yaa niye yedin!!!!!valla.kacamaklar.cogaldi gibi hic begenmedim!!!bence sen.ac son ses.muzik.evde 30dkgobek at evin icindekendimi çok kötü hissediyorum annem gilde garnitürlu pilav vardi dayanamadım gidip geldim yedim toplam bi kase olur yani
bende fıstık gibi olmak için aranıza katılmak istiyorum :)
bende ktılabiirmiyim aranıza diğer topik çok kalabalık kynadım gitti arada
boyum 156 kg 56 hedef 49 işallaaaahhhh 2 gündür dikkat ediorum dün öğlen kçırdım biraz akşam cezalıydım hiç bişey yemedim
bide sirkeli suyaa bşlamk istiyorum fydsı olurmu ne dersiniz oooff boşun zorlmıyayım kendimi eğer faydası yoksa
hosgeldin aramizaevlet diger topikler baya kalabalik ))
hedefin guzel yanliz.ac kalarak.cezalandirma.kendini geri donusu husran.olabilir gereginden.fazla.yersin sonra
hafif gecistir salata meyva gibi mesela.
elma.sirkesinden bahsediyosan 1kere ictim.tadi berbat o yuzden icmedim..bana.kalirsa.maydonoz suyu iyi etki gosteriyo ama odem atiyo yani yag yakmiyo
yaa niye yedin!!!!!valla.kacamaklar.cogaldi gibi hic begenmedim!!!bence sen.ac son ses.muzik.evde 30dkgobek at evin icinde))hareket olsun azicik ))bundan sonra.ceza uygulayalim.kizlar olmicak.bole kacamak ustune kacamak yapiyoruz...
hosgeldin canim.aramiza..tabiki katilabilirsin ben 67.5 le.start verdim hedefim.su an 60kg olmak ortalama 10kg versek bahara dogru yetcek hepimize
p.tesi.gunu kilo bildirimimiz var arkadasim
la.belirledik sende p.tesi sabahi ac karnina ciplak.sekilde tartil.paylas bizimle...ayni zamanda gunluk.menulerimizide paylasiyoruz kacamaklarimiZida tabiki:)bol sans
hosgeldin canim.aramiza..tabiki katilabilirsin ben 67.5 le.start verdim hedefim.su an 60kg olmak ortalama 10kg versek bahara dogru yetcek hepimize
p.tesi.gunu kilo bildirimimiz var arkadasim
la.belirledik sende p.tesi sabahi ac karnina ciplak.sekilde tartil.paylas bizimle...ayni zamanda gunluk.menulerimizide paylasiyoruz kacamaklarimiZida tabiki:)bol sans
bende geçtiğimiz pazartesi 65.9 ile başladım şu anda 64.3 kilom.. pazartesi olmasını iple çekiyorum :)
dün yediklerim;
sabah:
1 yumurta 2 dilim kepek ekmek
ara öğün: 1 küp şekerli türk kahvesi
öğlen: yarım simit beyaz peynir domates ayran
akşam:4 köfte
ayrıca 3 lt su
bugunku menum
sabah 1yumurta ceri domates salatlik 1dilim.salam cay
oglen dukan tavuk suyu corbasi ve bir bardak ayran
aksam haslanmis kereviz yanina.cacik.ve salata
su hic icmedim icmem lazim
not;bugun spor salonuna gidicem.neler yaptim kac kalori yaktim yazarim fistiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?