57 kiloyum şuan 1yılda on kilo aldım evlenmeden önce hep 47 -48 dim (boy 1,60 filan
aslında senin taktıgın kadar değil dolgun bi hatunsun desene:) yemeklerinden yavaş yavaş kıs zamana yay bence fazla kilon yok senin gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
57 kiloyum şuan 1yılda on kilo aldım evlenmeden önce hep 47 -48 dim (boy 1,60 filan
aslında senin taktıgın kadar değil dolgun bi hatunsun desene:) yemeklerinden yavaş yavaş kıs zamana yay bence fazla kilon yok senin gibi![]()
eşimde öle söylüyor aslında ...kadın dediğin azcık ele gelcek iyisin dio ama işte ben hayatım boyunca bu kiloda hiç olmadığım için (8
moralim bozuldu
Merhaba Herkese :) Ben son 55 günde 10 kilo verdim bununla ilgli olarak birazda deneyimlerimi paylaştığım bir video çektim dilerseniz kanalıma bakabilirsiniz :)
http://www.youtube.com/user/bimericbiebru[/QUO
teşekkürler, izledim ve motivasyonum arttı sayende.
Rica ederim canım bir işe yaradıysa ne mutlu bana umarım daha yararlı videolarda çekicem :)
Merhaba Ebru,
Video nu baştan sona kadar izledim. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim.
Benim de boyum 1.75 ve bende bir dönem İngiltere de yaşadığımda 65 den 83 e kadar çıktım.
Dönünce bir şekilde yavaş yavaş 73 e kadar düştüm.
Seninde yaşadığın gibi bende bir çok diyet denedim ancak her defasında, diyeti bıraktığımda verdiğim kilonun daha fazlasını geri aldım.
3 hafta önce bir diyetisyene başvurdum ve şu an onun kontrolünde diyet yapıyorum. 70 kilodayım ancak benim hedefim BMI ın normal limitlerinin en azına yani 18 e düşmek. Bu da 55 kiloya denk geliyor. Gidişat esnasında memnun kalacağım bir kiloda da durabilirim elbette çünkü 60 kilonun altında olmak husunda nasıl bir görüntü elde edeceğimi bilemiyorum.
Umarım bende 55 günde 10 kilo vermiş olurum :)
Kizlar az once kahvaltimi yaptim
Küçük bi kase peynirli marullu salata
Bir bardak süt
Kizlar bisi sorcam şimdi ben diyetle birlikte leslie yapcam son 10 kilomdada 1 ay boyu jillian yapip sıkılasmak istjyorum sizce dogrumu yapiyorum[/QUOT
ben leslie her gün yapmasam da iki güne biir mutlaka yapıyorum. bacaklarım sıkılaşmaya başladı tavsiye ederim. jillianı da sonra yapmak mantıklı çünkü o biraz zor leslie göre. kolay gelsin :)
kızlar bende katılmak istiyorumm =)) yardımcı olursanız sevinirim
İnşallah canım verdikçe ve kiloyu korudukça inanç motivasyon daha çok artıyor.. Ayrıca bence 175 boyla 55 kilo olursan inanılmaz kötü olur diye düşünüyorum. Nasıl 1.50 boyundaki bir bayanda 1 kilo almak çok belli oluyorsa 175 boyunda bir bayanda 60 ın altına düşeceğin her kilo hastalıklı gibi göstermeye başlıyo yani sanki çökmüşsün gibi tabi bu benim fikrim ve benim kendimi zayıf olarak beğenmediğim zamanlarsan. Yakında da başka videolarda yapmayı planlıyorum beğendiysen takip edersende sevinirim :)
kızlar hadi gelin artık
sizsiz tadı yok buraların
![]()
günaydın kızlar, peynir, zeytin 2 dilim ekmek ve 1 bardak süt ile kahvaltımı yaptım. ya ben erken kalkamıyorum bu olayı da bir çözebilsem erkenden sporumu yapcam kahvaltımı yapıcam kpss çalışıcam :S off birşeyler hep eksik kalıyor böyle geç kalkınca.
günaydın kızlar, peynir, zeytin 2 dilim ekmek ve 1 bardak süt ile kahvaltımı yaptım. ya ben erken kalkamıyorum bu olayı da bir çözebilsem erkenden sporumu yapcam kahvaltımı yapıcam kpss çalışıcam :S off birşeyler hep eksik kalıyor böyle geç kalkınca.
canım hoşgeldin sıkıldıydım bende ya
7 8 saat uyku düzenine alışman lasım mutlaka![]()
ay evet merakla bekliyorum ben 7 de çıkıyorum işten o zaman kadar gel amaben geldim :)
Dün akşam yemeği olarak haşlanmış tavukgöğsü, salata ve yoğurt yedim :)
akşam saat 10 da da bir bardak süt içtim.
Sabah kahvaltısı olarak da: peynir, yumurta, maydonoz, domates, salatalık, kırmızı biber ve yeşilçay
Bugün saat 4.30 da diyetisyende haftalık kontrolüm var.
Bakalım geçen çarşambadab bu çarşambaya yani 1 haftada kaç kilo vermişim :)
Çok heyecanlı değil mi :![]()