- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
Kesinlikle insan kendini çok dinç ve sağlıklı hissediyor..
Ya ben aslında çok dikkat ediyorum ama ilk defa başıma bu geliyor ben cok yavas kilo veriyorum yani gidim gidim ilerliyor ..dünkü yumurta diyetinden sonra 67 yi tekrar gördüm ucundan da olsa..bugun de aynıydı yumurta diyetine devam ettim ama şunu diyebilirim yumurta diyeti baya bayiyor 3.gun yap deseniz yapmam galiba yapamam..
Ama sahurda yine yumurta yiycem hurma da ekliycem sahuruma insaAllah
merhabalar, kusura bakmayin cenazemiz vardi ondan kac gundur giremedim su an girip yapabildim yarin evime donecegim cuma sabah tartilip bildirecegim kusura bakmayin.
Yok yok gelmessin..ahahah yumurta güzeli neden kabak detoksu yapmadın ki onun yerine, hem daha hafif hem daha katlanılabilir..
geç olsun yine de olsun, sonucu düsün
sen eksiyi gördün ama ben bu hafta cok cozuttum, bu cuma artı çıkacağım sanırım tartıda.
bi 68 bekliyorum
Yasiniz kac bilmiyorum ama bu bile doğru yolda olduğunu zu gösteriyor..mesela ben diyet yaparken kendimi çok kaptırdığım cok kısıtlı yediğim için en ufak kacamak da hemen tartıya yansıyor kilo vermeyi bırakın direk alma eğilimi gosteriyor..Bu sabah tartildim yarin sabah tartilamayacagim. Kilo bildirimimi yine yaparim yarin. 56.03 ciktim. Ideal kiloma yakin olldugum ve diyet yapmadigim için az vermisim. Ama vermisim. Burdan bakmak lazim
Oglen yemek yedim tavuk salata bir de az biraz serbetli tatlı. Ama eve gelince biraz cozuttumakşam da kuru+pilav.. cok yedigimin ertesi gunu canim cok bir sey istemez genelde.umarim oyle olur.
bu arada ben tutmuyorum ama oruc tutanlarin ibadetleri kabul olsun insallah.
Okadar salıp yiyip içmene rağmen 1 hafta kilonu korumuşsun üstüne 100 gram vermissinSelam kizlar yavas yavas sahalara geri donus yapiyorum Ben ve kilolarim geldikguncel kilo 60.800
Sen nasıl aldın ki
Hakikaten inanılmaz yemişsin ozamangulumsebebek hani buraya yazmıştım ya hoşlandığım birine sinirlendim inanılmaz yedim diye.. işte o cümledeki inanılmaz bu inanılmaz
bir de kuruyemise abanıyorum farkında olmadan.. bu hafta güzel beslenecegim insallah. senin nasıl kilo verebiliyor musun
Bende sok oldum demek ki vucut biraz dinlenmeye ihtiyaci vardiOkadar salıp yiyip içmene rağmen 1 hafta kilonu korumuşsun üstüne 100 gram vermissin
Sen nasıl aldın ki
bence neredeyse 1 kg vermişsin çok iyi.. benim gibi almaktan iyidirHakikaten inanılmaz yemişsin ozaman800 gram daha vermişim ama yetersiz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?