- 17 Ağustos 2011
- 25.413
- 161.012
- 798
- Konu Sahibi Mavi turna
-
İyi ki beni dinlemeyip iptal ettin sen kuzuBugün iptal ile temmuz ayında iptal arasında ne kadar bir fark var? Eğer çok varsa iptal et,gitsin şimdiden
Ama fark önemli bir rakam değilse bekle bakalım. Ortalık elbet durulacaktır.
Ben böyle zamanlarda son ana kadar beklenmesi taraftariyim. Bu olaylar ayyuka çıkmadan önce benim de biletim vardı, son ana kadar düşünüp bir hafta kala iptal ettim
Maalesef geri alamıyoruz 5 kişi gidiş dönüş sadece uçaklara 5 bine yakın para verdik tabi farklı farklı şehirler arası ucaklar otelleri bi şekilde iptal edebilirdik ama uçaklar sknti oldu bize
İptal etmeyin. Bu sürecin okadar süreceğini sanmam.Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
Umarım öyle olurİptal etmeyin. Bu sürecin okadar süreceğini sanmam.
İyi ki beni dinlemeyip iptal ettin sen kuzusenin ongorunu operim
Her zaman beklerim kuzubir kahve içmek başka bahara kaldı ama olsun. Şu zalım virüs elbet geldiği gibi gidecek. O vakit ben yine bir bilet kapar gelirim^^
Kimi dt.lar 2021 in kisina kadar etkisibi surdurecegini soyluyor twitterdaAvrupa kupasi iptal oldu. Koca olmpiyatlar bile iptal olacak gibi. Yani tatilin iptal olmasa bile, ne kadar mantikli daha tatile çikmak? Bu hastalik tekrar hortlayabilirde. Bence bu süreç daha uzun sürecek gibi.
haberlerde izlemiştim bu otellerin "kanunu" mu desem nesi desem bilemedim bu olayı ücret iadeli iptal sebebi saymıyormuş o yüzden para iadesi yapmıyormuş diyorlardı.Sadece otelleri iptal edebiliyoruz onuda parayı verirlermi bilmiyorum ucak biletleri yanıyor
ben şeye güldüm ya , Çin yaktı kavurdu ortalığı ama geçen gün duyuru yayınladı ya "korona tehlikesi bulunun ülkelere seyahat etmeyin" diyeBen olsam iptal etmezdim , tedavisi bulunmak uzere , pek cok ulke cesitli ilaclarla tedavi etmeyi basardi , bence agustosa kadar hayat normale donecek , donmek zorunda
Aynen oyle , iki aya kalmadan bitecek gidecekben şeye güldüm ya , Çin yaktı kavurdu ortalığı ama geçen gün duyuru yayınladı ya "korona tehlikesi bulunun ülkelere seyahat etmeyin" diyeyeni vakalar bitmiş, ek hastaneler kapanmış sinemalar falan açılmış hayat canlanıyor yine orda.Hızlıca bir vurdu geçiyor bu salgın
Biz de şuan iptal etmedik.Biraz zaman geçsin düzelir ümidiyleArkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
Aynen oyle , iki aya kalmadan bitecek gidecek
D vitamini ile ilgili bir durummuş. D vitamini vücudunda eksik olanların bağışıklığı düşük oluyormuş galiba. Yazın da güneşte d vitamini yükseleceği için vücudumuzda etkilenme olayımız az olacakmış sanirim ogun tv de dinledimonun yanlış olduğunu söylüyorlar , şu an havanın sıcak olduğu yaz yaşanan yerlerde de virüs görülüyor çünkü.
Sokağa çıkma yasağını çin 3 ay mı uyguladı?Yani aşırı disiplinli hatta zorba tedbirler ağır sokağa Çıkma yasakları, bi haftada inşa edilen hastanelerle Çin bile en az üç ay bitiremedi bu salgını. Türkiye’nin temmuzda öyle şehir şehir gezi yapılacak kadar rahatlayacağından hiç umudum yok. Büyük hayalim assos koyları gibi görece sakin yerlerde özel arabayla gidip gelmek. Sizin olan bu yıl çok zor bence
onun yanlış olduğunu söylüyorlar , şu an havanın sıcak olduğu yaz yaşanan yerlerde de virüs görülüyor çünkü.
Daha çok var ya o zamana kim öle kim kala
Bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?