Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Güzel kahvaltı :)
Ben normal diyette iken her ana öğünde 1 er dilim ekmek yiyorum. Protein haftamda ise hiç ekmek yemedim.
İstersen sen de 2 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek ye canım :34:

geç yatıyorsan, erken kalkman zor olur evet.
akşamları süt içersen uykun da gelir :34:

evet ekmeği azaltma vakti geldi ;) akşam süt de içsem ayran da içsem çözüm bulamadım bu işe.

evet diyette düzenli uyku çok önemli. Nasıl ki yeme saatlerimiz önemliyse, günlük uyku saatlerimiz de önemli
hilal sana katılıyorum

yanlız bu sabah kahvaltı edemedim ben bi tane patatesli poğaça yedim
kızlar benim bu çay alışkanlığımdan kurtulmam lasım bide erken kalkmam lazım:50::50::50::50:

bu zerdaçal zencefil karışımını içiyorum kızlar farkediyo hem halsizliğim yok
iyi geliyo sanki cuma günü görcem bakalım haftaya pazartesi alkali su yapcam bi haftada bakalım:52::52::52:

ben geldim :)

Dün akşam yemeği olarak haşlanmış tavukgöğsü, salata ve yoğurt yedim :)
akşam saat 10 da da bir bardak süt içtim.
Sabah kahvaltısı olarak da: peynir, yumurta, maydonoz, domates, salatalık, kırmızı biber ve yeşilçay

Bugün saat 4.30 da diyetisyende haftalık kontrolüm var.
Bakalım geçen çarşambadab bu çarşambaya yani 1 haftada kaç kilo vermişim :)
Çok heyecanlı değil mi ::21::21::21:

hoş geldin, sonuçlardan haberdar et canım.

ay evet merakla bekliyorum ben 7 de çıkıyorum işten o zaman kadar gel ama
bende akşam fırında tavuk patates yaptım yağsız
ama süt almayı unutmuşum kendime sinir oldum ya
inşaallah bol bol sağlıklı vermişindir canım:46::46::46::46::46::46::21::21::21::21:

diyetisyenimden çıkınca hemen yazıcam :)
ben cumadan cumaya değil de çarşambadan çarsambaya kilo bildiriminde bulunabilirim :)

canım patates e dikkat et, çok tüketme derim.
patates ekmek yerine geçiyormuş.
salata ve yoğurt da ekle her ana öğününe, hem doyarsın hem de yoğurt yağ yakımını hızlandırır

böyle tavsiyeler veriyorum ama umarım kızmıyorsunuzdur bana :30::30:

ben cumadan cumaya değil de çarşambadan çarsambaya kilo bildiriminde bulunabilirim :)

salata ve yoğurt da ekle her ana öğününe, hem doyarsın hem de yoğurt yağ yakımını hızlandırır

yok canım ya farkındayım ama bu sabah kahvaltıyı kaçırdım
bide akşamları kocamın sevdiği şeyleri yapıyorum sonra bi sürü surat yapar ama haklısın
öğlen akşam yoğurt yiyorum yemekten hemen sonra şuanda yazarken yoğurt yiyorum:21::52:

valla önerilere açığım ben, diyetisyenlerin söylediğini söylüyoruz zaten çoğumuzun en az bir kere diyetisyen maceramız var :)

evet diyette düzenli uyku çok önemli. Nasıl ki yeme saatlerimiz önemliyse, günlük uyku saatlerimiz de önemli
hilal sana katılıyorum

canım şu alkali suyuda soracaksın değilmi ben çok merak ettim
ben diyetisyene hiç gitmedim mayısın 23 üne kadar 55 olmam lazım
sizden takviye alıcam burdan sürekli:16::16::16:

yok canım ya farkındayım ama bu sabah kahvaltıyı kaçırdım
bide akşamları kocamın sevdiği şeyleri yapıyorum sonra bi sürü surat yapar ama haklısın
öğlen akşam yoğurt yiyorum yemekten hemen sonra şuanda yazarken yoğurt yiyorum:21::52:

ohh afiyet olsun, yağlar hızlı hızlı gitsin inşallahhhh :21::21::21:
kocanın sevdiği şeyleri yap tabii canım, ama işte fırında tavuk patates yaptığında sen sadece tavuğunu yersen sıkıntı olmaz mesela

bende yemek yaptığımda öyle yapıyorum. fırında köfte patates yapıorum mesela, köftesini yiorum sadece
ya da bulgur pilavı, tavuk yapıorum, tavuğunu yiorum sadece.
hatta bi kere kabak, patlıcan, patates kızartması istedi, ona yaptım ama ben yemedim, ben kendime ızgara köfte yapmıştım.
yapacak bişi yok :)

"aa sen yemio musun" dio bana, o an bi üzülüo fln yemediğim için ama diğer taraftan da ne kadar zayıfladın sen yaa die sevinio mesela.
vallahi ben kıyafetlerimi giydiğimde bol olduğunu gördüğümde veya aynada kendime baktığımda küçüldüğümü görünce; daha çok haz alıyorum. kızartma yesem o kadar mutlu olmazdım herhalde :)))) hatta üstüne bi de pişman olurdum hahaha

canım şu alkali suyuda soracaksın değilmi ben çok merak ettim
ben diyetisyene hiç gitmedim mayısın 23 üne kadar 55 olmam lazım
sizden takviye alıcam burdan sürekli:16::16::16:

evet onu da sorumcam aklımda cnm :34:

kaç kilosun ki şu an sen?
4 ayın varmış
boyun kaç bi de?

çay, kahve mi içiosun çok naapiosun :)

ben üniversiteyi ikinci öğretim okudum, o zamandan beri böyleyim. yarasa gibi gece yatmam gündüz kalkmam :) bir ara öğretmenlik yaptım o zamanda çok düzene oturtamadım hiç geç kalmadım ama hiç de uykumu almadım :) benim düzenim de düzensizlik :) diyetisyeni de sabah erken kalkmıyorsun kahvaltın geç kalıyo diye dırdırlanınca bıraktım :D

ben üniversiteyi ikinci öğretim okudum, o zamandan beri böyleyim. yarasa gibi gece yatmam gündüz kalkmam :) bir ara öğretmenlik yaptım o zamanda çok düzene oturtamadım hiç geç kalmadım ama hiç de uykumu almadım :) benim düzenim de düzensizlik :) diyetisyeni de sabah erken kalkmıyorsun kahvaltın geç kalıyo diye dırdırlanınca bıraktım :D

alışkanlığı değiştirmek zor haklısın.
diyetisyenin de sana göre bir program yapmalı bence.
bende haftasonları geç kalkıyorum, bu nedenle haftasonu diyet listem farklı. 1 ana öğünü çıkartıyoruz mesela, kahvaltım daha sağlam oluo fln.

alışkanlığı değiştirmek zor haklısın.
diyetisyenin de sana göre bir program yapmalı bence.
bende haftasonları geç kalkıyorum, bu nedenle haftasonu diyet listem farklı. 1 ana öğünü çıkartıyoruz mesela, kahvaltım daha sağlam oluo fln.

haklısın ben bir daha gitmedim düzenlerdi belki de, benim o zaman diyet yapasım yokmuş demek ki :)

ohh afiyet olsun, yağlar hızlı hızlı gitsin inşallahhhh :21::21::21:
kocanın sevdiği şeyleri yap tabii canım, ama işte fırında tavuk patates yaptığında sen sadece tavuğunu yersen sıkıntı olmaz mesela

bende yemek yaptığımda öyle yapıyorum. fırında köfte patates yapıorum mesela, köftesini yiorum sadece
ya da bulgur pilavı, tavuk yapıorum, tavuğunu yiorum sadece.
hatta bi kere kabak, patlıcan, patates kızartması istedi, ona yaptım ama ben yemedim, ben kendime ızgara köfte yapmıştım.
yapacak bişi yok :)

"aa sen yemio musun" dio bana, o an bi üzülüo fln yemediğim için ama diğer taraftan da ne kadar zayıfladın sen yaa die sevinio mesela.
vallahi ben kıyafetlerimi giydiğimde bol olduğunu gördüğümde veya aynada kendime baktığımda küçüldüğümü görünce; daha çok haz alıyorum. kızartma yesem o kadar mutlu olmazdım herhalde :)))) hatta üstüne bi de pişman olurdum hahaha

aynen canım yaa 4 cm incelmişim çok mutluyum benimle iddaya girdi doğum günüme kadar 55 olcam inş. cola içeyim
dediim akşam bi şekerli geldi içemedim:52::52:

Back
X