Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

herkesi tebrik ederim maşallah gitsin kilolar gelsin tiril tiril kıyafetler :))
sabah kahvaltım
1 domates
1 kırm. 1 yeş. biber kıvırcık
1 yumurta azıcık peynir 2 zeytin yarım dilim kepek ekmek ama çok doydum
kilolar azar azar gitsede midemin küçülmesine sevindim

herkesi tebrik ediyorum süpersiniz. bende tartıldım 78 kg. bende 84 le başladım 6 haftada 6 kilo vermiş oluyorum. bazı haftalar 2kilo verdim bazen 500 gr. ama pes etmek yok devam edicem. az verdiğim hafta hiç yoktan iyidir dedim. benim şubat sonu hedefim 76 -75 inşallah başarabilirim.
kahvaltı kepekli ekmekten tost çay . :52:

herkesi tebrik ederim maşallah gitsin kilolar gelsin tiril tiril kıyafetler :))
sabah kahvaltım
1 domates
1 kırm. 1 yeş. biber kıvırcık
1 yumurta azıcık peynir 2 zeytin yarım dilim kepek ekmek ama çok doydum
kilolar azar azar gitsede midemin küçülmesine sevindim

benim montum üstümde dönüyor bile çok şükür.. benimde miğdem küçüldü eskiden yediklerimi düşününce ne kadar gereksiz çöp gibi doldurmuşum midemi ilk zamanlar çok zorlandım ama deydi.

spor yapamıyorsan yürüyüş yapabilirsin. kilo vermeni hızlandırır. şimdilik zaten hızlı veriyorsun ama yavaşladığında sporun faydasını görürsün.

Yok cnm bikerek yapmiyorum biraz kilo vermem gerek once yoksa zaten etim sıkı sporla daha sıkı larstirip zorlanmak istemiyorum sadece firsat bulursam sahilde yürüyorum bu hafta hic yurumedim ama bebekte var cok zor oluyo bi 10kilo filn verim sıkılasmak icin spor yapcam

tebrik ederim canım

senide tebrik ederim canım güzel gitmiş

canım üzülme durabiliyor bazen maalesef bir de tartının yerinde de yanlış olabiliyor ben ilk çıktığımda 67 küsürdü şok oldum sonra yerini değiştirdim ve bir kaç yerde denedim aynı çıkmaya başladı tartıdan da hata olabiliyor yani

belkide canım yada su topladım akşam öle abartı yemedim
bu kadar çıkması normal yarın sabah gene bakcam:50:

Kızlar ben pazartesi başlıyorum vermem gereken tam 15 kilom var o 15 kg verince incecik bir kız olarak devam edeceğim hayatıma inşallah :))
Daha önce 1 ayda 11 kg vermişliğim var ama bu sefer acelem yok 2,5 - 3 ay gibi bir süre yeterli benim için.

canım bugünden başla pazartesi ni unut
burda herkes haftanın ortasında başladı
herkesin haftasonu kaçamakları da oluyor merak etme
kilo alanını görmedim daha:52:

ara öğünümü adaçayıyla yaptım. öğle yemeğimde tavuklu salata vede yanına ayran :) bu haftaki gibi kilo vermem şart bu ayı iyi kiloyla bitirmem lazım gelinlik provaları başlıcak :(((

merhabalar hepinizi tebrik ederim kilolarınız gidiyor.bende kilo vermek istiyorum,beni hırslandırdınız,özendirdiniz.....kilom 73.3 sizinle birlikte incelmek istiyorum.sabah sirkeli suyumu içtim diyet kahvaltı yaptım .kilo bildirimlerinize baktım ve çok sevindim .....

ay çok güzel hepimizden gitmiş kilocuklar aferin bizeee :I
yeni başlayacak arkadaşlar hiç zaman kaybetmeyin pazartesiyi bekleyerek
ben hafta sonu alıştırdım yavaş yavaş kendimi birden kesmedim her şeyi sizde öyle yapabilirsiniz

merhabalar hepinizi tebrik ederim kilolarınız gidiyor.bende kilo vermek istiyorum,beni hırslandırdınız,özendirdiniz.....kilom 73.3 sizinle birlikte incelmek istiyorum.sabah sirkeli suyumu içtim diyet kahvaltı yaptım .kilo bildirimlerinize baktım ve çok sevindim .....

hoş geldin canım aramıza. haftaya senden de bildirim bekliyoruz.

Back
X