tamam canım saolİhmal etme güzelim bunlar ihmale gelmez canım
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın inşallahKizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdikötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
Hoşgeldin öyleyse aramıza,gerçi bu ara biz de saldık çok gaza getirebilecek bir durumda değiliz topik olarak ama toparlamaya çalışıyoruz.her gün yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşırız mutlaka.spor vs gibi...Sizde haklısınız da cevap yazılmayıncada şaşırdm :) ismim arzu 7 aylık evliyim muhasebeciyim, yaşımda 27kilolarımla başım dertte evlenirkende tombiktim ama evlenince iyice saldım bide çalışıyorum burda öğlen yemeklerinde döner tanruni gibi ekmek arası şeyler yemek zorunda kalıyoruz ama ben bu durumdan sıkıldım ve bana destek olacak birilerine ihtiyaç duyuyorm sizi gördükce imrenip gaza gelmeliyim :)))
Afiyet olsun canımBugün mutfağı erken kapattım:
Sabah 10:00
1 kase mercimek çorba +2 rafadan yumurta
Saat 15:30
1 kase yoğurt çorbası + 1 tabak sinitzelli salata
Biraz tahin+ pekmez
Su :2.5 litre
Adaçayı + yeşil çay 2 ser fincan
Yaptır kuzum hamilelik süreci önemli kontrol altında olmalı her aşama mutlaka...afiyet olsun canım. yaptırırım artık tekrar napak. sağol bitanesi.
çok geçmiş olsun hoşgeldinKizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdikötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
Çok geçmiş olsunKizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdikötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
tamam canım yarın tekrar gideyim ben sağollatiyya kanı tekrar ver kuzum atlama bu durumu
bak bende hamilelikte şeker yüksek çıkmıştı
kan vermeye giderken aklında olsun aç git
her daim
tok olmalısınız derse atarsın ağzına bir şeyler vs
şeker ölçümleri gibi işte
Hadi hayırlısı, su an neler yapıyorsun? Ne zaman başladın?Hoşbuldum98 kiloyum ve hedefim aslında münkün olabildiğince zayıflamak gönül ister 60 olayım ama zor sanırım :/
Hafta sonuna doğru direncimiz azalıyor sanırımBugünkü menüm
Sabah
2 yumurta 2çayk tereyağından yapıldı
Biraz yeşillik
8 zeytin
1kk peynir çok az köy ekmegi
1bardak kefir
4kupa ıhlamur ballı öksürüğüm feçnedi onun için içtim bukadar
4ltsu
Akşam. 1 kase yayla çorbası. Salata. Yiyicem
Bugün 1dilim kekve 1 kupa kahvede içtim yazarken çekindim
Reglidönemim yaklaşıyo ondan dün çocuklara yaptım yemedim bugün ince bşr dilim kahveyle canım istedi yarın diyetisyene ölçüme gidicem bakalım ne çıkıcak merak ediyorumHafta sonuna doğru direncimiz azalıyor sanırım
Aramiza hos geldin canim azimli olursan hedefine catarsin 98 kilo nedir ki yeterki iste istedikden sonra olur .Hoşbuldum98 kiloyum ve hedefim aslında münkün olabildiğince zayıflamak gönül ister 60 olayım ama zor sanırım :/
Canim cok kecmis olsun elleri kirilsin o hirsizlarin canim kecmis olsun bacimKizlar uzun süredir hicbir paylasimda bulunamadim kusura bakmayin. Evime hirsiz girdikötü günler gecirdim. Eger kabul ederseniz yarindan itibaren menülerimi paylasip sizle birlikte yoluma devam etmek istiyorum.
afiyet olsunn. bu arada öksürüğe hatmi çiçeği çok iyi geliyor. sütle kaynatıyorsunBugünkü menüm
Sabah
2 yumurta 2çayk tereyağından yapıldı
Biraz yeşillik
8 zeytin
1kk peynir çok az köy ekmegi
1bardak kefir
4kupa ıhlamur ballı öksürüğüm feçnedi onun için içtim bukadar
4ltsu
Akşam. 1 kase yayla çorbası. Salata. Yiyicem
Bugün 1dilim kekve 1 kupa kahvede içtim yazarken çekindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?