Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

çoğu akşam et yiyoruz yemeyince akşam eşim kızıyo hasta olcan diye öğlen hep böyle geçirtiriyim dedim
mesala bi akşam yesem bi akşam yemesem nasıl olurki
:44:

akşamları et yiosan da olur canım.
hiç yemeden de olmaz da, salata yoğurt çorba ile de geçirilebilir, öğlen yediğin gibi

akşamları et yiosan da olur canım.
hiç yemeden de olmaz da, salata yoğurt çorba ile de geçirilebilir, öğlen yediğin gibi

tmm canım daha zamanı var ama poğaçaya hayır diyoruz istediğim kiloya ulaşıyım mercimekli börek yicem:52:
zencefil zerdaçal iyi geliyo gibi zaten takviyeme iyi bakalım:21::21::21:

herkese merhaba yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :))

yoğun bir gündü yeni bakabildim

kızlar ya ben sabah kahvaltısında sadece 1 bardak süt içiyorum başka bir şey yemiyorum çok uzun zamandır böyle yiyemiyorum sadece hafta sonu evde olduğumda adam akıllı kahvaltı yapıyorum sizce sorun olur mu
sütü içme saatimde 9:30 oluyor bir saat sonra 1 fincan yeşil çay içiyorum
öğlen tam 12:00 de çıkıp anneme gidiyorum iş yerime çok yakın bugün 2 yumurtayla bir kase yoğurt yedim yine, sonra bir tanede yeşil elma akşam ne yaparım bilmiyorum

haaa bu arada Hadi Suuuu içmeyeeee :))))

Bayanlar merhabaa benide aranıza alabilir misinizz :)

Kendimi tanıtayım önce...Adım Özge.18 yaşında üniversite öğrencisiyim ve gastronomi okuyorum ( bundan bu kilodayım sanırım :))
165 boyunda 69 kiloyum malesef.. Lise sonda 63e düşmüştüm tekrar aldım:( bütün kilo bacaklarımda sanki belim ince 67 cm üst bölümümde sorunum yok çok şükür fakat basen ve bacaklar :( Şu anda okul arasında olduğum için diyete başlamak istedim okula geri döndüğümde Özge sana ne olmuş desinler :) benim için 63 kilo yeterli. Çok zayıf olmak istemiyorum :)

Kondisyon aletim var evde kondisyon bisikletim yani yarından itibaren diyetle beraber 30 dakika kondisyon çalışıcam peki başka öneriniz var mı acaba yotuubeden video falan bacakları inceltmek için basen ve baldır için...

Girebilirsem foruma bende yazacağım neler yaptığımı kaç kilo olduğumu. Rabbimin izniyle kararlı bi şekilde başlayabilirsem yarın tabi :))
Allah hepimize güç kuvvet sabır ve irade versin bayanlar, inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşır, mutlu oluruz... İyi günler..

Kizlar diyetisyenimden ciktim ve verdigim kiloyu acikliyorum :))))
1 haftada tam 2 kilo :))))

3 hafta once basladim;
Baslangic kilom: 72,6
Su an ki kilom:69,9
Hedef kilo:55-60 arasi olmak

Bu arada karbonatli suyu sordum:
Migdesi tembel olanlar icin ise yariyormus. Sindirimi kolaylastiriyor, migde asidini aliyormus. Herkesde ise yaramadi dedi. Beypazari maden suyu da ayni ise yariyor dedi. Gunde 5 taneye kadar sorun yokmus, su yerine de geciomus.

3 hafta once basladim;

Migdesi tembel olanlar icin ise yariyormus. Sindirimi kolaylastiriyor, migde asidini aliyormus. Herkesde ise yaramadi dedi. Beypazari maden suyu da ayni ise yariyor dedi. Gunde 5 taneye kadar sorun yokmus, su yerine de geciomus.

Canim bizimle paylassana listeni neler yaptigini spor yapiyomusun

3 hafta once basladim;

canım çok sevindim ohh şöle atalım kiloları üstümüzden:21::21::21::21::21::21::21:
bakalım ben haftaya bi deniyim bu alkali suyu:44:

3 hafta once basladim;

canım sırf yağdanmı gitmiş sormayı unuttum

Aksamki menum
3 kucuk kepce corba
1 kasik ( tadina bakmak icin ) makarna
1 cy bardagi yogurt
Kırmızı lahana turşusu yedim
Ardinda iki büyük bardak su

3 hafta once basladim;

canım çok güzel bir haber bu :) emin adımlarla ilerliyorsun. oooohhh gitsin kilolar :)

slm kızlar akşam mantar, salata, yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim. bu gün 45 dakika leslie power walk ve 45 dakika dışarıda yürüyüş yaptım. bakalım tartıya ne kadar yansıyacak.

Canim bizimle paylassana listeni neler yaptigini spor yapiyomusun

Canim 2 kiloyu 1 haftada, protein dieti yaptigim hafta vermis oldum, 1-2 sayfa once yazdim bugun yukarida olmali.
Ancak hep protein diyeti olmaz, mesela simdi 3 gun sebze dieti olacak, sonraki 4 gun yine protein.
Amac vucudu ayni seyleri gormeyi alistirmamak, degisiklik yaparak vucudu et beklerken sasirtmak ve et gelmedigi icin sebzeyle yagdan yakmasini saglamak.
Diyetisyenim ole dedi valla bugun:))

Spor yapmadim hicccc
Kilo verme duraklayinca sporu devreye sokacagim

Aksamki menum
3 kucuk kepce corba
1 kasik ( tadina bakmak icin ) makarna
1 cy bardagi yogurt
Kırmızı lahana turşusu yedim
Ardinda iki büyük bardak su

Canim bu menuye ya sebze (salata da olur) ya da et turlerini eklemen lazim.

Bu arada tursuyu da sordum, tuzlu oldugu icin sislik yapio, su tutuo. Ama azcik olursa problem yok

slm kızlar akşam mantar, salata, yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim. bu gün 45 dakika leslie power walk ve 45 dakika dışarıda yürüyüş yaptım. bakalım tartıya ne kadar yansıyacak.

Ohh ne guzel bir yemek olmus :)
Gitsin kilolar, gelsin yeni kucuk beden kiyafetler :))))

Back
X