- 28 Şubat 2011
- 549
- 116
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.361
Canim o standart hesaplama herkese uymuyor. Sen calis bence birkacgun dahaBaca ocak ama.iki aydir 30 gunde bir oluyorum 21 ocak a kaymis olabilir. Yumurtlama tarihim 28 gunde bir oldugunda 4 u idi 30 gunde bire gore 7si bugun 10u oldu. Calismaya devam etmeli miyim
Yok yok evliligi diri tutarFazla calismaktan zarar gelmez herhal:)))
Canım pozitif olması için en az iki çizginin aynı koyulukta olması gerekiyor tekrarlaman lazımKızlar acil yardım !. Ovulasyon testim bu, ikinci çizgi silik, sağ yumurtalığmda da hafif bi sancı var.. Ne demek oluyor?? Yarın testi tekrarliyim mi yoksa LH artışı olmuş mu??
Kaç günde bir adet oluyorsunBiras bekleyince daha koyulaştı, ilk kez yapıyorum ondan heyecan yaptım adetimin 12. Günü bugünn
30 günde bir oluyorum canım,7 gün sürüyoK
Kaç günde bir adet oluyorsun
30gün sürüyorsa daha vardır canım ben 26 günde bir oluyorum 12de yumurtluyorum yinede takipte ol aydan aya günü değişebiliyor stres vs30 günde bir oluyorum canım,7 gün sürüyo
Ayy inşallah canımm,, bu ay incir kürü uyguladım bakalım faydasını görecek miyimOvulasyon testlerinde gördüğümüz çizgileri bide gebelik testinde gorebilsek :)
Bende uyguladim göremedim inşallah sen görürsün canımAyy inşallah canımm,, bu ay incir kürü uyguladım bakalım faydasını görecek miyim
Senn kaçıncı deneme canm ??Bende uyguladim göremedim inşallah sen görürsün canım
Benim bu ay 2. deneme olucak, inşallah şubatta hepimiz hamişş oluruz canım ☺Bu ay 5. Olacak senin canım?
Amin insaallah birbirimize dua edelim canım Rabbim senide benide bekletmesin hz.meryeme babasız veren Rabbim bize de versin insaallahBenim bu ay 2. deneme olucak, inşallah şubatta hepimiz hamişş oluruz canım ☺
Dua edelim bol bol canım,, kuranı kerim biliyosan Meryem suresini oku canım bi arkadaşm önerdi.Amin insaallah birbirimize dua edelim canım Rabbim senide benide bekletmesin hz.meryeme babasız veren Rabbim bize de versin insaallah
Dua edelim bol bol canım,, kuranı kerim biliyosan Meryem suresini oku canım bi arkadaşm önerdi.[/QUOTE
biliyorum canım kuran kursu ogreticisiyim 41gün suya okuyup içtim insaallah tesir eder ben birazda stres yapıyorum oda etkiliyor
yumurtan çatlamaya yakın olabilir tatlim yarın yine test yap. Bir de o testler alınan sıvının fazla olması sebebiyle silik çıkabiliyor. Mutlaka 4 saat mümkün olduğunca az sıvı tüket öyle yap. Akıntını takip ediyormusunKızlar acil yardım !. Ovulasyon testim bu, ikinci çizgi silik, sağ yumurtalığmda da hafif bi sancı var.. Ne demek oluyor?? Yarın testi tekrarliyim mi yoksa LH artışı olmuş mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?