşünüyorduk. Arkadaşım virüs sebebiyle emin olmamakla birlikte ben gideriz bir şey olmaz kafasındayım
Ay hepimize öyle olsun inşallahhhInsallahhhhh gidebilirsiniz bu skntili günlerinde bir mükafatı olur size
Bilet iptalinin yolu rezervasyon yaptığınız yerden iptal koşullarını sağlıyorsa iptal etmek. Turizm şirketi ise telefon edin. Booking ise internetten iptal edin. Çok basit.Ödediğim paranın miktarına göre mi konu açma iznim var evet bilet yanıyor ama olurda sokağa çıkma yasağı olur virüste ikinci dalga olur burda ki arkadaslardan bilet iptali yolu öğrenmek için konu açtım ve onlarında nasıl bir yol izleyeceğini öğrenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?