canım günaydın. 82,6 imiş önceki kilon. altı üstü 600 gram. o da kesin dün dediğin gibi şişlikten. d.canavarı'na da öyle olmuştu sonra birden düşmüştü. sen bişey yemiyosun ki, kilo alman imkansz. üzülme oyüzden kuşuuummm
Hep yanında olsun bir tanem sevdiğin...bugün kocam geliiiakşama burda olur inşallah. evime gidip hazırlık yapmam lazım
gözün aydın bebişim kolay gelsinnnn
sağolun kızlar sizi seviyorumHep yanında olsun bir tanem sevdiğin...
Canım çaki uyanık olunca benim uyumam imkansız bende hava alayım kendime geleyim dedim bu gece daha rahatdı çok şükür odaya gittim dinlenmek için kapının altında elini uzatıp buldum seni burdasın saklanamazsın diyen bi sıpam varE aşkolsun sana yuruyecegine uyusaydin ya 1 saat , endişeleniyoruz senin için..Uyudun mu dün gece tatlım?
Çıktım kantara çok şükür almamışımKızlar gunaydinlar
Bu sabah itibariyle kantar 79.5 anca toparlamisim..Yine de şükür 80 lerden kurtuldum galiba..Ama ödemim var, ellerim sis , farkedebiliyorum...
Haydi herkes kantaraaaaa
zinnia Mevsimlerden roma @Gunel huseyinli sempatik_kiz
buhafta şişsin canım hafta birden azalıcaksın aniden güzelim spor ve regli dönemi şişirdi seni
Sonunda süper canım gördün 70 leri darısı ortimle bana inşallahKızlar gunaydinlar
Bu sabah itibariyle kantar 79.5 anca toparlamisim..Yine de şükür 80 lerden kurtuldum galiba..Ama ödemim var, ellerim sis , farkedebiliyorum...
Haydi herkes kantaraaaaa
zinnia Mevsimlerden roma @Gunel huseyinli sempatik_kiz
Gözün aydın güzelim rabbim başka ayrılık vermesin inşallahbugün kocam geliiiakşama burda olur inşallah. evime gidip hazırlık yapmam lazım
sağol canımm amin hepimize inşallah. kilon için tebrikler:) yavrucuğunun daha iyi olmasına çok sevindim allah beterinden korusunGözün aydın güzelim rabbim başka ayrılık vermesin inşallah
Günaydın cnm tüm mesajlarınızı okuyamıyorum . En son ne zaman ne yazdığımı bile hatırlayamadım hayır müfettişlerimiz burda bu hafta ve öteki perşembeye kadar burdalar. Ama ben acayip yoğundum . Hala oldum . :) Biliyosunuz annem evde yoktu haftalardır ev iş derken , geçtiğimi hafta içi minnoşumuz doğdu normalinden 10 15 gün önce geldi , apar topar hastaneye koşturmalar bir de semtler çok uzak .. 2 gece hastanede kaldık haftasnu taburcu oldular. Pazar günü de bnim ekip çalışması derken deliksiz uykumu bu sabah serviste 1 saat olarak aldım diyebilirim.
sende yoğunmuşsun bayaaa..
Diyet günlükleriniz nasıl gidiyo bakalım ?? Ben son 4 5 günümde ne yediğimi hatırlamıyorum sabah kahv yok , akşam bebek ve annesi uyuyunca kafeteryadan artık ne kadlıysa yiyordum.
Bugün de niyetliyim kızlar . :)
selam kızlar:)
bebğimi gördümm:)) tabi bişeye benzemiyo henüz. beyaz bi noktaydı. 5 haftalıkmış:) doktor gayet iyi ama aşağıda yerleşmiş, düşük tehlikesi var dedi.. moralim bozuldu ona. kalbi dinletmedi şimdi tehlikeli dedi, 2 aylıkken falan sanırım dinleriz.
tahlil verdi, bi hesaplattım 300 liraçok yaa oha yani. of of.. üstümde o kadar yoktu yaptıramadım.
bir de 67 kiloyumçok kiloluyum yaa şöyle bi 55le hamile kalabilseydim bu da doğuma girerkenki kilom olsaydı iyiydi.. en az 80 olurum artık off
aman dikkat et canım kendine...çok çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Sağlık yönünden pek iyi değilim bu sıralar. Alerjilerim azdı. Birçok gıda maddesi vücudumun direncine göre anında alerjiye sebebiyet verip beni zehirleyebiliyor. Dün gece yine bu şekilde bu durum oldu.
Allahtan hastaneye çok yakın oturuyorum ve anında müdahale yapılabiliyor böyle bir durumda. Yoksa halim harap. Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.
no_name_ eve gelip tartıldım 60 kiloyum cnm. Ama hem hastalığım sebebiyle hemde regli dönemindeyim bu benim gerçek kilom değildir zaten diye düşünüyorum.
Bu sıralar neredeyse hastane yemekleri tarzında beslenmem gerekiyor. Bakalım bunun etkisi diyete nasıl yansıyacak
Amin güzelim Allah razı olsun canımsağol canımm amin hepimize inşallah. kilon için tebrikler:) yavrucuğunun daha iyi olmasına çok sevindim allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli dikkat et kendineGünaydın kızlar
Sağlık yönünden pek iyi değilim bu sıralar. Alerjilerim azdı. Birçok gıda maddesi vücudumun direncine göre anında alerjiye sebebiyet verip beni zehirleyebiliyor. Dün gece yine bu şekilde bu durum oldu.
Allahtan hastaneye çok yakın oturuyorum ve anında müdahale yapılabiliyor böyle bir durumda. Yoksa halim harap. Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.
no_name_ eve gelip tartıldım 60 kiloyum cnm. Ama hem hastalığım sebebiyle hemde regli dönemindeyim bu benim gerçek kilom değildir zaten diye düşünüyorum.
Bu sıralar neredeyse hastane yemekleri tarzında beslenmem gerekiyor. Bakalım bunun etkisi diyete nasıl yansıyacak
Kız parkura çıksaydınya duş alıp terlicen tekrar hasta olma güzelim dikkat et kendine afiyet olsun canımkızlarrr 40 dakika koşubandında 4 km tempolu yürüyüş yapıp duşumu aldım kendime sütlü yeşil çay yaptım ki ilk defa deniyorum harika oldu, ingilizler ağızlarının tadını biliyorlar....öneririmmmm
şimdi kurulanıp parkura çıkacağım orada da 2 tur atıp vücudumu ısıttıktan sonra aletli jimnastik yapacağımmm
herkes ne durumda? iyi misiniz?
afiyet olsun kuzucum...parka terlemeye değil de hareket olsun diye çıkacağım canım, hava sıcak hasta olmam inşallah, merak etme senKız parkura çıksaydınya duş alıp terlicen tekrar hasta olma güzelim dikkat et kendine afiyet olsun canım
Bugün kahvaltı yapmak istemedim 1 tabak yoğurtlu karnıbahar yedim. Evi detaylı süpürdüm şindi kahve içicem cancazım benim
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Günaydın kızlar
Havalara aldanma canım burada hava kapalı bende çıkmak istiyorum en azından ayran içseydin yine gurultun geçerdi canımafiyet olsun kuzucum...parka terlemeye değil de hareket olsun diye çıkacağım canım, hava sıcak hasta olmam inşallah, merak etme senbiraz temiz hava almış olurum...
dayanabilirsem bugün yine sıvı beslenmek istiyorum ama midem gurul gurul henüz hiç bir şey yemedim...bi parka gidip geleyim bakalım ne halde olacağım
oh oh emeğine sağlık:) azıcık atıştırsaydın açık havaya çıkmadan keşkem.kızlarrr 40 dakika koşubandında 4 km tempolu yürüyüş yapıp duşumu aldım kendime sütlü yeşil çay yaptım ki ilk defa deniyorum harika oldu, ingilizler ağızlarının tadını biliyorlar....öneririmmmm
şimdi kurulanıp parkura çıkacağım orada da 2 tur atıp vücudumu ısıttıktan sonra aletli jimnastik yapacağımmm
herkes ne durumda? iyi misiniz?
sütlü yeşilçay içtim ya, dönüşte içerim ayranı artıkHavalara aldanma canım burada hava kapalı bende çıkmak istiyorum en azından ayran içseydin yine gurultun geçerdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?