Benim kv hamileyken kız olacağını duyunca hıı olsun dediAhaha Benim kv kendisi kilolu oldugu icin oyle Bir sey diyemezAma asiri derece kv biraz abartiyor doguma gittim oglunu dusundu
Ahahah bunlar bir degisik bnm mi Erkek okunca Bn kiz istiyordum dediBenim kv hamileyken kız olacağını duyunca hıı olsun dediolsun mu? Hani erkek bekliyoduk kizmiymis neyse yapcak bisey yok olsun bakalım der gibi
Ohooo senin cevap daha iyiymişAhahah bunlar bir degisik bnm mi Erkek okunca Bn kiz istiyordum dediBnde onu da Sen yap dedim
Ahaha aferim kiz sana helal olsunOhooo senin cevap daha iyiymişbende gelin kaynanaya benziyosa erkek için önce bi 4 tane kız dogurmam lazım senin gibi dedim
Kiz biz niye fenayiz hak edene hak ettigini vermek lazimAy ikiniz de ne fenasınız
Benim kriter dun sabah. 56.03 yaz bana. Biliyorsun küsuratlar cok onemli bize
bana kaynanam bişi dese pijamamı halıya sürte sürte ağlayarak yürürüm.Kiz biz niye fenayiz hak edene hak ettigini vermek lazim
Bozuldu bozulsun içimde kalacağına o bozulsunAhaha aferim kiz sana helal olsunhak ediyorlar cok bozulmusdur
O başta olur sonra en iyisi dedigin bile insanı hanımefendi çizgisinden cikarttiriyorbana kaynanam bişi dese pijamamı halıya sürte sürte ağlayarak yürürüm.
Ahahha eger uzulmek istemiyorsan uzmen gerek bazenbana kaynanam bişi dese pijamamı halıya sürte sürte ağlayarak yürürüm.
Ahaha aynen oyleBozuldu bozulsun içimde kalacağına o bozulsun
O başta olur sonra en iyisi dedigin bile insanı hanımefendi çizgisinden cikarttiriyor
Ayyy keske Bnde bu kiloda olsam Allahim aminBenim kriter dun sabah. 56.03 yaz bana. Biliyorsun küsuratlar cok onemli bize
ben de keşke senin kiloda olsamAyyy keske Bnde bu kiloda olsam Allahim amin
canim diyetisyenin ucretli bir programi bu, whatsaptan destek aliyosunuz sunu yapin vs diye ogunler paylasiliyor her gun, online 2 gorusme yapiliyor grupca, biraz daha motivasyon saglansin diye guzel oluyor. Ben maymun istahimla cok zor vericem yoksaAhaha ilahi tartilip durma.. ya bazıları direnc kilosunu kırmak icin vücudu sasirtiyor yani kalorili bir seyler yiyip geri diyete dönüyor.
ama ben alamazdım o riski
nasil bi detox, bilgi verdiler mi? Zor degilse ben de yaparım, zorsa 21 gün yapamam
canim diyetisyenin ucretli bir programi bu, whatsaptan destek aliyosunuz sunu yapin vs diye ogunler paylasiliyor her gun, online 2 gorusme yapiliyor grupca, biraz daha motivasyon saglansin diye guzel oluyor. Ben maymun istahimla cok zor vericem yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?