afiyet olsun yarasın bebişe...haydi ben kaçtımmm, öptüm hepinizisabahtan beri 50 tane zeytin yedim sanırım
Ohhh yarasın mercimege afiyet olsun canım karnıbahar bol tüket bu aylarda içşnde dogal folik asit var güzelimsabahtan beri 50 tane zeytin yedim sanırım
Hadi gari kolay gele enerjin bol metobolizman hızlı çalışsın yağcıkların hızlı yansın güzellikafiyet olsun yarasın bebişe...haydi ben kaçtımmm, öptüm hepinizi
karnabahar tamamdır:)Ohhh yarasın mercimege afiyet olsun canım karnıbahar bol tüket bu aylarda içşnde dogal folik asit var güzelim
Ellerine sağlık hazırlıklar tam gaz devam. Eşinle birlikte afiyetle yiyin canımşu an tavuk haşlıyorum çorbasını yapacam. bide kurabiye attım fırına. evi süpürecem. çikiçikibom
sağol canım evet az kaldı inşallahEllerine sağlık hazırlıklar tam gaz devam. Eşinle birlikte afiyetle yiyin canım
Kızzz kalbinin çarpıntısı burdan duyuluyo fıstıkkksağol canım evet az kaldı inşallah
Ohhhh mis gibi hafiflemişsindir spor yapınca güzelimgeldimmmm, 1,5 tur atıp 20 dakika kadar aletlerle çalıştım markete uğrayıp karnabahar ve lahana aldımbu kış lahanadan gittik...dün eşim kapuskayı çok beğenince 2 tabak yedi ve bitti...şimdi yeniden yemek başına geçtim, biraz daha dayanabilirsem 4 gibi tek öğün yapayım istiyorum ya, bakacağız artık
bugün iyi spor yaptın canımcım çok güzel:) eline sağlık bebeemgeldimmmm, 1,5 tur atıp 20 dakika kadar aletlerle çalıştım markete uğrayıp karnabahar ve lahana aldımbu kış lahanadan gittik...dün eşim kapuskayı çok beğenince 2 tabak yedi ve bitti...şimdi yeniden yemek başına geçtim, biraz daha dayanabilirsem 4 gibi tek öğün yapayım istiyorum ya, bakacağız artık
iyiyiz canım sen nasılsın çocukların nasıl. olsun sporu telafi etmişsin koşturmakla zatenno_name_
latiyya
SemPatiK
Mevsimlerden roma
zinnia
Gozellerim canlarim nasilsiniz kizlar birazcik yorgunum sizler naslisiniz.
Diyetim yolunda gediyor amma spor yokdu bi kac gundu.
Amma kizlar dun o kadar kosdurmakli gun kecdi ki spor yapmiş saylirim
eheheheKızzz kalbinin çarpıntısı burdan duyuluyo fıstıkkk
Canim iyiiz cok şukur cocuklarda iyi senin Mercimek nasil .iyiyiz canım sen nasılsın çocukların nasıl. olsun sporu telafi etmişsin koşturmakla zaten
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın kuzummmeheheheçok özledimmm:) şimdi son uçağa bindi hayırlısıyla. çayın var mı diye soruyor bide
İyiyiz canım sen nasılsın çocuklar iyimi bendede 1 haftadır spor yok inşallah birazdan çıkıcam yürüyüşe kilo almadıktan sonra verirsin canım önemli olan almamakno_name_
latiyya
SemPatiK
Mevsimlerden roma
zinnia
Gozellerim canlarim nasilsiniz kizlar birazcik yorgunum sizler naslisiniz.
Diyetim yolunda gediyor amma spor yokdu bi kac gundu.
Amma kizlar dun o kadar kosdurmakli gun kecdi ki spor yapmiş saylirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?