- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
Oruc tutmuyorum emziriyorum . Ama duzenim herseyden az yemek Sabahlari yulaf yiyorum sutle pisirip hem saglikli hem sutt artiyor . Sonra meyve Mutlaka yiyirum et tavuk balik surekli tuketiyorum hem kas kaybi olmasin hem cocuga saglikli sut oluyor kisacasi protein ve sebze meyve agirlikli . Tatli Yok abur cubur Yok . Ve gazli icecek Yok
Ne iyi yapmışsınOn ikide 1 haşlanmış yumurta, 1 kivi ve 1 muz.
Arada yesil cay, sade türk kahvesi
Akşam altıda salata yedim, kivi, kefir
Spor yaptım.
On buçukta 3yk yoğurt, yarım limon, pulbiber
Kendimce hafif beslenerek detoks yapim dedim.
Sen halledersiinNe iyi yapmışsın
bende sabah klasik kahvaltı akşam da 1 dilim ekmekle salata ve türlü yedim
Yarın insanlık için az ama benim için epey kalabalık misafirlerim olacak bakalım yarın ne yapicam
Iki haftadir tuketiyorum normalde cok nadirdiekmek tüketiyor musun
Ahahah. Verirsin mutlaka. 2 ay sonra haziran artık. 2 ayda guzel sonuc alinabilir.Evetttt kizlar Ben geldim kv gitti hafta sonu son tatlilar yenilfi kacamaklarin dibine vuruldu. Simdi geldik pazartsine Sabah bir muz yedim sadece . Bugun benim icin yeni bir baslangic su aldigim kv kilolarini geri vermek
Cok zorlandim bugun boyle salinca Cok zor oldu aksam makarna yedim hemde Iki tabakAhahah. Verirsin mutlaka. 2 ay sonra haziran artık. 2 ayda guzel sonuc alinabilir.
Hoşgeldinizmerhaba bende katılmak isterim aranıza
Karnin şişse ödemdir sanki o. Kilo degil de. Biraz bagirsak calistiram seyler ye iç. Wc ye gittikce iner belkiKızlar silkinmem gerek ramazanda 2 kilo aldim verdigimi aldim ama asiri karnim sis 5 kilo gibi duruyo. Nasil toparliycam sislige ne iyi gelir? Help me!
Kaysi hosafimi yapiyim baya sis. Benim karnim yiyince siser ama sabah inerdi. Simdi hep sisKarnin şişse ödemdir sanki o. Kilo degil de. Biraz bagirsak calistiram seyler ye iç. Wc ye gittikce iner belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?