Yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi buraya:)

nurmur

rabbim bebeğimi koru..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
74
0
16
Tokat
yaza hazırlık yaptığımız şu günlerde bende yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi bu çatı altında birleşeleim dertleşelim:)

10 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz fakat hala olmadı ama yaza inşallah bebişimle girmek isitiyorum ya siz???

merhabalar canım bizde 9 aydır istiyoruz martta kimyasal yaşadım bakalım bu ay inşallah gelicek bekliyorz..inşallah sizinde bu ay gelir meleğiniz...

merhabalar canım bizde 9 aydır istiyoruz martta kimyasal yaşadım bakalım bu ay inşallah gelicek bekliyorz..inşallah sizinde bu ay gelir meleğiniz...

merhaba canım sende hoşgeldin inşallah dualarımız kabul olur sen kaç yaşındasın rabbim bu kez dularını kabul eder inşallah..

kızlar yaşınızı ne kadar süredir bebek beklediğinizi yazın bi liste oluşturalım ne dersiniz??

yaza hazırlık yaptığımız şu günlerde bende yaza hamile girmek istiyorum diyenler haydi bu çatı altında birleşeleim dertleşelim:)
bende çook istiyorum bu yaz hamileyim demeyi ama nasip pek umudum yok inş olur:14::14:

canlarım inşallah olucak moral bozmak yok :87:
bebişlerimiz yakında gelicek

Son düzenleme:
L İ S T E M İ Z..

İSİM...........YAŞ........KAÇ AY/YIL.........BAT

duygubaby................25.........2 ay.......5 nisan

nurmur.....................29..........10 ay........15 nisan

keser84....................29...........9 ay.........20 nisan

Son düzenleme:
canım benide eklermisin benim yaş 29 sanırım aynı yaştayız:)) 9 ay oldu:) BAT 20 NİSAN

Son düzenleme:
Back
X