Ben kg veremedikçe azmettim diyeti sıkılaştırdım sporumun dakikasını artırdımKizlar nasilsiniz? Oruclar diyetler birbirine karisti. Benim kv pazar gunu gidiyor pazardan sonra cok sıkı bir diyetle gelicem . Simdilik yapamiyorum.
Süper motivasyonBen kg veremedikçe azmettim diyeti sıkılaştırdım sporumun dakikasını artırdımyaza kadar kendim için toparlanmam lazım bir yandan da bayram temizligine başladım bayrama kadar bebegimle ancak biter bu temizlik o da baya yoruyor
Haftalık tartılma benim için de çok iyi olduKızlar kahvaltı yapmadım bebeğime hazirladiklarimdan toplamda gün içinde iki kaşık almışımdır. Patates hasladim bitane onu yedim. Karnım ac ve ac yaticam. Bugün baya sıktım kendimi ki yarınki güncellemede moralim düzelsinbu haftalık kilo güncelleme olayı da çok iyi geldi bana. Bu hafta malum fazla kacirmistim oyuzden sıkıyorum ve cuma tartı günü olduğu için 200 gramda olsa eksimi görmek istiyorum baştaki listede
Aslında benim beslenme şeklim bu. Yani şöyle ben kahvalti yapmam öğle yemeği yemem saat 4 gibi aşırı acıkır yarım ekmek tost yapar gömer üstüne akşam yemeği yer tatlıyla da cila yapardımHaftalık tartılma benim için de çok iyi olduAç uyumaktansa düşük kalorili şeyler yesen keşke.. Genelde aç kalıyorsun bu seni bir zaman sonra bitkinlestirir
İnşallah hepimiz yaza kadar zayıflarızAslında benim beslenme şeklim bu. Yani şöyle ben kahvalti yapmam öğle yemeği yemem saat 4 gibi aşırı acıkır yarım ekmek tost yapar gömer üstüne akşam yemeği yer tatlıyla da cila yapardımşimdi kestim kendimi iyi hissetmeye dolayısıyla kilo vermeye ihtiyacım var
Ay hadi inşallahhhhİnşallah hepimiz yaza kadar zayıflarızben öyle uzun saatler aç kalamıyorum sen iyi hissediyor kilo da veriyorsan ne mutlu yaza kadar hepimiz kendimizi tutabilirsek 3 ayda çok değişiriz
Hadi inşallahhhh 78 hamile kaldığım kilom o dönem de diyetle vermiştim anca okadarHerkese günaydınbol eksili bir tartı günü olmasını dilerim
Ben geçen hafta 87.10 geliyordum şu an 85.80 geliyorum
gulumsebebek inşallah bayrama kadar 4-5 kilo veririz
80in altına insek zaten çok daha motive oluruz
Evet sen son dönem sessizsinde topikte saldın mi naptinCoştum. Tartılmayacağım. Tebrik ediyorum gerinizi
hem de ne saldım. psikolojik olarak geri motive olmam lazım, motivasyon gitti mi olmuyorEvet sen son dönem sessizsinde topikte saldın mi naptin
Wallahi tebrik ederimBen kg veremedikçe azmettim diyeti sıkılaştırdım sporumun dakikasını artırdımyaza kadar kendim için toparlanmam lazım bir yandan da bayram temizligine başladım bayrama kadar bebegimle ancak biter bu temizlik o da baya yoruyor
Hic uzulme duzen bozulcak ister istemez yeter ki kendini salma81.9 la girdim ramazana simdi 83.6 yim 1.7 almisim.
Sabah ayy bugun cumaymis aklimdan tamamen ucmus tartillsam kesin fazla cikarimBende ne kadar İftarda çorba salata yesem de sonrasında mutlaka tatlı yiyorum çayın yanında birkaç gündür de sahurda yumurta peynir ve pide veya poğaça yiyorum bu nedenlerden hiç kilo verememişim
Güncel kilo. 65.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?