kız güldürdün beni haaaasağol canım.
kz sen de bi yandan deli gibi spor yapıyon bi yandan yiyon. yaptığın spora emeğine yazık yeme yeme:)
kıyamam afiyet olsun canım benimm:)anammmoinone27 ye menemen yap dediydimm
eve koşarak geldim ve menemen yaptım 3 tane yumurtadan
anammm nasıl yidimmmmm nasıllll bir bilsenizzz
çok yüklenme dizine aman dikkat et diz bu şakaya gelmez allah korusunakşam mr çektirecektim
gitmedim
perşembe günüde sabah kan vereceğim mr çektireceğim ve biyopsiyi yaptıracağım
böyle karar verdim
bu arada iyice canını çıkariiim dizimin de ne varsa çıksın
şimdi bir şey çıkmaz sonra ben spora iyice dayanırım falan
ama kesin bişiii var orada ağrıyor ara ara sızlar gibinnnnn
yürümedim o yüzden
dün 9,5 km ye yakın yürüyünce
Gelirken tavuk aldım onu pişirdim fırınsa kuzum yanına da yoğurt, geç gördüm mesajları yoksa yapardm :)balık erimez kabak ve patlıcanla türlü yapsan? hem diyet için de uygun olur zeytinyağlı yap yada kasap varsa yakında az bişey et al etli yap. içine nohut koy hazırda haşlanmış varsa. patates ve sarımsak da ekleyebilirsin
Kız gerçekten sporlar yemeğe gidio sankiKizlar nasliszlatiyya canim kecmis olsun canim kizlar dediyi kimi icine sinmediyse canim tekrardan yapdir.
Kizlar sabah ilk kec bu kadar agir pilates haraketleri yapdim simdi bacaklarim belim agriyor simdi esimi gece simekine ise yolasaldim birazdan ona yemek falan hazirliycam .
Istiyorum 40 dakayurus yapam .
Ay kizlar birden deli beynime vurdu durdum helva yapdim yapirkenede dedim ki olmuslerimin ruhuna tum şehit duşenlerin ruhuna olsun.
Ay kendimden kecdim helvadam yedim kizlar
Ayy benimde canımı istettin ama ben buraya giresiye yaptım yemek yarın da menemen yapcaammmsağlıklı olmamız gerekiyor
ve yaz geliyor
akşama da menemen yap mutlaka dolapta vardır doates yazdan hazırlanan
benim bir an menemen yiyesim geldi haaaaaa
Ehehe afiyet olsun canım bende yarın yapcam canım çekti valla :)anammmoinone27 ye menemen yap dediydimm
eve koşarak geldim ve menemen yaptım 3 tane yumurtadan
anammm nasıl yidimmmmm nasıllll bir bilsenizzz
afiyet olsun canım halletmişsin ne güzel:) çok şükür allah mutfağımızdan bereketi eksik etmesin.Gelirken tavuk aldım onu pişirdim fırınsa kuzum yanına da yoğurt, geç gördüm mesajları yoksa yapardm :)
Amin kuzucum hepimizin bereketi bol olsun :)afiyet olsun canım halletmişsin ne güzel:) çok şükür allah mutfağımızdan bereketi eksik etmesin.
Kendini çok yorma canım iyice kötü olur ağrı kalıcı olursa çok zor olur ağrın olunca bırak yürümeyi kilo vermek sağlıklı olmak içinse oda sağlıklı olmak için sonuçta önemsememezlik yapma sakınakşam mr çektirecektim
gitmedim
perşembe günüde sabah kan vereceğim mr çektireceğim ve biyopsiyi yaptıracağım
böyle karar verdim
bu arada iyice canını çıkariiim dizimin de ne varsa çıksın
şimdi bir şey çıkmaz sonra ben spora iyice dayanırım falan
ama kesin bişiii var orada ağrıyor ara ara sızlar gibinnnnn
yürümedim o yüzden
dün 9,5 km ye yakın yürüyünce
afiyet olsun kuzummSabah
1 tane sahanda yumurta içine bol lor ve chia attım 3-4 tane zeytin 1 tane domates
Öğlen
Nohutlu salata ve yoğurt
Akşam
Fırında tavuk ve yoğurt
yaaa bak ne olmuştu banakıyamam afiyet olsun canım benimm:)
ben de 1 kase haşlanmış nohut yedim kimyonlu. öğlen de mercimek çorbası içmiştim.
şekerli şeylere ilgim azaldı biliyomusun. Mesela nutella önüme koy yemem. yaşpasta bile yemem. enteresan:)
ohh güzel olmuştur haaaaGelirken tavuk aldım onu pişirdim fırınsa kuzum yanına da yoğurt, geç gördüm mesajları yoksa yapardm :)
yap kuzummmAyy benimde canımı istettin ama ben buraya giresiye yaptım yemek yarın da menemen yapcaammm
Aminnnnn canımmafiyet olsun canım halletmişsin ne güzel:) çok şükür allah mutfağımızdan bereketi eksik etmesin.
haklısın canımmmKendini çok yorma canım iyice kötü olur ağrı kalıcı olursa çok zor olur ağrın olunca bırak yürümeyi kilo vermek sağlıklı olmak içinse oda sağlıklı olmak için sonuçta önemsememezlik yapma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?