Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Yok cnm bikerek yapmiyorum biraz kilo vermem gerek once yoksa zaten etim sıkı sporla daha sıkı larstirip zorlanmak istemiyorum sadece firsat bulursam sahilde yürüyorum bu hafta hic yurumedim ama bebekte var cok zor oluyo bi 10kilo filn verim sıkılasmak icin spor yapcam

anladım canım senin bebiş kaç aylık bende emziriyorum benimki 15 aylık 18 ayda kesicem sütten. doğumdan sonra ilk 6 ay doğum kilolarını vermeye devam ediyor insan . bebeğin küçükse çok sıkı diyet yapma sütün azalmasın .

merhabalar hepinizi tebrik ederim kilolarınız gidiyor.bende kilo vermek istiyorum,beni hırslandırdınız,özendirdiniz.....kilom 73.3 sizinle birlikte incelmek istiyorum.sabah sirkeli suyumu içtim diyet kahvaltı yaptım .kilo bildirimlerinize baktım ve çok sevindim .....
Canm hoşgeldin aramıza. .. kilolarimiz ayni 100 gr eksiksin :)
Bugunden basla sende bakalim haftaya cuma ne olacak ...

Kimsecikler yok bugün ... ben sabah 50 gr kadar karışık cerez yedim nescafe ictim yaninda.. sabah ac karna bitki cayi ictim... ve saat bese geliyor yine az cerez atistiriyorum.. hic bisey yiyesim yok .. istahim gitti .. bi arkadas temmuztemmuz sanirim 3 kilo kusuratli vermis.. tebrik ediyorum onu... acaba diyorum bende 73.200 çıktım ya 70 i gorebilirmiyim die heveslendim onu görünce :) :) yaaa ne güzel olur... :) :) neyse kızlar hadi gelin bos birakmayin burayı ....

Kimsecikler yok bugün ... ben sabah 50 gr kadar karışık cerez yedim nescafe ictim yaninda.. sabah ac karna bitki cayi ictim... ve saat bese geliyor yine az cerez atistiriyorum.. hic bisey yiyesim yok .. istahim gitti .. bi arkadas temmuztemmuz sanirim 3 kilo kusuratli vermis.. tebrik ediyorum onu... acaba diyorum bende 73.200 çıktım ya 70 i gorebilirmiyim die heveslendim onu görünce :) :) yaaa ne güzel olur... :) :) neyse kızlar hadi gelin bos birakmayin burayı ....

benim çok sinir bozucu bi gün hiç girmek istemedim ama
siz neler yaptınız diye merak edip geldim
dün sabah 63 ü gördüm ama bugün çıktıgımda 64.30 falandım
:43:

Canm böyle seylere takilma hic bak dun ben dogru düzgün hicbirsey yemedim ve sabahi 73.800 cikmistim aksam yemedigim halde 74.500 ciktim oyle üzüldüm ki... normalde ayni kalirdim yemezsem sabah 73.200 u gorunce rahatladim . Belki vucudun sismistir sakın moralini bozayim deme bu ileriki gunlerde karsina cikacak merak etme.. üzülmek yokk.. tam gaz devam.

Bu arada ayran ictiysen oda siskinlik yapmis olabilir. Bazen kalorisi cok az olan seyler vucutta su tutuo sen zannediosun ki kilo aldim.. bugun sonrasi eksiye dusersin merak etme..

Bu arada ayran ictiysen oda siskinlik yapmis olabilir. Bazen kalorisi cok az olan seyler vucutta su tutuo sen zannediosun ki kilo aldim.. bugun sonrasi eksiye dusersin merak etme..

canım nasılda içinden geçirdin iki bardak ayran içtim akşam
bide yoğurt yedim:26:
ciğer çok canım istemiştidide kayınvalidem ayranda ypmış bende içtim yoğurt sonuçta demi diye
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ya kızlar ben detoks ta yapmak istiyorum sizce nasıl bişey uygulamalıyım? aranızda herhangi bir kür uygulayan varmı yardımcı olabilirmisiniz?

canım nasılda içinden geçirdin iki bardak ayran içtim akşam
bide yoğurt yedim:26:
ciğer çok canım istemiştidide kayınvalidem ayranda ypmış bende içtim yoğurt sonuçta demi diye
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Canm ayran icmissin tabi fazla cikarsin su o su :) dmekkki bosuna moralini bozmussun :) yarina normale doner sin

Slm cnm hem iyi beslenmişsin hemde durmamışsın bugün inş vermişsşndir kilo ben bu cumanın sonuncusu olcam sonuncuda olsan azmini bırak ma sakin hersey olabiliyor bi veriyon bi vermiyon bünye meselesi :)kilomu biliyorum gerci verdim de her sabah aksam tardildim gram grambtakipettim valla;:)

yok ben burayı ihmal ettim ondan bu hafta 500 gr gitmiş:( geçen hafta 71.5 bugün 71... haftaya rekor bende olacak gıcık aldım kendimden :47:

sevgililer gününüz kutlu olsun bol kalorili bi gün oluyoo ama boşverin aşk güzel şey... yeyin için bugün serbest:52: yarın hepsini yakacaz:41:kilo veren herkesi tebrik ediyorum:nazar:

anladım canım senin bebiş kaç aylık bende emziriyorum benimki 15 aylık 18 ayda kesicem sütten. doğumdan sonra ilk 6 ay doğum kilolarını vermeye devam ediyor insan . bebeğin küçükse çok sıkı diyet yapma sütün azalmasın .

Yok cnm sizin kadar sıkı diyet yapmiyorum ben hatta bakiyorum enfazla yiyenlerden biriyim 3aylik bebisim

Teşekkürler cnm:) sende vercen tabi iyiki sizlerle karsilasmisim yoksa aklimda diyete girmek kilo vermk yoktu cunku veremicemi dusunuyodum ama şunu biliyorumki ben eski halimi istiyorum bu benden hic hoşlanmadim hepbirlikte incecik olcaz

Bugün yeğenimin doğumGünüydü sabah kahvaltidan sonra bisey yemedim aksamda 1 börek yarim pasta 7 sarma cay kurabiye birde yedim pişmanlik öyle çöktüki anlatamam :( Hepimiz cok iyizkizlar birbirimizi birakmayalimm

bende bugünkü menümü yazıyım
sabah 2 dilim kepek ekmekten tost çay
öüle yarım tabak bulgur pilavı
akşam bulgur pilavı üstüne biraz barbunya koyup yedim bir kaşıkta yoğurt.

Back
X