Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kizlar hepinizi opuyorum bugun ben brde belke ugrayamadim araniza yarin insallah donerim.
Bugunki menum
Sabah kahvaltim
1 yumurta hasladim.
1 d kepek ekmek.
1 kupa yesil cay.
Yulaf sutle.
2 yesil aci biber.

Ara ogun bitgisel caylarim..
Oglen balkabak corbasi
Yesil mercimek haslamisdim onu yedim

Ara ogun yesil cay 2 yulaf biskuvu.
Elma
Bol cay
Limonlu bogurtlen recelli cay.
Kizilca recelli cay..
1 L su tuketmisim

Canim benim buyuk kizda oksuruyor.
Hatmi cicegin sutle kaynatsam bal katsam versem olarmi
bala hiç gerek yok tadı harika oluyor ama illa ki koyacaksan ılıkken 1 çay kaşığı koyabilirsin. çiçeklerden de 1 bardak süt için 5 tane kadar atıyorsun. 3 dakika kaynat dinlendir.

Çorba ve salata sipariş edersin ya da ızgara tavuk ızgara köfte...Ekmek ve pilavsiz..

Hoşgeldin cnm
Öglen yemeklerini evden götürsen. Biz okula yada işe giderken yemeklerimizi yanımıza almayı tercih ediyoruz. Isıtacak ortam yok demişsin salata tercih edebilirsin. Hem ısıtmanada gerek kalmaz. Birde ton baliği actinmi tamamdir

Hoş geldin canım yeterki azimli ol iste mutlaka başarırsın canım yemegini akşamdan haxırlayıp yanına alabilirsin zwytin yaglı sebze yemekleri ve salatalar alabilirsin yanına
afiyet olsunn. bu arada öksürüğe hatmi çiçeği çok iyi geliyor. sütle kaynatıyorsun
Sağol tatlım alıp deniyeyim mahvetti beni gece uyutmaz oldu

Afiyet olsun

Teşekkür ederim kızlar :) Aslında banada en mantıklısı o geldi, salata bide bardak çorba bi kasede yoğurt olarak idare edebilirim sanırım. Keşke biraz daha alternatifli olabilseydi :)

Teşekkür ederim kızlar :) Aslında banada en mantıklısı o geldi, salata bide bardak çorba bi kasede yoğurt olarak idare edebilirim sanırım. Keşke biraz daha alternatifli olabilseydi :)
Canım akşam yap pırasanı ıspanagını onları ısıtmana gerek yok haşla nuhutunu buğdayını kat yoğurda mis gibi alternatif yemek

Piliç ızgara ve ızgara köfte dışardan soyleyebilirsin

Hoşgeldin canım
ben de çalışıyorum ve pzt itibari ile artık şirkette yemek çıkmayacak.
gerçi salata vs devam ediyordum öğle araları.
önce kendine güzel bri saklama kabı al eğer yoksa
ne büyük ne küçük olsun.
ona tavuk haşlarsın, yoğurt koyarsın salata+tavuk yaparsın, domates+peynir+zzeytin olur
zeytinyağlı yemekler olur
karnabahar, kapuska, kabak, aklına gelen her sebze olur yemeğini az sulu koyabilirsin, ısıtmaya gerek yok zaten
hazır çorba içme canım boşver onu
eğer devam edersen haberleşiriz
kızlarda akşamdan fikir veriler zaten şunu yapın bunu yapın diye bize
deeeel miii kızzzzlaaarrrrrr

Bende düşündüm bunları özellikle salatayı çok severim bol bol salata yaparım çorbayıda sıcak bişeyler olsun die bardak çorba şeklinde düşünmüştüm :)
Ama şimdi arkadaşımdan bir fikir daha aldım. Burası ofis ve depomuz var depoya küçük tüp getirip orda yemeklerimi ısıtabileceğimi söyledi bana da mantıklıymış gibi geldi en azından çorba falan koyduğumda sıcak olur :) Gerçi döner yediğimizde ne kadar sıcak oluyor o ayrı konu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…