- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
gunaydin kizceler, sabah bir tartidim ki 62.45 im simdide 62 direnc kilosu oldu, bende ilerleme degil gerileme oldu :) haftaya tasinma var ondan cok cok uyamiycam malum ama en kotu ayin birinden itibaren daha dikkat etmeye calisicam. Seker tuketmiyorum asla ve tketmedim 2-3 haftada, gec yemiyorum menu disinda pek yemiyorum ama yok veremiyorum saka gibi artik. kalktim sinirli sinrli yagli kahvemi iciyorum :)
Şuan hersey bayram içinbence neredeyse 1 kg vermişsin çok iyi.. benim gibi almaktan iyidir
Bayramda tatil mi var :) yoksa aile ziyereti kisa bir show mu :) insanin coo hosuna am gidiyor zayiflamissin denmesiŞuan hersey bayram için
Bayramda eşimin memleketine gitcem ilk defa nasipse. Hem tatil hem uzun zamandır gormedigim ve hiç tanışmadığım akrabalar var. Löp löp et olarak gezmektense giydiğim yakissinda azcık boy göstereyim istiyorumBayramda tatil mi var :) yoksa aile ziyereti kisa bir show mu :) insanin coo hosuna am gidiyor zayiflamissin denmesi
Ama 3 kilo verdim kimse zayıflamışsın demiyor ya sanırım bunu duymak için 80 li rakamlardan düşmem gerekiyorBayramda tatil mi var :) yoksa aile ziyereti kisa bir show mu :) insanin coo hosuna am gidiyor zayiflamissin denmesi
onu bir anda demeye başlıyor herkes sen de anlamıyorsunAma 3 kilo verdim kimse zayıflamışsın demiyor ya sanırım bunu duymak için 80 li rakamlardan düşmem gerekiyor
Ah hadi inşallah ya ne verdim kâr. Bu sefer derse son dakika çalışan öğrenci gibi bir hafta kala detokslara yönelmek istemiyorumonu bir anda demeye başlıyor herkes sen de anlamıyorsun
Bayramda eşimin memleketine gitcem ilk defa nasipse. Hem tatil hem uzun zamandır gormedigim ve hiç tanışmadığım akrabalar var. Löp löp et olarak gezmektense giydiğim yakissinda azcık boy göstereyim istiyorum
3 kilo daha verirsin Bnce bayrama kadar :) sonra girersin kocanin koluna boy gosterirsinAma 3 kilo verdim kimse zayıflamışsın demiyor ya sanırım bunu duymak için 80 li rakamlardan düşmem gerekiyor
Olur insaAllah..dusuncelerimix gercegimix olur .basta kafada olumlu olacagiz3 kilo daha verirsin Bnce bayrama kadar :) sonra girersin kocanin koluna boy gosterirsin. Bnde kayinvalidem gelicek diye zayiflamak istiyordum dogumdan sonra ilk defa gorucek
Beni diye agzini acip hic bisi demediinsan guzel olmussun kilolar gitmis der yani demem o ki cok beklenti icine girme simdi de ise donmeden once 55 olmak istiyorum 6 kilo filan vermem lazim 5 haftada imkansiz
ayy valla psikolojik olarak kotu oluyo ama. bakalim surekli gidip tartiliyorum esim diyoki ya sakliycam bu tartiyi yada camdan aticam, birde telefona veri kaydediyor diye uygulamayi sildimahaha riki direnc kilosuna ben de geçmiş senelerde takılmıştım, öyle direnir direnir sonra birden bi gider iyi ki bozmamısım salmamisim der insan:)
Tesekkur ederim. Tavsiyem karnininizin guruldamasini bekleyin yemek için. O saat gelince de istediginizi yiyin.Yasiniz kac bilmiyorum ama bu bile doğru yolda olduğunu zu gösteriyor..mesela ben diyet yaparken kendimi çok kaptırdığım cok kısıtlı yediğim için en ufak kacamak da hemen tartıya yansıyor kilo vermeyi bırakın direk alma eğilimi gosteriyor..
Diyet yapmadığınız halde verdiğiniz kilonuzu kutluyorum..
Kilo verimi yagdansa en az 10 gun gerekiyor. Gercekbsonuç icin yani bir kac gun sonra kirilir o dorenc kilosugunaydin kizceler, sabah bir tartidim ki 62.45 im simdide 62 direnc kilosu oldu, bende ilerleme degil gerileme oldu :) haftaya tasinma var ondan cok cok uyamiycam malum ama en kotu ayin birinden itibaren daha dikkat etmeye calisicam. Seker tuketmiyorum asla ve tketmedim 2-3 haftada, gec yemiyorum menu disinda pek yemiyorum ama yok veremiyorum saka gibi artik. kalktim sinirli sinrli yagli kahvemi iciyorum :)
ayy valla psikolojik olarak kotu oluyo ama. bakalim surekli gidip tartiliyorum esim diyoki ya sakliycam bu tartiyi yada camdan aticam, birde telefona veri kaydediyor diye uygulamayi sildimolucak ama bakalim bozmiycam genede durmak yok yola devam :) renova klinik var seyda dikmen diye bir diyetisyen onlarin 21 gunluk detoxlari var, 1 mayista bir tane basliyacak ona katilmayi dusunuyorum daha onceden boyle bir detoxla 3-4 kilo vermistim ve gerisi vermisti bayada motive olmustum bakalim
Oğlan anası değiller mi o gelene kadar 55 olsaydın niye 54 olmadın derdi3 kilo daha verirsin Bnce bayrama kadar :) sonra girersin kocanin koluna boy gosterirsin. Bnde kayinvalidem gelicek diye zayiflamak istiyordum dogumdan sonra ilk defa gorucek
Beni diye agzini acip hic bisi demediinsan guzel olmussun kilolar gitmis der yani demem o ki cok beklenti icine girme simdi de ise donmeden once 55 olmak istiyorum 6 kilo filan vermem lazim 5 haftada imkansiz
Ahaha Benim kv kendisi kilolu oldugu icin oyle Bir sey diyemezOğlan anası değiller mi o gelene kadar 55 olsaydın niye 54 olmadın derdinot: kendi annemde kaynana
Cuma Sabahi kilo guncellemesiYalnız ne kadar hareketli bir sabah, masaallah. Aranızda bir tek ben almışım, kendimi cezalandırmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?