- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.381
Akıntı takibi nasıl oluyo canım ?? Şeffaf bi akıntım oldu birazyumurtan çatlamaya yakın olabilir tatlim yarın yine test yap. Bir de o testler alınan sıvının fazla olması sebebiyle silik çıkabiliyor. Mutlaka 4 saat mümkün olduğunca az sıvı tüket öyle yap. Akıntını takip ediyormusun
Canım akıntı uzayan akıntı olmalı. Yani iğrenç gelebilir ama iki parmağının arasında uzamalıAkıntı takibi nasıl oluyo canım ?? Şeffaf bi akıntım oldu biraz
Göreceğiiizzz içinizi ferah tutunOvulasyon testlerinde gördüğümüz çizgileri bide gebelik testinde gorebilsek :)
Tamam canım çok sağol,, ilk kez yumurtlama takibi yapıyorum ondan heyecan yaptım birasCanım akıntı uzayan akıntı olmalı. Yani iğrenç gelebilir ama iki parmağının arasında uzamalıZaten yumurtlama olacağı zaman her zamankinden farklı ıslaklık hissedebilirsin
hepimiz yapıyoruz :) Sen bu ara gün aşırı çalış bence canım. İhtimali arttır yaniTamam canım çok sağol,, ilk kez yumurtlama takibi yapıyorum ondan heyecan yaptım biras
Peki canımhepimiz yapıyoruz :) Sen bu ara gün aşırı çalış bence canım. İhtimali arttır yani
amiinnnnnnn canım . İnşallah Allahın izniyle tutsun hepimizinPeki canımHadi inşallah tuttururuz bu ay
İnsaallah onları paylasacagimiz günler de gelirGöreceğiiizzz içinizi ferah tutun
Tşk ediyorum canım benim..Amin inşallah herkesin güzel haberlerini alırız buradan..merhaba kızlar
kısa bi aradan sonra sıze selam verıımm dedım
oncelıkle D DECEMBER2014 tebrik ederimm ikinci gebeliğini
hepinize bol şans diliyorum bu ay için inşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz.
bende de durumlar aynı gecen gun gittik keseyı gorduler bakalım yarında tekrar kontrole gıdecegım
sizi okudukça ben strese giriyorum..bılıyorum heyecanlısınız ama lutfen strese gırmeyın çünkü sizi olumsuz etkiliyor..
allah kalbinize gore versın ...sizde bana dua edin herşey yolunda gitsin...öpüyorum hepinizi
Biras bekleyince daha koyulaştı, ilk kez yapıyorum ondan heyecan yaptım adetimin 12. Günü bugünn
Peki canım bugün de deniyecem, senle yakın günlerdi bat öle diil mi ?? Sen ovulasyon testi yaptın mıAynı koyulukta olması lazım canım.. büyük ihtimal bugün yarın koyulaşıcak
Peki canım bugün de deniyecem, senle yakın günlerdi bat öle diil mi ?? Sen ovulasyon testi yaptın mı
Anladm canmm bende bugün eve gider gitmez ovulasyon testi yapıcam.. atarım fotosunu bi bak olur mu ? Sen anlıyosun ovulasyon testindenyok yapmadım ben daha, benim 30 ocak, geçen ay 12-13 .günlerde ovulasyon olmuştu. zaten eşim test vermek için perhizdeydi o yüzden boş geçiyoruz bu aralar :)
Anladm canmm bende bugün eve gider gitmez ovulasyon testi yapıcam.. atarım fotosunu bi bak olur mu ? Sen anlıyosun ovulasyon testinden
Bende çarşamba başlıyorum. gün güm paylaşıcam burda yorumlayın :)oh ohh muhabbetler almış başını gitmiş takip edemedim ben.. Yarın 9. günüm ovulasyona başlıyorum, yarın spermiogram testi de belli olacak eşimin.. çok heycanlıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?