Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar ben notlarinizi tutuyorum ... bence isi biraz cidddiyete dokelim... mesela aktif arkadaslar rukis siyahsev ve sensensen ... aksama kadar kararli olanlar adını yazdirsin bugun artk kararlı bi sekilde başlıyor uz:)

Ben varim cok kararliyim bu kilo gidecek o kadarrrr :D

Kizlar ben notlarinizi tutuyorum ... bence isi biraz cidddiyete dokelim... mesela aktif arkadaslar rukis siyahsev ve sensensen ... aksama kadar kararli olanlar adını yazdirsin bugun artk kararlı bi sekilde başlıyor uz:)

''yarın başlarım. amaaaan yorgunum spor yapamam. azıcık çikolatan, baklavadan bir şey olmaz.'' demeyelim, verelim kiloları göğsümüzü gere gere gezelim.

''yarın başlarım. amaaaan yorgunum spor yapamam. azıcık çikolatan, baklavadan bir şey olmaz.'' demeyelim, verelim kiloları göğsümüzü gere gere gezelim.

Evet dogru soyledin Rukiye hep 1 kezle bi sey olmaz diye diye kilo aldik zaten

Canım bende kararlıyım ama haftaya cuma kilo bildirimi yapacağım bugün tartılacağım bir şekilde evde ki tartım bozuk o yüzden kilomu bilmiyorum

Merhaba kızlar.. bu konu tam bana göreymiş:) bende bu pazartesi diyete başladım hedefim yaza kadar 15-20 kilo verebilmek. sabahları hafif bir kahvaltı yapıyorum. öğle sadece sebze yada çorba salata yogurt, akşamda sadece corba yiyorum. ama 7 den sonra sadece su içiyorum. bu herkese uygun olmayabilir ama ben hızlandırmak istiyorumm. umarım hepimiz hedefimize ulaşırız. buradan size sonucu iletiyor olacagım :)

Merhaba kızlar.. bu konu tam bana göreymiş:) bende bu pazartesi diyete başladım hedefim yaza kadar 15-20 kilo verebilmek. sabahları hafif bir kahvaltı yapıyorum. öğle sadece sebze yada çorba salata yogurt, akşamda sadece corba yiyorum. ama 7 den sonra sadece su içiyorum. bu herkese uygun olmayabilir ama ben hızlandırmak istiyorumm. umarım hepimiz hedefimize ulaşırız. buradan size sonucu iletiyor olacagım :)

Canm nasil kilo verdiğin onemli degil bu zor ve mesakatli yolda bizle beraber verebilirsin kilocuklarini... hergun bekleriz ne yedigini içtiğini duygu dusuncelerini yazabilirsin

Canm nasil kilo verdiğin onemli degil bu zor ve mesakatli yolda bizle beraber verebilirsin kilocuklarini... hergun bekleriz ne yedigini içtiğini duygu dusuncelerini yazabilirsin

ben kesinlikle kararlıyımmm.. ozaman burada hergün birbirimizi motive ediyoruz. pes etmek yokkkkk

Sabah 7.30da 2lokum ve 2kayisi yedim ve yaseminli yesil cayim
Sinava gidip donerken toplam 30dakika yolda yurudum.
Oglen 500ip atlama ve Rukiyenin atdigi linkden 45dakikalik sporu tam yaptim
Ve 1elma 2kasik kadar yogurt
+5_6yaprak marul
Aksam 2kucuk patates karabiberli ve 2kasik kadar yogurt bu kadar
Benim tek sorunum az yedigim icin wc de problem olmasi(((

kzlar bende dun aksam ayran su falan yemek yemeyim die çok içtim dolayısıyla sabah 75.800 çıktım... ( 500 gr fazla )
BASLANGIÇ KİLOM : 76.300
BU SABAHKI KİLOM: 75.800
HEDEFİM: 74
YAVAS YAVAS GİDECEK İNŞALLAH KIZLAR..
YANİ SOK DİYETLERLE OLMUO NE BİLİM AKSAMA KADAR DAYANIOSUN.. BEN YİNE ACIKTIGIMDA ELMA YADA SPECIAL K YİYEREK VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BÜNYEMİ YORMADAN ... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....BUGUN BASLADIK ARTK... HERGUN MENU PAYLASIMI YAPMAYA CALISALIM KIZLAR

1.800 gr verebilirsem acayip gaza gelicem kızlar:) birbirimizin yakasını bırakmayalım
hatta ben eskı fotolarımdan cıkarayım simdi de dolaba yapıstırayımm....
Kızlar hepimizin sorunu aynı... Birbirimize acayipp destek olalım yürekten..... Heleki 5-6 kilo bişey degilde en cok destegi ben gibi 15 20 kilo fazlası olanlara vermek lazım :9:) ya kızlar su 15 kıloyu verip sak sak yapıstıralım fotolarıııı... Hatta bu topiğin kızları olarak bi topik acarız :) bu topikle beraber zayıflayan azimli kadınların fotoları diyeeee hahahyy :) nasıl ama ?

sabah 7.30da 2lokum ve 2kayisi yedim ve yaseminli yesil cayim
sinava gidip donerken toplam 30dakika yolda yurudum.
Oglen 500ip atlama ve rukiyenin atdigi linkden 45dakikalik sporu tam yaptim
ve 1elma 2kasik kadar yogurt
+5_6yaprak marul
aksam 2kucuk patates karabiberli ve 2kasik kadar yogurt bu kadar
benim tek sorunum az yedigim icin wc de problem olmasi(((

canm sen bu yemeyle degil 5 15 kilo verirsin :)

1.800 gr verebilirsem acayip gaza gelicem kızlar:) birbirimizin yakasını bırakmayalım
hatta ben eskı fotolarımdan cıkarayım simdi de dolaba yapıstırayımm....
Kızlar hepimizin sorunu aynı... Birbirimize acayipp destek olalım yürekten..... Heleki 5-6 kilo bişey degilde en cok destegi ben gibi 15 20 kilo fazlası olanlara vermek lazım :9:) ya kızlar su 15 kıloyu verip sak sak yapıstıralım fotolarıııı... Hatta bu topiğin kızları olarak bi topik acarız :) bu topikle beraber zayıflayan azimli kadınların fotoları diyeeee hahahyy :) nasıl ama ?

çok güzel olur hakikaten ;) ben kafaya koydum yapıcam bu işi! aman nasılsa zayıflarım diyebilecek noktayı çoktan geçtim.1.73 boya ideal kilom 64-65'miş diyetisyenim öyle demişti vaktin birinde :) diyetisyene gittiğimde 8 kilo fazlam vardı uygulamadım. şimdi ise iki katı fazlam var ve artık kaçacak yerim kalmadı. hep birlikte başarıcaz inşallah.

kahvaltı 2 dilim ekmek peynir zeytin, öğle 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek (kahvaltıyla arada fazla zaman olmayınca acıkmadım), arada kuru kayısı, yeşil çay, meyve, akşam da 4 köfte,salata, yoğurt, 2 dilim ekmek yicem.
leslie ile 45 dakika yürüdüm.

hepimize zayıf günler diliyorum.

Son düzenleme:
Sabah 7.30da 2lokum ve 2kayisi yedim ve yaseminli yesil cayim
Sinava gidip donerken toplam 30dakika yolda yurudum.
Oglen 500ip atlama ve Rukiyenin atdigi linkden 45dakikalik sporu tam yaptim
Ve 1elma 2kasik kadar yogurt
+5_6yaprak marul
Aksam 2kucuk patates karabiberli ve 2kasik kadar yogurt bu kadar
Benim tek sorunum az yedigim icin wc de problem olmasi(((

oo sen bu gidişle sıfır beden bile olursun ;)

Back
X