değil canımromatizma değil dimi
Şu hani fıt to fat to fıt programı varyaYapalım cnm yarın araştıralım detayli
Oğlum gelince çakiye baktı ben yürüdün acukkGayet güzel canım, 2 km hangi ara yürüdün maşallah...
E aşkolsun sana yuruyecegine uyusaydin ya 1 saat , endişeleniyoruz senin için..Uyudun mu dün gece tatlım?Oğlum gelince çakiye baktı ben yürüdün acukk
Hepnize gun aydin kizlar gununuz guzel kecsin naslsiz ben hic ugrayamadim amma iyiyim merak etmeyin .
Şimdi tartiya cikib yazarim cekim ne kadardi
Günaydın güzeller
günaydın şekerimmm, nasılsınngünaydıınn
günaydın tatlişko ay ne güzel artık 70'li kilolara indin harikaKızlar gunaydinlar
Bu sabah itibariyle kantar 79.5 anca toparlamisim..Yine de şükür 80 lerden kurtuldum galiba..Ama ödemim var, ellerim sis , farkedebiliyorum...
Haydi herkes kantaraaaaa
zinnia Mevsimlerden roma Gunel huseyinli sempatik_kiz
iyiyim balımmmm sen nasılsın bu sabah:) ödemin var öyle mi. niye ki acaba. zinnia'nın dediği gibi detokslu bişey mi yapsan?günaydın şekerimmm, nasılsınn
olabilir canım, ya regl yaklaşıyor ondan ya da pazar yediğim cipsler tuzlu olunca su tuttu vücutta....iyiyim balımmmm sen nasılsın bu sabah:) ödemin var öyle mi. niye ki acaba. zinnia'nın dediği gibi detokslu bişey mi yapsan?
canım günaydın. 82,6 imiş önceki kilon. altı üstü 600 gram. o da kesin dün dediğin gibi şişlikten. d.canavarı'na da öyle olmuştu sonra birden düşmüştü. sen bişey yemiyosun ki, kilo alman imkansz. üzülme oyüzden kuşuuummm
spora çok yüklendin kasların şişmiştir tatlım....günaydın bu aradaaaa...
gözün aydın bebişim kolay gelsinnnnbugün kocam geliiiakşama burda olur inşallah. evime gidip hazırlık yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?