Yaza fıstık gıbı olucam;)))

hoşbuldukkkk boyum 1.62. kilom 64.4 . son bir buçuk sene de 14 kilo aldım.gerçi 50 kilo bana çok az oluyor. diyetisyene gitmiştim beni 57 kiloda daha fazla verilebilecek yağ yok. senin ideal kilon kemik agırlığın fazla dedi. Fakat ben yine de 49 kilo olmak istiyorum. Sağlıklı yaşamımın 5.günündeyim. 65.9 ile başladım 64.4 üm şu anda. hepimize kolay gelsin :) hemen çıtırlaşalım :)

kendimi çok kötü hissediyorum annem gilde garnitürlu pilav vardi dayanamadım gidip geldim yedim toplam bi kase olur yani
yaa niye yedin!!!!!valla.kacamaklar.cogaldi gibi hic begenmedim!!!bence sen.ac son ses.muzik.evde 30dkgobek at evin icinde))hareket olsun azicik))bundan sonra.ceza uygulayalim.kizlar olmicak.bole kacamak ustune kacamak yapiyoruz...

bende fıstık gibi olmak için aranıza katılmak istiyorum :)

hosgeldin canim.aramiza..tabiki katilabilirsin ben 67.5 le.start verdim hedefim.su an 60kg olmak ortalama 10kg versek bahara dogru yetcek hepimize
p.tesi.gunu kilo bildirimimiz var arkadasim
la.belirledik sende p.tesi sabahi ac karnina ciplak.sekilde tartil.paylas bizimle...ayni zamanda gunluk.menulerimizide paylasiyoruz kacamaklarimiZida tabiki:)bol sans

bugunku menum

sabah 1yumurta ceri domates salatlik 1dilim.salam cay

oglen dukan tavuk suyu corbasi ve bir bardak ayran

aksam haslanmis kereviz yanina.cacik.ve salata

su hic icmedim icmem lazim
not;bugun spor salonuna gidicem.neler yaptim kac kalori yaktim yazarim fistiklar

bende ktılabiirmiyim aranıza diğer topik çok kalabalık kynadım gitti arada

boyum 156 kg 56 hedef 49 işallaaaahhhh 2 gündür dikkat ediorum dün öğlen kçırdım biraz akşam cezalıydım hiç bişey yemedim

bide sirkeli suyaa bşlamk istiyorum fydsı olurmu ne dersiniz oooff boşun zorlmıyayım kendimi eğer faydası yoksa

hosgeldin aramizaevlet diger topikler baya kalabalik))
hedefin guzel yanliz.ac kalarak.cezalandirma.kendini geri donusu husran.olabilir gereginden.fazla.yersin sonra
hafif gecistir salata meyva gibi mesela.
elma.sirkesinden bahsediyosan 1kere ictim.tadi berbat o yuzden icmedim..bana.kalirsa.maydonoz suyu iyi etki gosteriyo ama odem atiyo yani yag yakmiyo

hoşbulduk canım aç kalmmaya calııyorum bitki çayı meyv falana atıştırıyorum ama benim kötü beslenme alışkanlıgım vardıki sürekli abur cubur ve tatlı krizlerimm yemek çok yemem ekmekde öle ama tatlııııı taşa şerbet dök yerim o derece yaniiii meyva falan kesmiyoki bunu bi aşabilsem kendimi daha mutlu hissedicem şimdi rejim psikolojiside varya sürekli aklımda tatlılar ama tutuyorum kendimiii umarım lışcm bir süre sonra

Haklısın zaten benim bu kacamaklarim olduğu için az kilo veriyorum ama kaçmak yapmayıp kendimi çok sıkarsam bu sefer de pes ederim kendimi biliyorum

hosgeldin canim.aramiza..tabiki katilabilirsin ben 67.5 le.start verdim hedefim.su an 60kg olmak ortalama 10kg versek bahara dogru yetcek hepimize
p.tesi.gunu kilo bildirimimiz var arkadasim
la.belirledik sende p.tesi sabahi ac karnina ciplak.sekilde tartil.paylas bizimle...ayni zamanda gunluk.menulerimizide paylasiyoruz kacamaklarimiZida tabiki:)bol sans[/QUOTE]

bende geçtiğimiz pazartesi 65.9 ile başladım şu anda 64.3 kilom.. pazartesi olmasını iple çekiyorum :)

dün yediklerim;
sabah:
1 yumurta 2 dilim kepek ekmek
ara öğün: 1 küp şekerli türk kahvesi
öğlen: yarım simit beyaz peynir domates ayran
akşam:4 köfte

ayrıca 3 lt su

selam kizlarrr...
nasilsiniz bugun?

bugunku menum;

sabah domates salatalik Az hindi fume salam peynir ve portakalli tarcinli sekersiz cay

ogle ciger tava ayran ve yesillik

aksam tavuksuyu corbasi yesillik.ve ayran

simdilik bu kadar

bende geçtiğimiz pazartesi 65.9 ile başladım şu anda 64.3 kilom.. pazartesi olmasını iple çekiyorum :)

dün yediklerim;
sabah:
1 yumurta 2 dilim kepek ekmek
ara öğün: 1 küp şekerli türk kahvesi
öğlen: yarım simit beyaz peynir domates ayran
akşam:4 köfte

ayrıca 3 lt su[/QUOTE]

menunu.begenmedim
kahvaltida salatalik domates.ye ki.bagirsaklarin calissin.bide kepek ekmegi diye 2tane yeme hakkin yoktur zaten ikisi 1dilim.beyaz ekmege es degerdir. cay felan ic 2adet zeytin.yiyebilirsin)

ogle yemegi simit.olmamali.corba yada sebze haslamasi.simit masum dursada susamlidir ve susam.cok yag icerir...sebze yemeginde 5yk yiyebilirsin oda.1porsiyondur.
aksam koftenin yanina yogurt ye ve az yesillik.tuket.ayranda olabilir.ama.doyurmaz.seni.
menulerini azicik degistirirsen kg vermen daha kolay olucak.sekeri.hayatindan cikart ben cok istersem.bazen.tatlandirici kullaniyorum sende dene adi splenda

merhaba arkadaşlar ben sabah bir kase neşfit ve süt içtim 1 tanede haşlanmis yumurta iki gün detoks yapacam şu an da ayran aşı çorbasını içiyorum iki gün boyunca 2 saatte bir bunu içecem bakalım pazartesi kaç çıkacam

menunu.begenmedim
kahvaltida salatalik domates.ye ki.bagirsaklarin calissin.bide kepek ekmegi diye 2tane yeme hakkin yoktur zaten ikisi 1dilim.beyaz ekmege es degerdir. cay felan ic 2adet zeytin.yiyebilirsin)

ogle yemegi simit.olmamali.corba yada sebze haslamasi.simit masum dursada susamlidir ve susam.cok yag icerir...sebze yemeginde 5yk yiyebilirsin oda.1porsiyondur.
aksam koftenin yanina yogurt ye ve az yesillik.tuket.ayranda olabilir.ama.doyurmaz.seni.
menulerini azicik degistirirsen kg vermen daha kolay olucak.sekeri.hayatindan cikart ben cok istersem.bazen.tatlandirici kullaniyorum sende dene adi splenda[/QUOTE]

diyetisyene gitmiştim daha önce mutlaka ama mutlaka her öğün çavdarlı veya tahıllı ekmeği 2 dilim yiyeceksin demişti. Bağırsaklarını çalıştırması için. bende o yüzden iki dilim olarak yedim :) normalde öglen yemeklerinde simit yemiyorum tabi ki, dün sadece istisnaydı :) akşam aslında hiç aç değildim, öğün atlamamak için yedim :)

Gelelim bugünkü menüme :)
sabah: beyaz peynir 2 dilim tahıllı ekmek domates salatalık
ara öğün: 1 küp şekerli türk kahvesi( vazgeçilmezim :) )
öğlen: nişanlıyla beraber yenen 3 köfte, 1 bardak ayran, 1 dilim çavdarlı ekmek domates
akşam: 3 yemek kaşıgı az zeytinyağlı fasulye ve 1 küçük kase yogurt

ve 3 lt su

sabah çavdar ekmekve beyaz peynirli tost şekersiz cay içtim ama öğlen bişey yemedim çünkü ben khvltımı çok geç yapıyorum o yüzden öğleni atlıyorum kahvltıdan 3 saat sonra neskfe içtim şekersiz sütlü akşmda çorba ve 2 kşık ciger yedim şu andada bitki çyı içiyorum offff kızlar benim için zor olan kendime yiycek bişey bulamıyorum şaka gibi gerçekten yaaa sebzeden bi tek ıspanak seviyorum dün pırasa yaptım 2 kaşık zor yedim gerçekten kendime ne yemek yapcamı şaşırdım bana değişik bir iki tarif edin nolur

Kahvaltıya kayınvalideme gidicem. Baştan pazarlığımı yaptım. beyaz peynir,zeytin domates salatalık ve tahıllı ekmek dışında yemem diye. Kahvaltı saatim değişeceği için vicdanım çok rahatsız. sanırım 10-11 gibi kahvaltı yaparsam bir daha 4 de yiyip bir daha da yemicem.

merhaba arkadaş fazla kimse uğramıyo buraya ben bugün detoksa devam ettim yarın sabah kilo bildirimi yaparim iyi akşamlar....

Canim,

Tebrik ederim oncelikle..

Benim bldigim kadariyla dukan diyetinde gunde 1 kasim yulaf kepegi unu tuketilmek zorunda degilmi? Yanlis mi biliyorum... Ben gecen sene denemistim ama bunaldim, icim kurudu proteinle beslenmekten o yuzden biraktim... Ama 5 kilo vermistim 8 gunde:)

Kimse yok burda ama bugün tartı günümüzdü. 25.02.2013 kilom 64.1

selam.kizlarrrr biraz geciktim.kusura bakmayin....
hafta sonu hava coo guzeldi hep disardaydik disardan yedik yani....
25.2.2013 kilom 67.4 cok vermemisim reglimde var siskinlik olabilir de...spor.yapmadim bu hafta sonu ama yapmayi dusunuyorum...temizlik yaptim bugun hava guzel diye cok yoruldum((
c.tesi aksami misafirlikteydik azicik yas pasta yedim;(((
belkide ondan veremedim.ne bileyim...bu hafta cok motive olmami lazim kizlar...

bugunku menum
sabah 1yumurta domates salatalik 2zeytin 1dilim.salam cay
ogle tavuk izgara salata
aksam lahana yemegim var azicik yogurtla onu yerim...
su cok az iciyorum beb bu ara onu cogaltmam lazim 3bardak ictim bugun..aksama kadar cogaltmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…