Yaza fıstık gıbı olucam;)))

yeni gelenler hosgeldiniz aramiza.
kizlar ben bu dukan diytinden.cok sikildim onsuz devam edicem ama dikkat ederek yanlis bisey yaparsam uyaralim birbirimizi

Ben daha bugun diyete basladigim icin henuz bir kg yazamiyorum ama baslangic kilom: 65 :) Bakalim hayirlisi...

Basaricaz bence.... Azmin elinden ne kurtulmus ki zaten..

Bugun sabahtan itibaren yediklerim:

Kalkar kalkmaz 1 Bardak ayran
Yarim simit + Biraz peynir ve

Oglen 3 adet diet biskuvi ve sekersiz kahve

Biraz once de 1 sise soda ...

Henuz aksam yemegimi yemedim ama bol su iciyorum sisim biraz sanki tokmusum gibi:)

Bu arada alkolu de birakmam gerek sanirim:)

canim.aramiza hosgeldinhaftaya sende kg bildirimini yaparsin p.tesi sabahi tartil.ac karnina bildir olur mubizim.hedefimiz simdilik 10kg vermek senin ne kadar?
evet alkolu birak bence birden birakamazsan en azindan azalt...hafta sonlari ic.derim))bol sans

bende varım bende !
60 kg yum. 52 kilo net, 54 kg brüt ağırlıkta olmak istiyorum
spor yapmaya bnm de ihtiyacım var çook saldım bnde. evlendiğimde 56 kiloydum. en üst 63 kg yu gördm boyum 1.62.
Sıkılaşmam ve fazlalıkları vermem lazım.

sendr.hosgeldin aramiza p.tesi gunu kg bildirim.gunumuz hepimiz ayni diyeti yapmiyoruz ama menulerimizi.paylasiyoruzdogrusuyla yanlisiyla hedefimiz 10kg vermek:)sanada bol sans diliyorum...

kizlar baya su ictim aksam.yemegimde kiymali lahana yemegidi.yogurdum.kalmamis 5yk kadar yedim spor yapsam super olucak ama.cnm istemiyo

bugünkü menüm;
sabah:1 dilim çavdar ekmeği, beyaz peynir, domates
ara öğün: activia çilekli yoğurt(110gr)
öglen:1 dilim çavdar ekmeği, 3 köfte,domates,yarım bardak ayran
akşam:2 dilim tahıllı ekmege sürülmüş yagsız biber salçası,ayran
gece:1 portakal

akşam 7 den sonra herhangi birşey yemiyorum ayrıca 3 lt su

kizlar baya su ictim aksam.yemegimde kiymali lahana yemegidi.yogurdum.kalmamis 5yk kadar yedim spor yapsam super olucak ama.cnm istemiyo

26/02/2013 menüm

sabah: beyaz peynir, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 portakal
ara öğün: 1 küp şekerli türk kahvesi
öğlen: 2 dilim çavdar ekmeğine sürülmüş yağsız yoğurt
akşam: 4 çiğ köfte,yanında yeşillik

akşam 6.30 dan sonra herhangi bir şey yemedim ve 3 lt su içtim.

gunaydin kizlarrr dun cok yogundum menumu yazayim hemen dunku menum

sabah yumurta salam salatalik peynir 2zeytin 2kupa sekersiz cay

ogle corba yogurt
aksam 4adet kofte biber domates 1bardak ayran ve salata yedim su pek icmedim

bugunku menum soyle

sabah 2zeytin 2dilim salam peynir domates salatalik azicik ekmek ustune labne surdum 1kupa tarcinlu portakalli cay

oglen lahana yemegi kiymali

aksam.balik ve salata var menude almadim daha ne yedim yazarim:)))su icmem lazim hedef 2l halen reglim bitmedi sinirlik:)))p.tesiyi iple cekiyorum:)

cnm menun super cok orantili supersinnn:)))bide 3lsu icmissin helal sana bi ben icemiyom o kadar spor yapiyomusun????

cnm menun super cok orantili supersinnn:)))bide 3lsu icmissin helal sana bi ben icemiyom o kadar spor yapiyomusun????

ilk önce vücudum rejime alışsın istedim.Bugünden itibaren 30 dakikayla başlayıp 1 saate çıkarmak üzere yürüyüşe başlıyorum.

ben henüz resmi bi şekilde diyete başlayamadım. ama yarın artık kesin başlıyorum. ben şöyle bir diyet deneyeceğim.
sabah erken kalkıp krallar gbi kahvaltı(9dan önce btmiş olacak kahvaltı) sonra saat 3-4 gbi sulu yemek (az porsiyonda.) daha da birşey yemek yok. bol su ve ayran.

karar verdiysen aramiza hoageldin:)

27/02/2013 menüm

sabah: keçi peyniri, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 portakal
ara öğün: 1 küp şekerli türk kahvesi
öğlen: 100 gr tavuk but, domates
ara öğün: 1 portakal
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmege sürülmüş yağsız acı

akşam 18.30 dan itibaren birşey yemedim ayrıca 3 lt su.

(not:acı bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyor)

selam.kizlar nasilsiniz????
p.tesiye az kaldi valla:)

bugunku menum.soyle

sabah; domates salatalik 3zeytin az peynir 1dilim.salam ve 1kupa sekersiz tarcinli cay

ogle ispanak yemegi ve ayran

aksam ton balikli.salata ve 1elma

not.sabahtan 1 litre.ictim aksamada 2e tamamlarim...bu arada.limonlu su ictim ac karnina yag yakimina yardimci.oluyomus

selam.kizlar nasilsiniz????
p.tesiye az kaldi valla:)

bugunku menum.soyle

sabah; domates salatalik 3zeytin az peynir 1dilim.salam ve 1kupa sekersiz tarcinli cay

ogle ispanak yemegi ve ayran

aksam ton balikli.salata ve 1elma

not.sabahtan 1 litre.ictim aksamada 2e tamamlarim...bu arada.limonlu su ictim ac karnina yag yakimina yardimci.oluyomus

merabalarrrrr :)

bugünkü menümü hemen yazıyorum :)

sabah: keçi peyniri, 1 dilim tahıllı ekmek 1 portakal
öğlen: 100 gr tavuk but
ara öğün:1 portakal
akşam: yoğurtlu karnıbahar 1 dilim acılı tahıllı ekmek

ayrıca 3lt su ve 18.30 dan itibaren hiçbir şey yemedim.

umarım gider bu kilolar offff offff (

selam kizlarrr napiyonuzzz????
digerleri nerede acaba???kacamak mi yaptiniz yoksada yazmiyonuz))
ben bu sabah tartildim yazmicam p.tesiye supriz.olsun mrk edin azicik:)))))
bu arada hosgeldin.mart ayi diyelim bahara girdik sayilir:)).onagore kacamak yapin

bugunku menum soyle

sabah 1kupa cay 1dilim salam 3zeytin domates salatalik azicik.ekmek

ogle salata ve corba yogurt

aksam.bilmiyorum henuz belli degil:)
not:artik zorlanmadan su iciyorum.ne mutlu bana hedef 2l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…