Teşekkür ederim hoşbuldumAramiza hos geldin canim azimli olursan hedefine catarsin 98 kilo nedir ki yeterki iste istedikden sonra olur .
Insallah beraber basaririz
Canim benim buyuk kizda oksuruyor.afiyet olsunn. bu arada öksürüğe hatmi çiçeği çok iyi geliyor. sütle kaynatıyorsun
Kiz insallah basarirsin insallah spor yapa bilirsinmi.Teşekkür ederim hoşbuldum
Tatlım spor yapma zaten önce iyileş sonra yaparsın sporu güzelimno_name_ canim cox sagol vallah anca fikrim spordadi ki kesge yuruseydim kesge spor yapsaydim
Spor yapamam ama işe gelirken yürüyorum yarım saat oda sayılır dimi :)Kiz insallah basarirsin insallah spor yapa bilirsinmi.
Spor yapma imkanin varmi
bala hiç gerek yok tadı harika oluyor ama illa ki koyacaksan ılıkken 1 çay kaşığı koyabilirsin. çiçeklerden de 1 bardak süt için 5 tane kadar atıyorsun. 3 dakika kaynat dinlendir.Canim benim buyuk kizda oksuruyor.
Hatmi cicegin sutle kaynatsam bal katsam versem olarmi
Çorba ve salata sipariş edersin ya da ızgara tavuk ızgara köfte...Ekmek ve pilavsiz..Aslında bugün başlama kararı aldım ve hemen akşam başlayacağım :)
Ama beni zorlayan öğlen yemekleri, burda ne bi mutfak ne bi yemek yapacak ısıtacak yer hiç bişey yok sürekli dışarıdan aperitif yiyoruz ve ben bu konuda da sizden fikir istiyorum :)
Sizde haklısınız da cevap yazılmayıncada şaşırdm :) ismim arzu 7 aylık evliyim muhasebeciyim, yaşımda 27kilolarımla başım dertte evlenirkende tombiktim ama evlenince iyice saldım bide çalışıyorum burda öğlen yemeklerinde döner tanruni gibi ekmek arası şeyler yemek zorunda kalıyoruz ama ben bu durumdan sıkıldım ve bana destek olacak birilerine ihtiyaç duyuyorm sizi gördükce imrenip gaza gelmeliyim :)))
Afiyet olsun sekerrryemeğe çok aç oturunca 2 tabak yedim. yoğurtlu karnabahar. çatlicam imdaat
tenk yu kuzusuuuuAfiyet olsun sekerrr
Hoş geldin canım yeterki azimli ol iste mutlaka başarırsın canım yemegini akşamdan haxırlayıp yanına alabilirsin zwytin yaglı sebze yemekleri ve salatalar alabilirsin yanınaAslında bugün başlama kararı aldım ve hemen akşam başlayacağım :)
Ama beni zorlayan öğlen yemekleri, burda ne bi mutfak ne bi yemek yapacak ısıtacak yer hiç bişey yok sürekli dışarıdan aperitif yiyoruz ve ben bu konuda da sizden fikir istiyorum :)
Sağol tatlım alıp deniyeyim mahvetti beni gece uyutmaz olduafiyet olsunn. bu arada öksürüğe hatmi çiçeği çok iyi geliyor. sütle kaynatıyorsun
Afiyet olsun canım birdaha bukadar aç bırakma kendiniyemeğe çok aç oturunca 2 tabak yedim. yoğurtlu karnabahar. çatlicam imdaat
Afiyet olsunKizlar hepinizi opuyorum bugun ben brde belke ugrayamadim araniza yarin insallah donerim.
Bugunki menum
Sabah kahvaltim
1 yumurta hasladim.
1 d kepek ekmek.
1 kupa yesil cay.
Yulaf sutle.
2 yesil aci biber.
Ara ogun bitgisel caylarim..
Oglen balkabak corbasi
Yesil mercimek haslamisdim onu yedim
Ara ogun yesil cay 2 yulaf biskuvu.
Elma
Bol cay
Limonlu bogurtlen recelli cay.
Kizilca recelli cay..
1 L su tuketmisim
Hoşgeldin cnm
Öglen yemeklerini evden götürsen. Biz okula yada işe giderken yemeklerimizi yanımıza almayı tercih ediyoruz. Isıtacak ortam yok demişsin salata tercih edebilirsin. Hem ısıtmanada gerek kalmaz. Birde ton baliği actinmi tamamdir
Hoş geldin canım yeterki azimli ol iste mutlaka başarırsın canım yemegini akşamdan haxırlayıp yanına alabilirsin zwytin yaglı sebze yemekleri ve salatalar alabilirsin yanına
Sağol tatlım alıp deniyeyim mahvetti beni gece uyutmaz oldu
Canım akşam yap pırasanı ıspanagını onları ısıtmana gerek yok haşla nuhutunu buğdayını kat yoğurda mis gibi alternatif yemekTeşekkür ederim kızlar :) Aslında banada en mantıklısı o geldi, salata bide bardak çorba bi kasede yoğurt olarak idare edebilirim sanırım. Keşke biraz daha alternatifli olabilseydi :)
Piliç ızgara ve ızgara köfte dışardan soyleyebilirsinTeşekkür ederim kızlar :) Aslında banada en mantıklısı o geldi, salata bide bardak çorba bi kasede yoğurt olarak idare edebilirim sanırım. Keşke biraz daha alternatifli olabilseydi :)
Hoşgeldin canımTeşekkür ederim kızlar :) Aslında banada en mantıklısı o geldi, salata bide bardak çorba bi kasede yoğurt olarak idare edebilirim sanırım. Keşke biraz daha alternatifli olabilseydi :)
Bende düşündüm bunları özellikle salatayı çok severim bol bol salata yaparım çorbayıda sıcak bişeyler olsun die bardak çorba şeklinde düşünmüştüm :)Hoşgeldin canım
ben de çalışıyorum ve pzt itibari ile artık şirkette yemek çıkmayacak.
gerçi salata vs devam ediyordum öğle araları.
önce kendine güzel bri saklama kabı al eğer yoksa
ne büyük ne küçük olsun.
ona tavuk haşlarsın, yoğurt koyarsın salata+tavuk yaparsın, domates+peynir+zzeytin olur
zeytinyağlı yemekler olur
karnabahar, kapuska, kabak, aklına gelen her sebze olur yemeğini az sulu koyabilirsin, ısıtmaya gerek yok zaten
hazır çorba içme canım boşver onu
eğer devam edersen haberleşiriz
kızlarda akşamdan fikir veriler zaten şunu yapın bunu yapın diye bize
deeeel miii kızzzzlaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?