Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
hazır su iç değiştir arada ama hep aynı marka olmasın.
sudan olabilir.
4 yap çok aşırı da içme
yavrum rahatsız ediyor ise yeme onları
ya da azalt iyice

ya bide aklıma geldi, idrar tüpü boşken sanki içinde beyaz noktacıklar vardı. tuz kristalleri gibi. acaba bana kirli bi tüp mü verdi ondan mı öyle oldu? başınızu ağrıttım kafamda deli sorular..

ya bide aklıma geldi, idrar tüpü boşken sanki içinde beyaz noktacıklar vardı. tuz kristalleri gibi. acaba bana kirli bi tüp mü verdi ondan mı öyle oldu? başınızu ağrıttım kafamda deli sorular..
Geçmiş olsun canım, kirli tüp vereceğini sanmıyorum onlar tek kullanımlık olmuyor mu boşaltmakla falan uğraşmazlar diye düşünüyorum. İstiyorsan tekrar yaptır için rahat etsin. Sonraki kontrolün ne zaman?

Bide akşam yemek ne yapıcam hiç bilmiyorum her akşam bu düşünce beni benden alıyor evlendiğimden beri böyle

Bu arada eşim dün akşam tartıldı diyor ki "sen diyet yaptığından beri 2 kilo vermişim şöyle yağlı yemekler börekler çörekler olsada yesem yoksa annem sana kızıcak kuruyup kalıcam " Ki kendisi 90 küsür kilo

yok kuzu kirliden kastım o değildi, hani 2. kez kullanılmış değil de belki üretimle yada saklama koşullarıyla alakalı. kontrolüm bu salı günü.

ay evet yaa yemek derdi hergün düşünmek zor oluyor. ne var evde malzeme fikir verelim sana?
abarii onun da kilosu az değilmiş dua etmeli sana:)

yok kuzu kirliden kastım o değildi, hani 2. kez kullanılmış değil de belki üretimle yada saklama koşullarıyla alakalı. kontrolüm bu salı günü.
salı günü tekrar iste canım yeniden yapsınlar için rahat eder. dediğin gibi üretimde bi problem olmuş olabilir çünkü

ay evet yaa yemek derdi hergün düşünmek zor oluyor. ne var evde malzeme fikir verelim sana?
abarii onun da kilosu az değilmiş dua etmeli sana:)
evde kabak var patlıcan var kuzum bakliyatların hepsi var ama onları ıslatmak lazım önceden buzlukta balık var çıkartsam erirmi ki bilemedim

o dua etmek yerine benimle dalga geçiyor bende daha çok aç bırakıcam seni sende zayıfla dedim :)

balık erimez kabak ve patlıcanla türlü yapsan? hem diyet için de uygun olur zeytinyağlı yap yada kasap varsa yakında az bişey et al etli yap. içine nohut koy hazırda haşlanmış varsa. patates ve sarımsak da ekleyebilirsin

Kizlar naslisz latiyya canim kecmis olsun canim kizlar dediyi kimi icine sinmediyse canim tekrardan yapdir.
Kizlar sabah ilk kec bu kadar agir pilates haraketleri yapdim simdi bacaklarim belim agriyor simdi esimi gece simekine ise yolasaldim birazdan ona yemek falan hazirliycam .
Istiyorum 40 dakayurus yapam .
Ay kizlar birden deli beynime vurdu durdum helva yapdim yapirkenede dedim ki olmuslerimin ruhuna tum şehit duşenlerin ruhuna olsun.
Ay kendimden kecdim helvadam yedim kizlar

sağlıklı olmamız gerekiyor
ve yaz geliyor
akşama da menemen yap mutlaka dolapta vardır doates yazdan hazırlanan
benim bir an menemen yiyesim geldi haaaaaa

sağol canım.
kz sen de bi yandan deli gibi spor yapıyon bi yandan yiyon. yaptığın spora emeğine yazık yeme yeme:)

menüm: 08.00 1 yumurta+8 zyetin+2 kk peynir+domates+salatalık
12,00 tavuklu+buğdaylı+yoğurtlu karışım
19,30 3 yumurta ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı+1 bardak civarı domates rendesi ile hazırlanmış menemen+ 1/2 fırın patates
su 6 lt
spor jillian level2 5, gün ypulcak saat 9 gibi ( karnım şişşşşş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…