Yaz tatilini iptal mi etsek

Bugün iptal ile temmuz ayında iptal arasında ne kadar bir fark var? Eğer çok varsa iptal et,gitsin şimdiden
Ama fark önemli bir rakam değilse bekle bakalım. Ortalık elbet durulacaktır.
Ben böyle zamanlarda son ana kadar beklenmesi taraftariyim. Bu olaylar ayyuka çıkmadan önce benim de biletim vardı, son ana kadar düşünüp bir hafta kala iptal ettim

İyi ki beni dinlemeyip iptal ettin sen kuzu senin ongorunu operim

Maalesef geri alamıyoruz 5 kişi gidiş dönüş sadece uçaklara 5 bine yakın para verdik tabi farklı farklı şehirler arası ucaklar otelleri bi şekilde iptal edebilirdik ama uçaklar sknti oldu bize

Benim kuzenlerim nisan ayı için olan uçak biletlerini iptal ettirdi. Şikayet edebileceğiniz her yere şikayet edin. Turizimden anlarım erken rezervasyon diye indirimli aldığınız uçaklar o kadar da indirimli değil. Uçaklar dolmazsa Ağustos ayında fiyatlar değişmez. Üniversiteler uzayabilir, sınavlar ertelenebilir, kriz büyüyebilir. Havalar ısınınca virüsün etkisini kaybedeceği teorisi de doğru değil. Heryere şikayet eder, peşini bırakmaz iseniz para iadesi alırsınız. Ülkenin ekonomisi bile belli değil, o paraya ihtiyacınız olabilir. Tatil olmasa da olur.

havanın ısınmasıyla değil güneşin ışınlarının geliş açısıyla ilgili olduğunu duydum virüsün etkisinin azalmasını.Bekleyin bence

İptal etmeyin. Bu sürecin okadar süreceğini sanmam.

Bizde bir hevesle mayıs ayı için aldığımız tatilimizi iptal ettirdik. Mart sonuna kadar iptal edersek kesintisiz paramızı iade edeceklerini söylemişlerdi. Bizde otel uçak transfer herşeyiyle almıştık ve mecbur iptal ettirdik.
Sizde bir görüşün şirket iile. Eğer temmuza kadar bekleyip düzelmediği takdirde kesintisiz iade alabilecekseniz bekleyin derim ben.
Uçak parası kesintiye uğramasaydı bizde bekleyecektik.

Bizimde planimiiz agustosta. Biz esimle mayisa kadar beklemeye karar verdik. Mayistaki duruma gire iptal edecegiz ya da etmeyecegiz. Benim tedirginligim otel konusunda. Sanirim tehlike gecse de biz oteli iptal ederiz. En kotu kamp falan dusunuruz. Cok streslendik bu surecte. Tatil yapmak istiyorum ben

Avrupa kupasi iptal oldu. Koca olmpiyatlar bile iptal olacak gibi. Yani tatilin iptal olmasa bile, ne kadar mantikli daha tatile çikmak? Bu hastalik tekrar hortlayabilirde. Bence bu süreç daha uzun sürecek gibi.
Kimi dt.lar 2021 in kisina kadar etkisibi surdurecegini soyluyor twitterda

Sadece otelleri iptal edebiliyoruz onuda parayı verirlermi bilmiyorum ucak biletleri yanıyor
haberlerde izlemiştim bu otellerin "kanunu" mu desem nesi desem bilemedim bu olayı ücret iadeli iptal sebebi saymıyormuş o yüzden para iadesi yapmıyormuş diyorlardı.

Ben olsam iptal etmezdim , tedavisi bulunmak uzere , pek cok ulke cesitli ilaclarla tedavi etmeyi basardi , bence agustosa kadar hayat normale donecek , donmek zorunda
ben şeye güldüm ya , Çin yaktı kavurdu ortalığı ama geçen gün duyuru yayınladı ya "korona tehlikesi bulunun ülkelere seyahat etmeyin" diye yeni vakalar bitmiş, ek hastaneler kapanmış sinemalar falan açılmış hayat canlanıyor yine orda.Hızlıca bir vurdu geçiyor bu salgın

Aynen oyle , iki aya kalmadan bitecek gidecek

Biz de şuan iptal etmedik.Biraz zaman geçsin düzelir ümidiyle

Aynen oyle , iki aya kalmadan bitecek gidecek

Evet Cinde çabuk bitti çünkü Cinde halk cidden evlerden tutsak kaldi. Hükümeti dinledi ve sokaklarda zaten polis kontrolü vardi. Ayirten binlerce insan evlerinde öldü, yeterici kadar yer yoktu hastanelerde. Sokak kurallarindanda zor oluyordu çikip gitmek. Her hastanede fazla ilerlemis insanlari almiyordu, umut yok diye.

Yani öyle iki aya kalmaz bitecek diye birsey yok maalesef. Kesinlikle halen dinlemeyen bir halk ile. Italyada günde neredeyse 1000 kisi öldü. Halen 500-600 kisi ölüyor. Günde. Ve bilim adamlari halen bilmiyor pik geçtimi diye. Ve Italyada en azindan her yer kapali, millet disariya çikmiyor. Bu karar geç alinmis olsada.

Türkiye peki böyle mi? Avrupa ülkesinde yasiyorum, ve su an tüm magazalar, okullar kapali. Disarda yürüyüs yapabilirsin fakat zorunlu olmadikça araba ile bir yere gidemiyorsun. Ve buna ragmen saglik bakani bu olayin en az daha 8 hafta sürecegini dile getiriyor.

Insanlari panikletmek istemiyorum fakat insanlarin fazla iyimser olmasinida istemiyorum. Bu uzun ve zorunlu süreç olacak fakat kurallara uyarsak daha iyi atlatiriz.

onun yanlış olduğunu söylüyorlar , şu an havanın sıcak olduğu yaz yaşanan yerlerde de virüs görülüyor çünkü.
D vitamini ile ilgili bir durummuş. D vitamini vücudunda eksik olanların bağışıklığı düşük oluyormuş galiba. Yazın da güneşte d vitamini yükseleceği için vücudumuzda etkilenme olayımız az olacakmış sanirim ogun tv de dinledim

Sokağa çıkma yasağını çin 3 ay mı uyguladı?

onun yanlış olduğunu söylüyorlar , şu an havanın sıcak olduğu yaz yaşanan yerlerde de virüs görülüyor çünkü.

Evet ama vaka sayilarini karsilastirirsaniz yayilma hizi daha dusuk. Tropikal iklimden bildiriyorum, ocak sonundan beri salgin yasiyoruz 500kusur vaka var, o da son 200kusur kisi ulke vatandaslarini geri cagirdigi icin yurtdisindan gelip karantinada olanlar. Koronavirusler sicaga duyarlidir, hatta bol bol ilik su - ilik caylar icin gun icinde bu surecte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…