Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sizde haklısınız da cevap yazılmayıncada şaşırdm :) ismim arzu 7 aylık evliyim muhasebeciyim, yaşımda 27 kilolarımla başım dertte evlenirkende tombiktim ama evlenince iyice saldım bide çalışıyorum burda öğlen yemeklerinde döner tanruni gibi ekmek arası şeyler yemek zorunda kalıyoruz ama ben bu durumdan sıkıldım ve bana destek olacak birilerine ihtiyaç duyuyorm sizi gördükce imrenip gaza gelmeliyim :)))

Kizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdi kötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Hoşgeldin öyleyse aramıza,gerçi bu ara biz de saldık çok gaza getirebilecek bir durumda değiliz topik olarak ama toparlamaya çalışıyoruz.her gün yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşırız mutlaka.spor vs gibi...

Kaç kilosun? Hedef kilon nedir?

Kizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdi kötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
çok geçmiş olsun hoşgeldin

Çok geçmiş olsun
zor durum bu Allah başa vermesin bir daha canım

tamam canım yarın tekrar gideyim ben sağol

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta 2çayk tereyağından yapıldı
Biraz yeşillik
8 zeytin
1kk peynir çok az köy ekmegi
1bardak kefir
4kupa ıhlamur ballı öksürüğüm feçnedi onun için içtim bukadar
4ltsu
Akşam. 1 kase yayla çorbası. Salata. Yiyicem
Bugün 1dilim kekve 1 kupa kahvede içtim yazarken çekindim

Hafta sonuna doğru direncimiz azalıyor sanırım

Hoşbuldum 98 kiloyum ve hedefim aslında münkün olabildiğince zayıflamak gönül ister 60 olayım ama zor sanırım :/
Aramiza hos geldin canim azimli olursan hedefine catarsin 98 kilo nedir ki yeterki iste istedikden sonra olur .
Insallah beraber basaririz

Canim cok kecmis olsun elleri kirilsin o hirsizlarin canim kecmis olsun bacim

afiyet olsunn. bu arada öksürüğe hatmi çiçeği çok iyi geliyor. sütle kaynatıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…