Yaza fıstık gıbı olucam;)))

bursa86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
1.020
0
316
merhaba,
oncellikle kendimi tanitayim:)
ben iki cocuk annesi bi bayanim.cocuklugum cok zayif bir cocuk olarak gecmedi...hele ergenlik donemimde cok.kg aldim tartinin ibresini 80kg lar gordum.
evlenmeden once tam 75 kg dum boyum da1.70. aralardan dogumlar gecti e haliyle yine kg alip veredim bu arada da vucudum.baya bi deforme olmustu cok kilo.alip vermekten basta catlaklar cok sinirimi bozmustu...e.beraberinde gelen selulitler bardagi tasiran son damla olmustu...biseyle yapmam gerekti ama her defasinda 3.uncu gunde sikilir.kacamaklarla diyetimi.bozardim.bu hepimizin basina gelmis bir olaydir su an bu yaziyi okuyan beni az cok anliyordur
lafi cok dolandirmicambiraz dikkat ederek 70kg ya dustum ama tabiki spor fln yapmadim sadece yemeklerimi azalttim ve saatinde yemek yedim...veee kg vermem durdu!!!oyle yapiyom boyle yapiyom yok 1gram dahi azalma olmuyo.
sonra yine bu forumda gezerken dukan diyeti paylasimlarini okudum ve bi onu denemedim onuda deniyeyim dedim...
11.subat 2013 de p.tesi gunu 70 kg la dukan diyetine basladim. 5gun atak evrem surdu. sonuc 67.2kg . simdi ise seyir evremdeyim bu sabah tartildim 67.5 ciktim 300gr almam.normal.cunku devreye sebze +protein girdi vucut alismaya calisiyo..yani sira.hergun 30 dk yuruyus.yapiyorum.ve 2 l yakin su iciyorum.
sizlerle hergub yediklerimi.paylasmak istiyorum benimle.beraber bu zayiflamak isteyen varsa basimi ustunde yeri var tabikideyaza cok az kaldi benim 55olmak ama once 60kg yu gormem lazim
simdiden.herkese.hayirli ugurlu olsun diyorum

tebrik ediyorum çok güzel vermişsin ben dukan diyetini gece sene yapmaya kalktım ne gerekiyorsa eşim aldı dayanamayip bozduğum için eşim simdide bir daha bu diyeti yapmamı istemiyo ama yaklaşık 3 haftadır diyetteyim kacamaklarim olmuş olsada eski yememe göre hiç birşey yemiyordum diyebilirim hergün düzenli şekilde egzersizlerimi yaptip zayıflama çayımi içtim ama sadece 3 kilo verebildim bunada şükür 77 ile başladım şuan 74 hedef önce 68 sonra 60 çünkü evlendiğimde 68 kg dim bu arada boyum 1.63 cm ben seninle varım bu şekilde ayda 4 kilo versem yaza kadar istedgim kiloya kavuşurum diyorum aslında benim bütün problemin bacak basen kalçada egzersizler fayda ediyo ama yinede çok kötü duruyo ve son olarak benim yüzüm hemen çöküyo ve göz altlarım halka şeklinde kararıyo bu durum çok morelimi bozuyo

gelelim bugunku menume

sabah 1fincan yesil cay 2cerry domates 1salatalik az yorsan light peynir

ogle ; bol yesil salata ciger tava ve ayran

aksam az izgara biftek.yesil salata ve ayran
1.5su
ve 45 dk yuruyus:)

arkadasim.inan bendere basen kalca sorunu var((maalesef cok cikiklar...karnim yok hemen karnimdan.yuzumden veririm
gidicek olan yerler gitmez.nedense...selulitlerim cok cogalmisti.son zamanlarda ben diyetyen once hergun tadelle.yiyen insandim..hic dikkat etmezdim ama inan esim selilutlerin cogalmia diyince kendi kocamdan utandim resmen.e haliyle ev hanimiykm.cokta.faaliyet icinde degilim.
benimle olman cok sevindirdi beni sagol ya
senee menu orneklerini verirsen beraber.kalkariz bu isin altindan:)ben dukan diyetine devam ediyorum ama harfi harfine uyuyorum sayilmaz cokta takmiyorum benim amacim abur.cuburdan uzak durmak ve saglikli beslenmek ayri zamanda.kilo vermek tabi

günaydın... Inşallah beraber yaza fıstık gibi olacaz ben dün sabah elmalı sirkemi içtim ardından egzersizlerimi yaptım dün annem gildeydim bu yüzden biraz zorlandım:)kahvaltida menemen vardi biraz ondan yedim öğlen makarna vardi ben sadece iki kaşık tabağıma koyup üstünede bol salata ile karıştırdım tadı güzel olmasada doyurdu beni akşamda yağsız kısır yedim.....bugünde sirkeli suyumu içtim çaylarımı demledim spor yapıcam kilomda hâlâ değişiklik yok 74 ile devam ediyorum

burası çok güzel oldu benim için diyete başladım ilk hafta 70-79 topigine gittim ama okadar çok kişi var ki pek kaynasamadim bari burda birbirimizi motife ederiz peki hangi günler bildirim yapacaz

gunaydin bugun erkenciyim biraz
hemen.menulerimi.yazayim ogleden sonra evde olmicam...

sabah; cerry domates salatalik az yorsan light.peynir 1yumurta haslanmis ve hindi füme salam yedim. yaninda 1fincan tarcinli portakalli cay sekersiz

ogle tavuk izgara 1bardak ayran ve yesil.salata

aksam;belli degil.ama yazarim

dun aksam 2yk hosmerim yedim peynirntatlisi olur pisman degilim.uzun zamandir.yemedim yememde iyi oldu.cok tatl geldi)))artik.yemem.herhalde

bu erken halin mi:)menün çok güzel ama dukan diyetinde salata yoktur bende sabah kahvaltısı olarak sadece 2 haşlanmis yumurta yedim öğlegin bende tavuk ızgara yiyecem evde ki yoğur yağlı acaba onunla ayran yapsam bi sorun olurmu sence

canim p.tesi uygun benim icin bundan sonra her p.tesi bildirim gunumuz olsun
!
cnm ayran sut urunlerini 1.5%yagin altinda tut cunku onlar gorunmeyen yaglar insan anlamiyo ama dikkat etmek.lazim.
dukan diyetinde salata var ben seyir evresindeyim Protein+sebze donemi yani bu et yaninda herhangi sebze yemegi yada tavuklu salata yaninda ayran bunlar orneklerden bikactanesi:)makarna yeme sakin pirinc makarna nohut kurufasulye baklagiller hicnbirini yemiyorum...bugun carsida cok yurudum.spor yapmicam...yanliz yururken azicik simit yedim onuda soyliyim:))))hadi bakalim yolumuz acik.olsun arkadasimm...

not: aksam yemegine davetliyiz ne yicem.biilmiyorum

bence gideceğiniz yere diyette olduğunu şöyleme tokum diyete en yakın olan yiyecekten 1 2 kaşık ye bende bugün evde değildim tavuk yiyemedim kv ile tanıdığa gittik 1 dilim börek ve 1 dilim kek yedim diyette olduğumu söylemedim yürüyerek eve geldik ceza olarakta akşam hiç birşey yemicem sadece çaylarımı içecem

atak evrem 5 gundu 11.subatta basladim.ya bu diyete.atak evresinde 3kg.verdim..
esimle.beraber basladik o tam 8 kg verdi ama hic kacamak yapmadi bense cikolatada yedim tatlida.tattim yedim yani.sonucta;(((dun o simiti yemicektim hic hosmerim de oyle of napcaz.bilmiyorum.bugun komsumla spor salonuna yazilcaZ iyi olucak en azindan spor yapcaz...ben cok sikildim.dukan diyetinden hep ayni seyler yeniliyo((spor salonuda beslenme programi veriyomus eger uygun olursa.ona gecerim.diye dusunuyorum

dun gece misafirlikte sadece corba ictim az salata yedim ama doymadim...tatlilar ikram.edildi cok az catalin ucuyla.tattim.geri.kalanini zaten cocuklarim yedi....

maşallah yine 3 kilo çok iyi bence hem büyük ihtimalle esin senden çok daha kiloludur 8 kilo verdiğine göre hem sen esinle birlikte diyet yaptığın için çok şanslısın benim eşim yemekleri yerken ben seyirci kalıyorum tam bi ızdırap ama en azından nefsimi terbiye etmiş oluyorum

kahvaltı daha yapmadım birazdan 2 haşlanmis yumurta yiyecem öğleyin annemlere gidecem artık orda ne varsa çok az yerim

bende fıstık gibi olmak için aranıza katılmak istiyorum :)

kendimi çok kötü hissediyorum annem gilde garnitürlu pilav vardi dayanamadım gidip geldim yedim toplam bi kase olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…