Yaza hazırlık egzersizleri;bacak,basen,karın bölgesi fit olsun!

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Bu videoları yeni buldum kızlar bacak ve basen eritmek için özellikle çok etkili hareketler.Ayrıca bel ve karın bölgesiyle ilişkili hareketleride var.Yapmak isteyen olursa benimle beraber katılabilirler.Yarım saatinizi ayıracaksınız sadece.İsteğe bağlı 1 günde 1 video yapabilirsiniz ama hareketler ciddi anlamda etkili.Yarın başlıyorum.Bikini giydiğinizde özellikle kenarları ipli olmayanlarda oluyor popo kısmından yağlar fışkırıyor.O görüntüden nefret ediyorummm umarım bu videolarda işimize yarar ben ek olarak yapıcam bu egzersizleri sizde dilerseniz başka egzersizlerin yanında yapabilirsiniz.6 gün peşpeşe yapıp 1 gün mola olarak yapıcam.

MaliBooty workout! Tone up the thighs and booty - YouTube
COWABUNGA! Total Body Toning workout from Tone It Up! - YouTube
Bikini Strap Workout!! Tones the abs, lifts the buns & trims the waistline! :) ToneItUpcom - YouTube
Under the SEA workout ~ Tone It Up! - YouTube
Sunkissed ABS Workout - Tone It Up! - YouTube
13.01.2016 da eklenen yeni video

Son düzenleme:
mrb canım videolar çok güzel haftanın 3 4 günü bunları yapıp nasıl gittiğini bildirelim birbirmze istersen :)

olur her gün yapamasak bile 3-4 günde yeterlidir :) ama ben 6 gün yapıp 1 gün molayla devam edicem

bana bacak inceltme egzersizleri lazım olduğu için etkisi olur diye 1. videoyu yaptım, güzeldi ama kadının bacakları itici yaaau

ben bunları ara ara yapıyorum hareketler hem sıkılaştırıyor hemde inceltiyorrr

bu konu güncel 14 aralıktan beri egzersiz yapıyorum burdaki videolara da baslicam

Canim faydasını gördün mu? Günde bir video falan mi yapıyorsunuz

Canim faydasını gördün mu? Günde bir video falan mi yapıyorsunuz
ben suan günde tek bir videosunu yapıyorum tabiiki faydalı daha onceki yaptıgım zamanlar da da cok etki etmişti

Kızlar ben buna yarın start veriyorum
+ callanetics ile birlikte yapıcam :)

Callenetics yapan bir sürü kişi var. Hangisini yapıyorsunuz? Yazınca bir sürü çıkıyor kafam karışıyor.
yaklasık 2012 den beri eski formatlı olanı var bende onu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…