Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım benim de bugün ki tek sporum sabah işe yürümek ve öğlen yemeğine anneme gidip gelmekti akşam eşim getiriyor eve :)
günaydın kızlar nerelerdesiniz![]()
bugünlük sabah kahvaltım gene 2 tost ekmeği arası beyaz peynir:)
öğle yemeğim çorba salata yoğurt olacak
akşam kocam ne yaptıysam 2 kaşık yemek
en sonda bir bardak süt
sanırım midem küçülmeye başladı artık:)
ara öğün de yapsanız daha iyi olmaz mı ? meyve yok hiç diyetinizde.
Selam kızlar,
Bugün sabah kahvaltımı 9 da yaptım: peynir, maydonoz ve haşlanmış yumurta, yanında da yeşil çay :)
Ara öğün yapmayı unuttum iyi mi :) az önce aklıma geldi, öğle yemeğine yaklaştığı için yapmadım, sütlü şekersiz nescafe içiyorum şimdi :)
Öğle yemeğimi de 1 de yiyeceğim, ne yediğimi bildiririm :)
Herkese güzel günler dilerim![]()
günaydın kızlar.
20.01.14 başlangıç kilom: 80.0,
24.01.14 kilom : 78.3
haftaya hedef kilom: 77.0
Rukiyecim nasil gidio.. bu mesaji hatırlatma maksatli alinti yaptim :) hedefini vurabilecek misin cumaya güzelim. . Durumlar nasıl ?[/
deneyeceğim canım, umarım başarırım :) 77.7 geldim sabah
bi tane elma yada portaqkal yiyorum unutmuşum:)ben buradayım![]()
Canlarim cigerlerim nasılsınzkusura bakmayin ben cok yazamıyorum ama giriyorum. . Kızlar cuma gününe hedef kilo bildirimi yapmayanlar da ekleyebilir... yeni gelen arkadaslarim icin söylüyorum. . Cuma gününü 4 gözle Bekliyorum ... :)
bi tane elma yada portaqkal yiyorum unutmuşum:)![]()
Canlarim cigerlerim nasılsınzkusura bakmayin ben cok yazamıyorum ama giriyorum. . Kızlar cuma gününe hedef kilo bildirimi yapmayanlar da ekleyebilir... yeni gelen arkadaslarim icin söylüyorum. . Cuma gününü 4 gözle Bekliyorum ... :)
şimdi oldu :)