Kv olunca zaten düzen şaşıyor. biliyorsun 2-3 ay önce benimki de yanımdaydı ve şimdi yine yanımda 2 haftadır. düzen bende de yok allahtan ramazan ayındayız müdahale edemiyor ve bayrama kadar da bende.Wallahi tebrik ederimBnde Cok iradeliydim kv gelince butun duzenim sasti. Oglum da huy degistirdi herseye karisildigi icin . Cok uykusuz kaldim ve yedim . Ama pazar gidicek pazartsi bomba gibi gelicem hem spor hem diyet hemde burada cok aktif olucam . Kilo aldigimi dusunuyorum bu hafta kesin
Wallahi Allah sabir versin. Benim ki kadar gibi gidiyor pazar gunu. Daha gelicegini sanmam .Kv olunca zaten düzen şaşıyor. biliyorsun 2-3 ay önce benimki de yanımdaydı ve şimdi yine yanımda 2 haftadır. düzen bende de yok allahtan ramazan ayındayız müdahale edemiyor ve bayrama kadar da bende.
Ben hazırımKizlar grubun silkelenmesi sart . Soyle bir kendimize gelelim birakalim bu aburlugu tutalim
Bogazimizi yemeyelim. Biraz hareket sonrasi berekethadi kizlar toplanin grup yeniden cossun . Kilolar defolsun
Vallahi gram gram zorla verip bi saldım mi anında kilo kilo geri alıyorumKizlar grubun silkelenmesi sart . Soyle bir kendimize gelelim birakalim bu aburlugu tutalim
Bogazimizi yemeyelim. Biraz hareket sonrasi berekethadi kizlar toplanin grup yeniden cossun . Kilolar defolsun
Saol canim ramazan sonrasi insaAllah diyete devamHic uzulme duzen bozulcak ister istemez yeter ki kendini salma
Bn pazartsi bomba donusdeyim . Hem aktiflik hem diyetBen hazırımgercekten artık yıldım kilomdan
Oburluk şöyle dursun kalorisi yüksek meyveleri bile yemez oldumtutalım kendimizi hepimize diyetinde istikrar diliyorum
Gercekden almasi cok kolay ya kucucuk seylerde kocaman kalorilerVallahi gram gram zorla verip bi saldım mi anında kilo kilo geri alıyorumsalmicam salmamaliyim motivasyon şart yaza bomba gibi gircez
Ama o küçücük şeyleri yemesi de nasıl güzelGercekden almasi cok kolay ya kucucuk seylerde kocaman kaloriler
Gelmiş geçmiş olsun şifası sağlığı daim olsunHerkese iyi geceler, geçen Cuma ve bugün kilo bildirimi yapamadım sohbete de katılamadım. Oğlum rahatsız diye bahsetmiştim. Solunum sıkıntısı başlayınca geçen hafta hastanede yatmaya başladı bugün taburcu olduk. O yüzden 2 haftadır bildirim yapamadım. Çok dikkat de edemedim haliyle ama salmadım da dengede tutmaya çalıştım diyelim. Kaldığım yerden devam edicem yarından itibaren
Cok gecmis olsun. Allah Bir daha yasatmasin insallahHerkese iyi geceler, geçen Cuma ve bugün kilo bildirimi yapamadım sohbete de katılamadım. Oğlum rahatsız diye bahsetmiştim. Solunum sıkıntısı başlayınca geçen hafta hastanede yatmaya başladı bugün taburcu olduk. O yüzden 2 haftadır bildirim yapamadım. Çok dikkat de edemedim haliyle ama salmadım da dengede tutmaya çalıştım diyelim. Kaldığım yerden devam edicem yarından itibaren
Kv yarin gidiyor Bnde pazartsi sahalara donuyorum . Hemde ates gibi donucem Hedefim bir ayda 6 kilo vermekBence de hepimizin acilen silkelenmesi lazım. Ramazan diye saldık iyice, gelsin yemekler tatlılar. 10 gün fazlasıyla yedik içtik zaten. Hepimiz tam motive başlamamız lazım. Kilo nasıl alınıyorsa o şekilde verilebilecek birey tabi sağlık sorunumuz yoksa. Sadece yediklerimizden ödün vermemiz lazım ve birazda hareket.
Kv yarin gidiyor Bnde pazartsi sahalara donuyorum . Hemde ates gibi donucem Hedefim bir ayda 6 kilo vermekyani hafta 1 bucuk kilo gitmesi lazim Bakalim nasil olcak
Oruc tutmuyorum emziriyorum . Ama duzenim herseyden az yemek Sabahlari yulaf yiyorum sutle pisirip hem saglikli hem sutt artiyor . Sonra meyve Mutlaka yiyirum et tavuk balik surekli tuketiyorum hem kas kaybi olmasin hem cocuga saglikli sut oluyor kisacasi protein ve sebze meyve agirlikli . Tatli Yok abur cubur Yok . Ve gazli icecek YokOruc tutuyor musun, tutmuyorsan nasıl bi diyet düzenin var sen iyi eridin çünküm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?