Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Size diyetisyen arkadasimdan aldigim diyeti yaziyim

Sabah: 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tam bugday ekmek yarim demet maydanoz

Ara: 2 ceviz 3 gunkurusu

Ogle: yesil salata 1 ekmek 150gr et, kofte, balik yada tavuk

Ara: 1 elma 1bardak diyet sut

Aksam 1 ekmek 1 bardak yogurt bir tabak sebze yemegi

Gece 1 meyve

2,5lt su

günaydın kızlar nerelerdesiniz:46::52:
bugünlük sabah kahvaltım gene 2 tost ekmeği arası beyaz peynir:)
öğle yemeğim çorba salata yoğurt olacak
akşam kocam ne yaptıysam 2 kaşık yemek
en sonda bir bardak süt
sanırım midem küçülmeye başladı artık:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar, yeni uyanabildim :S şim.di kahvaltı yapıcam ekmek arası peynir ve süt. :D üşendim detaylı hazırlamaya

günaydın kızlar nerelerdesiniz:46::52:
bugünlük sabah kahvaltım gene 2 tost ekmeği arası beyaz peynir:)
öğle yemeğim çorba salata yoğurt olacak
akşam kocam ne yaptıysam 2 kaşık yemek
en sonda bir bardak süt
sanırım midem küçülmeye başladı artık:)

ara öğün de yapsanız daha iyi olmaz mı ? meyve yok hiç diyetinizde.

Selam kızlar,

Bugün sabah kahvaltımı 9 da yaptım: peynir, maydonoz ve haşlanmış yumurta, yanında da yeşil çay :)
Ara öğün yapmayı unuttum iyi mi :) az önce aklıma geldi, öğle yemeğine yaklaştığı için yapmadım, sütlü şekersiz nescafe içiyorum şimdi :)

Öğle yemeğimi de 1 de yiyeceğim, ne yediğimi bildiririm :)

Herkese güzel günler dilerim :16::21::21:

Selam kızlar,

Bugün sabah kahvaltımı 9 da yaptım: peynir, maydonoz ve haşlanmış yumurta, yanında da yeşil çay :)
Ara öğün yapmayı unuttum iyi mi :) az önce aklıma geldi, öğle yemeğine yaklaştığı için yapmadım, sütlü şekersiz nescafe içiyorum şimdi :)

Öğle yemeğimi de 1 de yiyeceğim, ne yediğimi bildiririm :)

Herkese güzel günler dilerim :16::21::21:

slm cnm, sana da güzel günler.

Canlarim cigerlerim nasılsınz ;) kusura bakmayin ben cok yazamıyorum ama giriyorum. . Kızlar cuma gününe hedef kilo bildirimi yapmayanlar da ekleyebilir... yeni gelen arkadaslarim icin söylüyorum. . Cuma gününü 4 gözle Bekliyorum ... :)

ocak başından beri yediklerime içtiklerime dikkat ettim 4-5 kilo civarında verdim. Fakat ne zaman ki okul bitti ailemin yanına geldim yine az yememe ve babamla günlük en az 2 saat yürüyüş yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyorum aksi gibi 700-800 gramda arttım geldiğim kiloya göre. acaba neden böyle olduğunu bilen var mı? moralim bayağı bozuk.

Canlarim cigerlerim nasılsınz ;) kusura bakmayin ben cok yazamıyorum ama giriyorum. . Kızlar cuma gününe hedef kilo bildirimi yapmayanlar da ekleyebilir... yeni gelen arkadaslarim icin söylüyorum. . Cuma gününü 4 gözle Bekliyorum ... :)

ben perşembe başladıgımda 68 dim şimdi 66 yım ama hedef belirleyemedim kendime :(

Selamlar :)

Ben gayet iyiyim, her geçen gün hafiflediğimi hissediyorum. Bugün giydiğim bir pantolon üzerimden düşüyor, çeke çeke bir hal oldum :1::1:

Cumaya 3 gün var,o güne denk 1 kilo gitmesini umuyorum :)

Back
X