Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

biraz önce bikaç kaşık patatesli bezelye yedim bir de 5 küçük biber dolması çok tok hissediyorum kendimi e tabi biraz da suçlu,yatana kadar sadece portakal yemeyi ve su içmeyi düşünüyorum şu kilolardan kurtulsak artık mağazaya gidip kıyafet alasım gelmiyo hala 34 36 bedenlere sarılıyorum:50:

Oooooo mervisim gelmis benim hosgeldin tatlım. . Topigime moral destek nese olacagindan şüphem yok.. kizlar kusura bakmayın esimin tlefonundan giriyorum net yok simdilik..ama yarin büyük gün hepinizi bekliyorum büyük bi heyecanla.... mervis sen nasılsın canm .... kiz 65 66 yazmissin ne yaptın yahu o kadar dedimben ettim sen etme diye dinlemedin :) neyse vericez inşallah. . Yine vericez kızlar. .. tekrar yazarım ..

Mervisim cuma günleri bildirim yapıyoruz tatlım okumussundur... Yarın yani :) baslangic hedef kilo falan biliosun..internet olmadigindan esim gelince gircem. Aksam bildirim yapicam.. ama cok heyecanlıyım çünkü sonuclar iyi gibi cok şükür. . Artk rayına oturdu diyetim.. yani kafada bitirmek lazim diyoruz ya benimki bitti Allahin izniyle.. simdi haftaya ne hedef koysam diye heyecanlanmaya basladim. Sendende her cuma bildirim bekliyorum canm . Kızın nasıl bu arada :) leslie yapio mu hala senle:)

Mervisim cuma günleri bildirim yapıyoruz tatlım okumussundur... Yarın yani :) baslangic hedef kilo falan biliosun..internet olmadigindan esim gelince gircem. Aksam bildirim yapicam.. ama cok heyecanlıyım çünkü sonuclar iyi gibi cok şükür. . Artk rayına oturdu diyetim.. yani kafada bitirmek lazim diyoruz ya benimki bitti Allahin izniyle.. simdi haftaya ne hedef koysam diye heyecanlanmaya basladim. Sendende her cuma bildirim bekliyorum canm . Kızın nasıl bu arada :) leslie yapio mu hala senle:)

Canm biliyorum bn buratada gelirım yawrucm bnm kız horon tepmeye basladı omuz sallıyo kuz
Canm kılo almamaın sebebi çok yedgimden degil
Dk hapları
Antidepresan kullanıyorum ayriyeten serum falan yedim bu aralar sinir sitres
Allaha sükür yopladım kendimi
Artık tam gaz burdayım
:)))
Baslangıc kılom 66:
Hedef:55 kılo
Ayyyyyy süperizzzz

Canm biliyorum bn buratada gelirım yawrucm bnm kız horon tepmeye basladı omuz sallıyo kuz
Canm kılo almamaın sebebi çok yedgimden degil
Dk hapları
Antidepresan kullanıyorum ayriyeten serum falan yedim bu aralar sinir sitres
Allaha sükür yopladım kendimi
Artık tam gaz burdayım
:)))
Baslangıc kılom 66:
Hedef:55 kılo
Ayyyyyy süperizzzz

Aynen bende verdigim kiloyu alınca kendimden nefret ettim yedikce yedim yine çıkmıştım 76 ya gecen hafta 75.400 dum sanirim 74 hedef koymustum yarin icin... Böyle böyle vericem artk kendim ettim kendim buldum. Nisanin 3 unde en az 65 olmalıyım. .

selam herkese ...
yaklaşık 3 haftadır başarı öykülerini okuyorum .. böle motive olacağım bi yer arıyordum. benide aranıza alırsanız çok sevinirim. bende 84 kilo ile başladım 1 ayda 4 k,lo verdim 80 e düştüm. hedefim temmuzda 60-65 arası olabilmek. 4.5 yaşında bir oğlum ve 14 aylık bir kızım var. kızımı hala emziriyorum. bende cumaları tartılıyorum. gerçi bu hafta dayanamadım perşembeden tartıldım adet öncesi 80 i gösterdi tartı 1-2 kilo oynar benim.
neler yapıyorum kısaca bahsedeyim emzirdiğim için kahvaltıda çok kasmıyorum kendimi gerçi midem küçüldüğü için önceleri yarım ekmek tost yiyebilen ben şimdilerde 2 dilim üstünde ekmek yiyemiyorum. yanında kahvaltılık ne varsa yiyorum. öğlen ya bi tabak çorba yada 1 tabak sebze yemeği akşam ne yemek yaptıysam yiyorum 1 tabak salata mutlaka yiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemediğim için akşam yemeğinde pilav veya makarna varsa 1 kaç kaşık yiyorum. hamur işi cips bisküvi çikolata hiç yemiyorum. kızartma olarak sadece köfte yiyorum. akşam yemeği 18:00 18:30 arası oluyor akşam 10 gibi 2-3 ceviz yiyorum yatmadan çoook acıkmış olursam yarım elme yiyorum. her günüm aşşağı yukarı böle geçiyor.bide spor olarak şunu yapıyorum http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 2 gündür yapıyorum çok memnunum hem kısa sürüyor hemde etkili 30 gün devam edicem buna
hedeflerimide yazıyım
1 şubat : 80
1 mart : 75
1 mayıs : 70
1 haziran : 67
1 temmuz : 64
1 ağustos : 60
gerçi temmuzda ramazan var eylüle sarkabilir hedefime ulaşmak. allah isteyen herkese nasip etsin kilolu olmak çok zor yaşamayan bilemez. :2:

kızlar ben evdeki tartıda sabah tartıldım 66.20 gr çıktım
geçen hafta 23 ocakta yani 68.80 gr çıkmıştım
2,60 gr vermiş oldum
yanlız tartı yanlış galiba ama ben inceldiğimi hissediyorum beden ölçülerimde 4 cm incelmişim ben anlamadım bu işi
çok üzülüyorum kilosunu bileni doğru tartıyor:50::50::50:

selam herkese ...
yaklaşık 3 haftadır başarı öykülerini okuyorum .. böle motive olacağım bi yer arıyordum. benide aranıza alırsanız çok sevinirim. bende 84 kilo ile başladım 1 ayda 4 k,lo verdim 80 e düştüm. hedefim temmuzda 60-65 arası olabilmek. 4.5 yaşında bir oğlum ve 14 aylık bir kızım var. kızımı hala emziriyorum. bende cumaları tartılıyorum. gerçi bu hafta dayanamadım perşembeden tartıldım adet öncesi 80 i gösterdi tartı 1-2 kilo oynar benim.
neler yapıyorum kısaca bahsedeyim emzirdiğim için kahvaltıda çok kasmıyorum kendimi gerçi midem küçüldüğü için önceleri yarım ekmek tost yiyebilen ben şimdilerde 2 dilim üstünde ekmek yiyemiyorum. yanında kahvaltılık ne varsa yiyorum. öğlen ya bi tabak çorba yada 1 tabak sebze yemeği akşam ne yemek yaptıysam yiyorum 1 tabak salata mutlaka yiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemediğim için akşam yemeğinde pilav veya makarna varsa 1 kaç kaşık yiyorum. hamur işi cips bisküvi çikolata hiç yemiyorum. kızartma olarak sadece köfte yiyorum. akşam yemeği 18:00 18:30 arası oluyor akşam 10 gibi 2-3 ceviz yiyorum yatmadan çoook acıkmış olursam yarım elme yiyorum. her günüm aşşağı yukarı böle geçiyor.bide spor olarak şunu yapıyorum http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 2 gündür yapıyorum çok memnunum hem kısa sürüyor hemde etkili 30 gün devam edicem buna
hedeflerimide yazıyım
gerçi temmuzda ramazan var eylüle sarkabilir hedefime ulaşmak. allah isteyen herkese nasip etsin kilolu olmak çok zor yaşamayan bilemez. :2:

Canm hosgeeldin
Ewet gerçekten kılo vermek cok zor kılolu olmakda zor ama önmli olan zaten zoru basarmak biz güçlü kadınlar bunu basarıcaz
Basaranlarıda okumussun
Resimlere baktınmı öncesi sonrası amn allahım kılo verenler sankı 10 yas genclesmişler
Hosgeldin aramıza
Sende hedefine ulasmak istiyorsan hep burayı takıp et takıldıgın yerlerde bizlere bizde sana danısırız
San tavsiyem ilk olarak
Günde en az 2 lt su
2 fincan rezene cayı
Tarcınlı süt
Şekeri kes
Sporda fazla yogun durma emziiyorsan sütün azalabilir dikkat et şekercim
Yaza cıtır bi anne olucaksın
Bayramda herkes dicekki eda yı görüyormusunuz hiç iki çocuk dogurmus gibi mi
Eşin seni kıskanıcak:)))
Senin özgüvenin tawan yapıcak
İşte kılolu olmayan diyo ki ozguveni kılo nasıl engelliyo
Bilmedikleri için
Hadi bakalım canmcm sende bizimle bu yolda yürümeye varsan biz sana yardımcı olmaya varız

Kızlar ben 65.500 cıktım ewet bir haftada 500 gr vermişim olsn bunada razıyım :1: ayy ben yokmuyum ben ???:1::9:
2,60 gr vermiş oldum
yanlız tartı yanlış galiba ama ben inceldiğimi hissediyorum beden ölçülerimde 4 cm incelmişim ben anlamadım bu işi

Canm neden üzüldgünü anlamadım tartı yanlış tartıyı diye mi wermişşin işte daha ne
Kızz alıcam elime sopayı üzülmek yokkkk
ÜZüntü strese stres kiloya dönüşüyoo
Hiç vernesen bile stres yapmak yok artık hilalcım
Sakin ol yawas yawas zaten senin fazla bi kılon yok fırmda olmak fit olmak istiyoosun sabret güzelim hersey sonunda cok güsel olucakk

Kızlar ben 65.500 cıktım ewet bir haftada 500 gr vermişim olsn bunada razıyım :1: ayy ben yokmuyum ben ???:1::9:

Canm neden üzüldgünü anlamadım tartı yanlış tartıyı diye mi wermişşin işte daha ne
Kızz alıcam elime sopayı üzülmek yokkkk
ÜZüntü strese stres kiloya dönüşüyoo
Hiç vernesen bile stres yapmak yok artık hilalcım
Sakin ol yawas yawas zaten senin fazla bi kılon yok fırmda olmak fit olmak istiyoosun sabret güzelim hersey sonunda cok güsel olucakk

sağol mervecim belkide kıyafetlerimden çıktı hep aynı tartıda tartılcam yoksa üxzülürüm gene böle sabah kahvaltısından da kaynaklı olabilri belki yemekten önce ve sonra olarak düşünmemm lasım:42:

sağol mervecim belkide kıyafetlerimden çıktı hep aynı tartıda tartılcam yoksa üxzülürüm gene böle sabah kahvaltısından da kaynaklı olabilri belki yemekten önce ve sonra olarak düşünmemm lasım:42:

Tartın varda ewde sabah ac karna tuvaletten cıktıktan sonra tartılcaksın canm asıl kılon o....
Ne demek yawru ceylanım ben hep burdaaayım

günaydın kızlar dün hastanedeydik öğlene kadar kızım zatürre olmuş :(
kahvaltı yapmadım hiç bir şey istemedim öğlen anneme götürdüm işe dönmem gerektiğinden annem tavuk haşlamış sağolsun marul ve yoğurtla yedim akşam da bir kase çorba ve biraz salata

kilo bildirimim
başlangıç: 71
bu sabah: 68 (dün regl oldum birde stresten)
hafta hedefim: 66

kahvaltı yapmadım hiç bir şey istemedim öğlen anneme götürdüm işe dönmem gerektiğinden annem tavuk haşlamış sağolsun marul ve yoğurtla yedim akşam da bir kase çorba ve biraz salata

kilo bildirimim

geçmiş olsun canım allah şifasını versin inş..
.ok güzel bir kilo tebrik ederim
oohh bol yağsız günler olsun:46::46::46::21::21:

KIZLAR DİKKAT...

Çoğumuz kilo vermek, vücudumuzdaki yağları eritmek için sık sık ağır, yorucu egzersizler yapmamız gerektiğine inanıyoruz, değil mi?
Güzel bir haberim var, ben de yeni öğrendim: Meğer o iş hiç de öyle değilmiş.
Bunu ilk kez buradan öğrenenlere mantıksız gelebilir, ama bedenimizin nasıl çalıştığıyla ilgili daha bilmediğimiz o kadar çok şey var ki, bir sürü şeyi daha yeni yeni öğreniyoruz veya henüz bilmiyoruz.
Bir kere, günde ortalama 20 dakika egzersiz yaparak, abur cubur yiyeceklere duyduğunuz açlığı biraz bastırmak mümkün. Bedenimizin nasıl çalıştığına gelince...
Vücudumuz iki yoldan enerji yaratabiliyor. Ya yağ yakarak enerji elde ediyor ya da kanımızdaki şekeri, yani glukozu enerjiye çeviriyor. Ama iki işlemi aynı anda yapamıyor. O yüzden, herhangi bir zamanda, vücudunuz ya yağ yakıyordur ya da şeker. İkisi aynı anda olmuyor.
Vücudun enerji gereksiniminin fazla olmadığı durumlarda, yağ yakıyormuşuz. Örneğin, yürürken, masa başında çalışırken, araba sürerken, hatta uyurken, vücudun enerji ihtiyacı o kadar düşük ki, bu enerji vücuttaki yağı eriterek elde edilebiliyor.
Ancak ne zaman ki, yaptığımız aktivitenin dozu artıyor, vücudumuz bir an önce gereken enerjiyi yaratabilmek için, yağdan çok daha hızlı enerjiye dönme özelliğine sahip kan şekerini yakmaya başlıyor.
Bir örnek vermek gerekirse: Sokakta otobüs durağına doğru yürüyorsunuz (yani yağ yakıyorsunuz), birden otobüsünüzün kalkmaya hazırlandığını farkediyorsunuz ve yetişmek için koşmaya başlıyorsunuz. Aniden kalp atışlarınız ve nefes alışınız çok hızlanıyor ve vücudunuz yağ yerine kan şekeri yakmaya başlıyor.
Düzenli yapılan yorucu egzersiz vücudunuzu yağ yerine kan şekeri yakmaya programlı hale getiriyor. Gerçekten de ilginç değil mi? Boşuna son yıllarda bütün dünya aerobic, jogging gibi ağır egzersizler yerine pilates, yoga, yürüyüş gibi çok daha hafif ve yavaş egzersizleri tercih etmeye başlamadı demek!
Ne olursa olsun, bu tip yorucu, nefes açıcı egzersizlerin (yani aerobic egzersizleri) kalp, ciğerler ve dolaşım için çok faydalı olduğunun altını çizen uzmanlar, bu egzersizleri kilo verdikten SONRA yapmamızı öneriyorlar, kilo vermeye çalışırken değil.
O zamana kadar, anaerobic egzersiz denilen, nabzımızı hızlandırmayacak egzersizler yapmamız gerekiyor.
Uzun, yavaş yürüyüşler yapmayı deneyin, çünkü hem yürürken kan şekeri değil, yağ yakıyorsunuz, hem de yağ yakma sistemlerini açarak, kalori yakarak ve kas yaparak vücudunuzu yağ yakmaya programlamış oluyorsunuz.
Kilo vermeye çalışırken kas yapmaya da önem vermek gerekiyormuş. Çünkü kaslar da yağları eritirmiş. Bu nedenle kilo vermek isteyenlere egzersiz olarak, yürüyüşün yanında ağırlık kaldırmak da öneriliyor. Ağırlık kaldırarak yaptığınız kaslar vücudunuzdaki fazla yağları yakıyor. (Yani kasları eriten bilinçsiz diyetler aslında yağlarımızı yakmıyor, tam tersine ekstra kaş oluşumu işe yarıyor.) Yalnız bu işi de abartmamak gerekiyor tabii. Yani, 2-4 kiloluk ağırlıklarla, günde ya da gün aşırı en fazla 20 dakika çalışmak yeterli bulunuyor.
Haftanın 6 günü sırasıyla bir gün yürüyüş bir gün ağırlık çalışıp, pazarları da tatil yaparsanız yetermiş. Yürüyüşe de günde 5 dakika gidiş 5 dakika geliş 10 dakikayla başlayıp, yavaş yavaş gün aşırı toplam 40 dakika yürümeyi alışkanlık haline getirebilirsiniz.
En önemlisi vücudunuzu belli bir tempoya alıştırdıktan sonra bunu devam ettirmek ve ZAYIFLAMAYA ÇALIŞRKEN AĞIR EGZERSİZLER YAPMANIN KİLO VERDİRMEYECEĞİNİ, SAĞLIĞINIZI BOZACAĞINI UNUTMAMAK.

( ALINTIDIR... )

Selam Kızlar,
Kilo bildiriminde bulunuyorum:
Başlangıç Kilom: 72,6 (08.01.2014)
Şu anki Kilom: 69.0 (31.01.2014)
Total Hefef Kilo: 55-60 arası olmak (15.04.2014)
Haftaya Hedef Kilo: 67,5 (07.02.2014)

Bu sırada kızlar son 10 günde 2,5 kilo verdim holeyyyy :))):21::21::21:

selam herkese ...
hedeflerimide yazıyım

Edanur hoşgeldin aramıza,
vericez kilolarımızı, birbirimize yardım edip motive o:49::49:lucaz hepp

2,60 gr vermiş oldum

Harika bir haberrrrrrr, canım tebrik ederim seni, inan çok sevindim
bu kadar kısa sürede güzel kilo vermişsin, 4 cnm de mükemmel:34::54:

kilo bildirimim

Çok güzel canım, tebrik ederim seni de :34:

Back
X