- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
Küp şere damlatıp içebilirsin yada bala damlatıp içebilirsin canımEvde 1 litre soğuk sıkım var nasıl değerlendirmeli bilemiyorum, tadı çok feci icemiyorum,makine yağı gibinasıl içmeli ki
b12 alt sınırı 191 iken benim 175 çıkmış. sağlık ocağında yaptırdığım için aile hekimi dedi ki git bunu göründüğün doktorun yazsın dedi.Vitaminler önemli canım, aksatma.kac çıkmış b12 değerin ve Dr ne verdi bunun için?
bende de var ama tarihi geçmiştirEvde 1 litre soğuk sıkım var nasıl değerlendirmeli bilemiyorum, tadı çok feci icemiyorum,makine yağı gibinasıl içmeli ki
bekliyomHayıt otunun hazır suyu var canım ben 3 ay içtim sabah akşam....adet için değil de rahim için iyi,ama adeti sokup arttırma özelliği yok.adacayi su an bende etki etti...
hayıt otunun menapoz etkilerini azalttığını okumuştum. adet söktürücü olmayabilir doğruHayıt otunun hazır suyu var canım ben 3 ay içtim sabah akşam....adet için değil de rahim için iyi,ama adeti sokup arttırma özelliği yok.adacayi su an bende etki etti...
Bilmem ki canım ben de aç gitmiştim hepsi normal demişti doktor...Yüksek çıkmasından iyidir ama şekerin düşük olması galiba...b12 alt sınırı 191 iken benim 175 çıkmış. sağlık ocağında yaptırdığım için aile hekimi dedi ki git bunu göründüğün doktorun yazsın dedi.
bir de acayip olan bişey var: kahvaltı yapıp gittim tahlile karnım toktu. öyle kan verdim. (insan bi uyarır aç gel diye gerizekalı) "açlık" kan şekerim düşük çıktı. o nasıl oluyor?
Diyette nasıl olacaksa o işKüp şere damlatıp içebilirsin yada bala damlatıp içebilirsin canım
yani yüksek çıkmasındansa.. bidaha kan vermem gerekiyormuşmuş. vermicem.Bilmem ki canım ben de aç gitmiştim hepsi normal demişti doktor...Yüksek çıkmasından iyidir ama şekerin düşük olması galiba...
Adet söktürücü ya adaçayı ya da soğan kuru...Soğan kurunu sevmiyorum ben rahim duvarını inceltiyor, Dr lar önermiyor...Bu tarz şeyler de dikkatli kullanılmalı aslindahayıt otunun menapoz etkilerini azalttığını okumuştum. adet söktürücü olmayabilir doğru
Gerekiyorsa ver canım ihmal etme, bebek ve senin için önemli bu tahliller...yani yüksek çıkmasındansa.. bidaha kan vermem gerekiyormuşmuş. vermicem.
Yat canım yatmadan atlatamazsin..İyice dinlen,terlet kendini ..Dikkat et . @Gunel huseyinliKizlar bu kirip beni mahvvv etdi vallahi halim yok yerimden kalkasim yox spor falan kaldi tarihde limonlu cay receller katib katib iciyorum
Canım bala damlatıp içersen zararı olmaz diyete ben bugün 3 kupa ballı ıhlamur içtim diyet filan hak getire bugün hiç dikkat edemedim benDiyette nasıl olacaksa o işiştah açıyor bi de maalesef
Canim merhaba, genelde arkadaşlar 2 mesaj yazıp yokoluyorlar..Biz uzun süredir birlikte olduğumuz için konumuz diyetten farklı yerlerde.sıkılmayacak uyum sağlayabileceksen katil tabiki aramıza.kendini tanıtırsan tanımış oluruz seni.kilo kaç? Hedefin kaç vs???Kimse bana cevap veemiycek mi yanii aranıza almıycak mısınız
Kizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdibizim yeni gelen kızlar yok hiç ortada????
@sevimlicanfantastikaaa @friendlyfriendly @kirgincicekler tatlım neredesinizzz??????
kızlar menüler neden paylaşılmıyor acabaaaa????? haydi herkes menüsünü paylaşsın lütfennn
Cok Geçmiş olsun canım, sizde bir şey yoktur umarim....gel tabi, ama 3 gün mazeretsiz paylaşım olmazsa gruptan atilirsin ona göreKizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdikötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
İhmal etme güzelim bunlar ihmale gelmez canımyani yüksek çıkmasındansa.. bidaha kan vermem gerekiyormuşmuş. vermicem.
afiyet olsun canım. yaptırırım artık tekrar napak. sağol bitanesi.Bugün mutfağı erken kapattım:
Sabah 10:00
1 kase mercimek çorba +2 rafadan yumurta
Saat 15:30
1 kase yoğurt çorbası + 1 tabak sinitzelli salata
Biraz tahin+ pekmez
Su :2.5 litre
Adaçayı + yeşil çay 2 ser fincan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?