Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
renginden dolayı zor okudum canım yazını,
hadi inşallah gitsin kiloların incecik ol yaza kadar....

günaydınnn minnakkk
nasılsın bugün,
üşüme hava nasıl ayaklarına çorap giyyyy
günaydın canımm. iyiyim sağlık ocağına gidip sonuçları alacam. bide alışveriş yapmam lazım. ne üşümesii tişört giymeye başladık bile:)
sen nasılsınn

Evet canım muhasebe dün internetten baktım biraz ama iş görüşmesine çalışırken gitmem zor.
bence patronla git yüz yüze konuş. böyle bişey duydum doğru mu de. yüzleş bakalım dumur olsun.
kurumsal firmalara bakmaya çalış, işleri kuralına göre yürüten aklı başında insanlarla çalışmak gibisi yok. inşallah hayırlısıyla çok güzel bir iş bulursun

Günaydın sağol canım seninde cuman mübarek olsun :)
Yeşil renk güzel ama çok açık zor okunuyor koyu yeşil olaydı daha iyi olurdu

Yok onu yapmam yüzsüzün teki zaten ters bişey söylerse iyice moralim bozulur, çıkartmasını bekliycem o zamana kadarda muhasebe dışında hiç bi işe elimi sürmüycem yormuycam kendimi çıkartırsa çıkartsın. Ama burdan çıkınca kurumsal bakıcam canım buralar rahat ama hakkını savunamıyorsun o kötü oluyor

aynen hiiiç yorma kendini. moralini de bozma karaktersizin teki işte. patron olmuş ama adam olamamış

aynen hiiiç yorma kendini. moralini de bozma karaktersizin teki işte. patron olmuş ama adam olamamış
Ayneenn öyle, zaten diğer elemanlarda pek dayanamıyor gelen gidiyor 1 hafta sonra, adam insanları 8-6 diye işe alıyor cumartesi yarım gün diyor pazar günü bile çağırıyor hafta içi 9-10a kadar çalıştırıyor ve mesai ödemiyor vs.
Başlarda benimde öyleydi 7.30a kadar bekletiyordu sonra 1 ay sonra bi gün isyan ettim istifa ediyorum eşim istemiyor diye sonradan çalışma saatlerim düzene girdi. Beklemedeyim bakalım

Hayırlısı olsun canım

buğday ıslattııım:) sizin buğday çorbası dediğinizden yapacam yoğurtlu. nohut da ıslattım. çerez niyetine kimyonlayıp kimyonlayıp yizem onu da.
ya sağlık ocağı teee nerde ya çok uzak. ama gidecem mecbur. yürümüş de olurum.

eline sağlık canımm,
buğdayı pişireceksin değil mi

bana un cidden dokunuyor bunu farkettim. unlu herhangi bişey yediğim zaman mahvoluyorum. daha önce demiştim unu hayatımdan çıkarıyorum diye ama çıkaramamıştım. bugün sonuçlarımın çoğu kötü çıkınca artık tamam dedim.
B12 daha da düşmüş. kan sayısı, kalsiyum alt sınırda. D vitamini de eksik. idrarda iki değer çok yüksek çıkmış onlar nedir bilmiyorum. PH da yüksek çıkmış! yani asidik. bu neyden kaynaklanır?

ph bende de yüksek çıkardı
suyu nasıl içiyorsun az mı?
d eksik olur dengelersin onu
b12 kalsiyum hepsi dengelenir merak etme.
un deyince nasıl un
mesela çorbaya kavrulan un mu
o beni deli eder yakar midemi alt üst eder.
dokunuyorsa yeme kuzumm.

internetten baktım da, 7 üzerinde asidik değil alkali oluyormuş. türkiyede normal kabul edilen ph aralığı 5-7 iken ABD'de 8,5' e kadar normalmiş. bende 8,5 çıkmış.
3 hafta önce test yaptırdığımda 6,5 imiş.
su arıtıcısı taktırmıştık 1 ay önce. acaba onla mı ilgili. şimdi de annemde hazır su içiyorum. doktora sorayım bunu.
un dediğim poaça kek türü şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…