Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben notlarinizi tutuyorum ... bence isi biraz cidddiyete dokelim... mesela aktif arkadaslar rukis siyahsev ve sensensen ... aksama kadar kararli olanlar adını yazdirsin bugun artk kararlı bi sekilde başlıyor uz:)
Kizlar ben notlarinizi tutuyorum ... bence isi biraz cidddiyete dokelim... mesela aktif arkadaslar rukis siyahsev ve sensensen ... aksama kadar kararli olanlar adını yazdirsin bugun artk kararlı bi sekilde başlıyor uz:)
''yarın başlarım. amaaaan yorgunum spor yapamam. azıcık çikolatan, baklavadan bir şey olmaz.'' demeyelim, verelim kiloları göğsümüzü gere gere gezelim.
Başlangıç : 76
Geçen hafta : 63.2
Bu hafta : 63
Haftaya hedefim : 62
Canım bende kararlıyım ama haftaya cuma kilo bildirimi yapacağım bugün tartılacağım bir şekilde evde ki tartım bozuk o yüzden kilomu bilmiyorum
Merhaba kızlar.. bu konu tam bana göreymiş:) bende bu pazartesi diyete başladım hedefim yaza kadar 15-20 kilo verebilmek. sabahları hafif bir kahvaltı yapıyorum. öğle sadece sebze yada çorba salata yogurt, akşamda sadece corba yiyorum. ama 7 den sonra sadece su içiyorum. bu herkese uygun olmayabilir ama ben hızlandırmak istiyorumm. umarım hepimiz hedefimize ulaşırız. buradan size sonucu iletiyor olacagım :)
Canm nasil kilo verdiğin onemli degil bu zor ve mesakatli yolda bizle beraber verebilirsin kilocuklarini... hergun bekleriz ne yedigini içtiğini duygu dusuncelerini yazabilirsin
sabah 7.30da 2lokum ve 2kayisi yedim ve yaseminli yesil cayim
sinava gidip donerken toplam 30dakika yolda yurudum.
Oglen 500ip atlama ve rukiyenin atdigi linkden 45dakikalik sporu tam yaptim
ve 1elma 2kasik kadar yogurt
+5_6yaprak marul
aksam 2kucuk patates karabiberli ve 2kasik kadar yogurt bu kadar
benim tek sorunum az yedigim icin wc de problem olmasi(((
1.800 gr verebilirsem acayip gaza gelicem kızlar:) birbirimizin yakasını bırakmayalım
hatta ben eskı fotolarımdan cıkarayım simdi de dolaba yapıstırayımm....
Kızlar hepimizin sorunu aynı... Birbirimize acayipp destek olalım yürekten..... Heleki 5-6 kilo bişey degilde en cok destegi ben gibi 15 20 kilo fazlası olanlara vermek lazım) ya kızlar su 15 kıloyu verip sak sak yapıstıralım fotolarıııı... Hatta bu topiğin kızları olarak bi topik acarız :) bu topikle beraber zayıflayan azimli kadınların fotoları diyeeee hahahyy :) nasıl ama ?
Sabah 7.30da 2lokum ve 2kayisi yedim ve yaseminli yesil cayim
Sinava gidip donerken toplam 30dakika yolda yurudum.
Oglen 500ip atlama ve Rukiyenin atdigi linkden 45dakikalik sporu tam yaptim
Ve 1elma 2kasik kadar yogurt
+5_6yaprak marul
Aksam 2kucuk patates karabiberli ve 2kasik kadar yogurt bu kadar
Benim tek sorunum az yedigim icin wc de problem olmasi(((
canm sen bu yemeyle degil 5 15 kilo verirsin :)
canm sen bu yemeyle degil 5 15 kilo verirsin :)
oo sen bu gidişle sıfır beden bile olursun![]()