renginden dolayı zor okudum canım yazını,Kizlar gun aydin gununz o kadar guzel kecsinki hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun.
Kizlar bu sabah diyet fitness pirogrami var onu okudum ayorelim nasil yukseldi anlatamam.
Sabah uyanair uyanmaz kendime detoxss etdim .
1 bardak su limon maydonuz sirke rondodan kecirdim icdim.
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Ardindan 1 bardak su.
Neden yesim rengle yazdim yaziyida anlatayim bugun sabah keyfim yukseldi inancim artdi ki yerde kalan kilolardan kurtulcam .
1 saat pilates ayribik haraketler yapdim 5 dakka da dans ekledim.
Deyisik kahvalti hazirladim.
8zeytin.
1 yesil elem kepek cavdar ekmeyin en kucuk didlinden 2 d tost makinasinda kizardim iyice kurudu.1 t kasik cikolata kiremi findikli olandan
3 kasik yesil mercimek haslamsi yogurt ciha karsdirdim .
Cayimida 1 cubuk tarcin kaynatdim yesil catda atdim .
Buda kahvalti.bence vicudum iyice sascakdi hergun ayni seyleri yediyimi kimom terpenmiyo ola biler.
günaydın canımm. iyiyim sağlık ocağına gidip sonuçları alacam. bide alışveriş yapmam lazım. ne üşümesii tişört giymeye başladık bile:)günaydınnn minnakkk
nasılsın bugün,
üşüme hava nasıl ayaklarına çorap giyyyy
bence patronla git yüz yüze konuş. böyle bişey duydum doğru mu de. yüzleş bakalım dumur olsun.Evet canım muhasebe dün internetten baktım biraz ama iş görüşmesine çalışırken gitmem zor.
Günaydın sağol canım seninde cuman mübarek olsun :)Kizlar gun aydin gununz o kadar guzel kecsinki hayrli cumalar cumaniz mubarek olsun.
Kizlar bu sabah diyet fitness pirogrami var onu okudum ayorelim nasil yukseldi anlatamam.
Sabah uyanair uyanmaz kendime detoxss etdim .
1 bardak su limon maydonuz sirke rondodan kecirdim icdim.
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Ardindan 1 bardak su.
Neden yesim rengle yazdim yaziyida anlatayim bugun sabah keyfim yukseldi inancim artdi ki yerde kalan kilolardan kurtulcam .
1 saat pilates ayribik haraketler yapdim 5 dakka da dans ekledim.
Deyisik kahvalti hazirladim.
8zeytin.
1 yesil elem kepek cavdar ekmeyin en kucuk didlinden 2 d tost makinasinda kizardim iyice kurudu.1 t kasik cikolata kiremi findikli olandan
3 kasik yesil mercimek haslamsi yogurt ciha karsdirdim .
Cayimida 1 cubuk tarcin kaynatdim yesil catda atdim .
Buda kahvalti.bence vicudum iyice sascakdi hergun ayni seyleri yediyimi kimom terpenmiyo ola biler.
günaydın canıımm nasılsıngünaydınnnn
Ya zaten bulurum kuzum öyle iş bulma derdim olmaz en fazla 1-2 ay ararım oda beni zorlamaz, ben tavıra gıcık oldum burda :/GİDERSİN BİR ŞEKİLDE BİR ARA CMT ÖĞLEDEN SONRA FALAN.
BAKIN SEN YİNE DE.
Yok onu yapmam yüzsüzün teki zaten ters bişey söylerse iyice moralim bozulur, çıkartmasını bekliycem o zamana kadarda muhasebe dışında hiç bi işe elimi sürmüycem yormuycam kendimi çıkartırsa çıkartsın. Ama burdan çıkınca kurumsal bakıcam canım buralar rahat ama hakkını savunamıyorsun o kötü oluyorbence patronla git yüz yüze konuş. böyle bişey duydum doğru mu de. yüzleş bakalım dumur olsun.
kurumsal firmalara bakmaya çalış, işleri kuralına göre yürüten aklı başında insanlarla çalışmak gibisi yok. inşallah hayırlısıyla çok güzel bir iş bulursun
aynen hiiiç yorma kendini. moralini de bozma karaktersizin teki işte. patron olmuş ama adam olamamışYok onu yapmam yüzsüzün teki zaten ters bişey söylerse iyice moralim bozulur, çıkartmasını bekliycem o zamana kadarda muhasebe dışında hiç bi işe elimi sürmüycem yormuycam kendimi çıkartırsa çıkartsın. Ama burdan çıkınca kurumsal bakıcam canım buralar rahat ama hakkını savunamıyorsun o kötü oluyor
Ayneenn öyle, zaten diğer elemanlarda pek dayanamıyor gelen gidiyor 1 hafta sonra, adam insanları 8-6 diye işe alıyor cumartesi yarım gün diyor pazar günü bile çağırıyor hafta içi 9-10a kadar çalıştırıyor ve mesai ödemiyor vs.aynen hiiiç yorma kendini. moralini de bozma karaktersizin teki işte. patron olmuş ama adam olamamış
Hayırlısı olsun canımAyneenn öyle, zaten diğer elemanlarda pek dayanamıyor gelen gidiyor 1 hafta sonra, adam insanları 8-6 diye işe alıyor cumartesi yarım gün diyor pazar günü bile çağırıyor hafta içi 9-10a kadar çalıştırıyor ve mesai ödemiyor vs.
Başlarda benimde öyleydi 7.30a kadar bekletiyordu sonra 1 ay sonra bi gün isyan ettim istifa ediyorum eşim istemiyor diye sonradan çalışma saatlerim düzene girdi. Beklemedeyim bakalım
olsun sen ayağını sıcak tutgünaydın canımm. iyiyim sağlık ocağına gidip sonuçları alacam. bide alışveriş yapmam lazım. ne üşümesii tişört giymeye başladık bile:)
sen nasılsınn
eline sağlık canımm,buğday ıslattııım:) sizin buğday çorbası dediğinizden yapacam yoğurtlu. nohut da ıslattım. çerez niyetine kimyonlayıp kimyonlayıp yizem onu da.
ya sağlık ocağı teee nerde ya çok uzak. ama gidecem mecbur. yürümüş de olurum.
evet tabi ki :)eline sağlık canımm,
buğdayı pişireceksin değil mi
ıslattım deyinceevet tabi ki :)
önce ıslatmaz mısınız daha kolay pişsin diye? suda şişer önce sonra kaynatırsınıslattım deyince
nooli laa didimm :)
haklısın aslında ama ben pişiriyorum ıslatmadan.önce ıslatmaz mısınız daha kolay pişsin diye? suda şişer önce sonra kaynatırsın
ph bende de yüksek çıkardıbana un cidden dokunuyor bunu farkettim. unlu herhangi bişey yediğim zaman mahvoluyorum. daha önce demiştim unu hayatımdan çıkarıyorum diye ama çıkaramamıştım. bugün sonuçlarımın çoğu kötü çıkınca artık tamam dedim.
B12 daha da düşmüş. kan sayısı, kalsiyum alt sınırda. D vitamini de eksik. idrarda iki değer çok yüksek çıkmış onlar nedir bilmiyorum. PH da yüksek çıkmış! yani asidik. bu neyden kaynaklanır?
internetten baktım da, 7 üzerinde asidik değil alkali oluyormuş. türkiyede normal kabul edilen ph aralığı 5-7 iken ABD'de 8,5' e kadar normalmiş. bende 8,5 çıkmış.ph bende de yüksek çıkardı
suyu nasıl içiyorsun az mı?
d eksik olur dengelersin onu
b12 kalsiyum hepsi dengelenir merak etme.
un deyince nasıl un
mesela çorbaya kavrulan un mu
o beni deli eder yakar midemi alt üst eder.
dokunuyorsa yeme kuzumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?