Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189

Üzülmedim canım
o yüzden günlüğüme işlemedim bu kiloyu
tartı günü olduğu için tartıldım sadece
elim ayağım karnım dahil şiş ve wc boşaltımı olmadı vs vs
sakince bekliyorum
bu hafta sonraki hafta
hayırlısı...

E aşkolsun sana yuruyecegine uyusaydin ya 1 saat , endişeleniyoruz senin için..Uyudun mu dün gece tatlım?
Canım çaki uyanık olunca benim uyumam imkansız bende hava alayım kendime geleyim dedim bu gece daha rahatdı çok şükür odaya gittim dinlenmek için kapının altında elini uzatıp buldum seni burdasın saklanamazsın diyen bi sıpam var
Çıktım kantara çok şükür almamışım
Ama vermemişimde 96.6 duruyorum
buhafta şişsin canım hafta birden azalıcaksın aniden güzelim spor ve regli dönemi şişirdi seni

Allah kabul etsin cnm. Rabbim sağlıklı sıhhatli anneli babalı uzun ömürler versin inşallah

Testleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin cnm. bir arkadaşım özel hastanede bir doktora gidiyordu hamilelik sürecinde. Ama oradaki doktoru "Git bu testleri devlette yaptır gel. Burada yaptırıpta dünya para verme." dedi çok şaşırdık.

Hem belki sende durum farklı olur kilo almazsın. 6.5 kilo ile hamileliği btirenleri duydum. Üztelik çocuk 3.5 kilo doğdu :)

Günaydın kızlar

Sağlık yönünden pek iyi değilim bu sıralar. Alerjilerim azdı. Birçok gıda maddesi vücudumun direncine göre anında alerjiye sebebiyet verip beni zehirleyebiliyor. Dün gece yine bu şekilde bu durum oldu.

Allahtan hastaneye çok yakın oturuyorum ve anında müdahale yapılabiliyor böyle bir durumda. Yoksa halim harap. Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.

no_name_ eve gelip tartıldım 60 kiloyum cnm. Ama hem hastalığım sebebiyle hemde regli dönemindeyim bu benim gerçek kilom değildir zaten diye düşünüyorum.

Bu sıralar neredeyse hastane yemekleri tarzında beslenmem gerekiyor. Bakalım bunun etkisi diyete nasıl yansıyacak

aman dikkat et canım kendine...çok çok geçmiş olsun

bu hafta hepimizin durumu stabil demek, direnç göstermekteyiz...düzelme umudumuz var ama

kızlarrr 40 dakika koşubandında 4 km tempolu yürüyüş yapıp duşumu aldım kendime sütlü yeşil çay yaptım ki ilk defa deniyorum harika oldu, ingilizler ağızlarının tadını biliyorlar....öneririmmmm

şimdi kurulanıp parkura çıkacağım orada da 2 tur atıp vücudumu ısıttıktan sonra aletli jimnastik yapacağımmm

herkes ne durumda? iyi misiniz?

Geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli dikkat et kendine

Kız parkura çıksaydınya duş alıp terlicen tekrar hasta olma güzelim dikkat et kendine afiyet olsun canım
Bugün kahvaltı yapmak istemedim 1 tabak yoğurtlu karnıbahar yedim. Evi detaylı süpürdüm şindi kahve içicem cancazım benim

afiyet olsun kuzucum...parka terlemeye değil de hareket olsun diye çıkacağım canım, hava sıcak hasta olmam inşallah, merak etme sen biraz temiz hava almış olurum...

dayanabilirsem bugün yine sıvı beslenmek istiyorum ama midem gurul gurul henüz hiç bir şey yemedim...bi parka gidip geleyim bakalım ne halde olacağım

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
kilo alırım ben kesin yapım çok müsait ama umarım çok almam. neyy 6 kilo mu almış

Havalara aldanma canım burada hava kapalı bende çıkmak istiyorum en azından ayran içseydin yine gurultun geçerdi canım

oh oh emeğine sağlık:) azıcık atıştırsaydın açık havaya çıkmadan keşkem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…