Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Vitaminler önemli canım, aksatma.kac çıkmış b12 değerin ve Dr ne verdi bunun için?
b12 alt sınırı 191 iken benim 175 çıkmış. sağlık ocağında yaptırdığım için aile hekimi dedi ki git bunu göründüğün doktorun yazsın dedi.
bir de acayip olan bişey var: kahvaltı yapıp gittim tahlile karnım toktu. öyle kan verdim. (insan bi uyarır aç gel diye gerizekalı) "açlık" kan şekerim düşük çıktı. o nasıl oluyor?

Hayıt otunun hazır suyu var canım ben 3 ay içtim sabah akşam....adet için değil de rahim için iyi,ama adeti sokup arttırma özelliği yok.adacayi su an bende etki etti...
hayıt otunun menapoz etkilerini azalttığını okumuştum. adet söktürücü olmayabilir doğru

Bilmem ki canım ben de aç gitmiştim hepsi normal demişti doktor...Yüksek çıkmasından iyidir ama şekerin düşük olması galiba...

hayıt otunun menapoz etkilerini azalttığını okumuştum. adet söktürücü olmayabilir doğru
Adet söktürücü ya adaçayı ya da soğan kuru...Soğan kurunu sevmiyorum ben rahim duvarını inceltiyor, Dr lar önermiyor...Bu tarz şeyler de dikkatli kullanılmalı aslinda

yani yüksek çıkmasındansa.. bidaha kan vermem gerekiyormuşmuş. vermicem.
Gerekiyorsa ver canım ihmal etme, bebek ve senin için önemli bu tahliller...
Bi arkadaşım gerekli tahlilleri yaptirmadi ve hamileyken farkedilemedi...Doğumdan sonra rahatsızlandı,şimdi hayat boyu ilaç kullanmak zorunda...Hiç bi tahlili atlama bence

Kimse bana cevap veemiycek mi yanii aranıza almıycak mısınız
Canim merhaba, genelde arkadaşlar 2 mesaj yazıp yokoluyorlar..Biz uzun süredir birlikte olduğumuz için konumuz diyetten farklı yerlerde.sıkılmayacak uyum sağlayabileceksen katil tabiki aramıza.kendini tanıtırsan tanımış oluruz seni.kilo kaç? Hedefin kaç vs???

Kizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdi kötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.

Kizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdi kötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
Cok Geçmiş olsun canım, sizde bir şey yoktur umarim....gel tabi, ama 3 gün mazeretsiz paylaşım olmazsa gruptan atilirsin ona göre yeni kurallar için ilk sayfadaki ilk mesajı okur musun lütfen...

afiyet olsun canım. yaptırırım artık tekrar napak. sağol bitanesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…