Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Rukiisss nasılsın tatlım. ... su leslie acayip iyi gelio da artık yoruo beni nedense.. kilomla mi alakali bilmiyorum ama... yapasim gelmio.. senin maşallah in var.. tebrik ediyorum seni :)

Slm cnm hem iyi beslenmişsin hemde durmamışsın bugün inş vermişsşndir kilo ben bu cumanın sonuncusu olcam sonuncuda olsan azmini bırak ma sakin hersey olabiliyor bi veriyon bi vermiyon bünye meselesi :)kilomu biliyorum gerci verdim de her sabah aksam tardildim gram grambtakipettim valla;:)

Aslında bazisina yario surekli tartilmak.. bende sabah aaksam tartila tartila 10 kilo verdigimi biliyorum :)

Senin menü de güzel mis cnm :) bide sporda yapiyosun onnumara ben yapmiyorum bide biraz kilo vermeyi bekliyorum inşallah baslicam

neden bekliyorsun spor yapmak için merak ettim ya da kaç olmayı bekliyorsun ? ben 1.73'üm 80 kiloydum spora başladığımda beklemeli miydim :)

Rukiisss nasılsın tatlım. ... su leslie acayip iyi gelio da artık yoruo beni nedense.. kilomla mi alakali bilmiyorum ama... yapasim gelmio.. senin maşallah in var.. tebrik ediyorum seni :)

iyiyim canım sen nasılsın? bi gazla başladım leslie haftanın 5 günü yapmaya çalışıyorum, bazen sıkılıyorum yoruluyorum ama devam ediyorum. ben yememden çok fazla kısamıyorum aç kalınca gözüm dönüyo, o yüzden mecburen spor yapıyorum.

neden bekliyorsun spor yapmak için merak ettim ya da kaç olmayı bekliyorsun ? ben 1.73'üm 80 kiloydum spora başladığımda beklemeli miydim :)

Benim etim cok sıkı suan asiri göbek var sıkılıktan hamile gibi duruyorum:)Eyer simdi spora baslarsam kilom zor gider ondan suan bekliyorum once biraz foslasmam gerek 73.800le basladim yarin kacoldumy yazarim:))

Benim etim cok sıkı suan asiri göbek var sıkılıktan hamile gibi duruyorum:)Eyer simdi spora baslarsam kilom zor gider ondan suan bekliyorum once biraz foslasmam gerek 73.800le basladim yarin kacoldumy yazarim:))

anladım canım ben göbeğim yok ama kalça basen bacak baldır ne ararsan var :/ senin yarın bomba gibi geleceğini düşünmeye başladım, acayip meraklandım şimdi :)

anladım canım ben göbeğim yok ama kalça basen bacak baldır ne ararsan var :/ senin yarın bomba gibi geleceğini düşünmeye başladım, acayip meraklandım şimdi :)

Ilk haftaya cnm ondan sukaybi filanda oluyo tartida suan boraz fazla duruyo görünüşte nalesef bi degisiklik yak ama cok kararliyim vericen zaten bu kilolara ilkdefa çıktım sabitlemeden vermem gerek

iyi geceler kızlar geçmişi okudum benimde bugün misafirim vardı giremedim. herkesi tartı heyecanı sarmış ben bu gün zor dayandım tuttum kendimi tartılmamak için ben sık sık tartılınca moralim bozuluyor her çıktığımda kilo vermiş olayı istiyorum olmayınca şevkim kırılıyor haftada tartılınca mutlaka verdiğimi görüyorum moral oluyor. kıyafetler bollaşmaya başladı benimde temiz eşofmanım kalmamış uzun zamandır giymediğim bir eşofmanım vardı üzerime cuk oturuyordu onu giydim üzerimde baya iyi durdu hatta belden düşüyor bile ben kesin verdim bu hafta 79 dum geçen cuma bakalım yarın kaç görücem tartıda neyse bugünkü menümde yazayım
sabah : 1.5 dilim kepek ekmek omlet beyaz peynir domates roka
öğle akşam bir : saat 4 te yarım kase mercimek çorbası , 4 yemek kaşığı yoğurtlu bakla 4-5 kaşık bulgur pilavı
akşam 10 da bir bardak tarçınlı süt
bugün baya az oldu bide akşam yemeğin 4 te olduğu için biraz zorlandım ama ben tartı günü öncesi ekstra az yiyorum cumartesi 1 öğünde de canım çeken bir şeyi yiyorum ödül gibi tabi kilo verdiysem ... hadi bakalım inşallah hepimiz vermişizdir. :46:

günaydın kızlar :34:
dün akşam katılamadım o kadar yorgun hissettim ki kendimi yemekten sonra biraz işlerim vardı onları hallettim biraz tv izleyim dedim uyuyakalmışım koltuğun üzerinde.size akşam yemeğimi yazayım büyük bir kase çorba,1 dilim ekmek,5 yk sebze yemeği,yoğurt,yağsız tuzsuz salata ara öğün olarak da 1 portakal ve tarçınlı süt
kahvaltım 1.5 dilim ekmek,yarım kk peynir,çok az domates ve 2 zeytin

veeee sabah tartıldım kilo verdim vermesine de 2 gündür tartılmıyorum ve ondan önceki 2 gün de aynı kilodaydım kıyafetlerim de bir fark yok neyse sadede geleyim
geçen hafta 61.3 tüm bu hafta 60.1 im başlangıç kilom da 62 bakalım haftaya ne olucak :)hadi kızlar olucak bu iş devam devam inşallah herkescikler vermiştir :3:

günaydın kızlar :) sabah heyecanla uyanıp hemen tartıldım pazar gün 84.400 ile başladığım diyet yolculuğuna bu sabah itibari ile 82.200 olarak devam ediyorum :D ayyy inşallah böle devam eder. hemen ardından sirkeli suyumu içtim ve bir kase konfileksimi yiyorum şuan iş yerimde :D

kızlar bende aynı kildayım 64.30 200 gr vermişim
sadece basenlerimden 2 cm incelme var o kadar dün tartıda 63.40 dı ama neden
böyle oldu anlamadım:43:

$weight.webp kızlaaar merak ediorum kimler ne kadar kilo verdi. sanırım benim ilk haftam oldugundan böyle gitti 2 kilo. inşallah bölede devam eder. bugunden sonra daha da heveslendim :)

kızlar bende aynı kildayım 64.30 200 gr vermişim
sadece basenlerimden 2 cm incelme var o kadar dün tartıda 63.40 dı ama neden
böyle oldu anlamadım:43:

üzülme canım herzaman kilo veremeyiz bazen duraksamalar olur ben de cumadan sonra 3 gün de 1 kilo vermişim 4 gündür de tık yok aynı kilodayım.sabır canım vericez inşallah daha zamanımız var moral bozmak yok hem bu kiloları 1 haftada almadık ki aylar hatta yıl sürdü o kadar kolay da gitmiycek tabi zaman lazım biraz sabır :)

Back
X