• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

benim diyetisyenim yumurta yediğin gün peyniri çok az ye demişti ona uyuyorum canım .
greyfurtun da kilo vermeye yardımcı olduğunu okumuştum, ama asıl neden antalyalaıyım ben narenciyenin her türlüsüne bayılırım :) eğer dilimlerdeki zarı çıkararak ve azcık tuzla yersen acı olmaz ;) suyunu da portakalla karıştırırsın ;) baktın yine sevmedin elden ne gelir :)

diyetisyenine saygılar :)
kimisi zeytin yeme der kimisi peynir yeme der, aynı aslında, yağı azaltmak iste :)

tuzla yemiştim evet haklısın, acısı kalmamıştı ama ben tuz yemek istemedim ondan :/

aynen bende öle yapıcam, kendime bir aralık tanıyacağım, 2-3 kilo aldım mı hemen diyet yapıcam, zaten 1 haftada gider, hiiiç uzun uzun uğraşamam
gerçi ben daha doğum yapmadım, hamileyken de diyetisyen eşliğinde kilo alıyım diorum, korkuorum artık kilo almaktan, bıktım valla yıllardır uğraşmaktan, kilo al-ver, bir insanın dolabında 36 beden ile 42 beden arası tüm beden kıyafetler olur mu yaaaa
zaten istediğim kiloya ulaşınca atıcam büyük bedenleri hep

canım Allah bağıslasın bebişini, daha da çok küçükmüş
sen bi anda öle kesme bizim gibi
sanırım bebeği olan arkadaşlarımız sana daha yardımcı olur, bende yok :(

Artık bebisli bayanlardan yardim bekliyim ozamn neler yaptılar sütleri kesildimi??

yok canım zaten kaç kilo vermek istiosan, iki katı gün kadar içmelisin
bi yerde yazıodu
mesela 15 kilo vermek istiosan, 30 günlük bir kür olarak uygula deniyordu

tmm canım benim bünyede farklı etki gösterince
acaba mı dedim sağol
kuzum iyi oluyor böyle herkez birbirine destek oluyor bilgi paylaşıyor:52:

diyetisyenine saygılar :)
kimisi zeytin yeme der kimisi peynir yeme der, aynı aslında, yağı azaltmak iste :)

tuzla yemiştim evet haklısın, acısı kalmamıştı ama ben tuz yemek istemedim ondan :/

aah keşke görsem de saygını iletsem, kendileri antalya'da kaldılar :) yeni birine de gitmek istemedim.

evet zeytin ya da peynir biri az yenecek o kesin :)

Son düzenleme:
sen de erkenciymişsin sabah sabah güzel enerjin var süper :)
aynen söylediklerine katılıyorum hedefimize ulaşana kadar yıldıramaz bizi kimse :))
ya merve sana bişey sorcam bende alışkanlık yaptı tartıyı koydum antreye hergün mutlaka bi kaç kez tartılıyorum ama pek bi gelişme yok doğrusu 300-500 arası vermişim de çok yavaş ilerliyo gibi acaba daha erken mi 8 gün falan oldu başlayalı
Canm bnce sürekli tartılma haftada 1 gün daha ywni basladın hön bi eksi göremessin belki su kaybıdır ö yüsden haftada bi kez tartılırsan daha iyi olur
Devam durmak yok senin yazıyı okudum iştahım kesildi😃kahvaltıda sadece kepek ekmeği peynir yedim azcık öncesinde 9 zayıflama çayı size takılmaya devam birazda pilates😃😃😃
Süpersin :46:

Yaptım ama şuan size ellerim titreyerek yazıyorum kolay gibi geldi bi yapim dedim kalbi sıkıştı😂ilk 20 dk iyidi sonra 2 mil kadar zor direndim. Ve çok susadım

Regl olacağım için şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Kahvaltı falan yapmak istemedim ama annem zorla kahveli süt ısıttı onu içtim yanında da dünkü kekden bir dilim yedim. hâlâ yatakta kıvranıyoruum :(

Regl olacağım için şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Kahvaltı falan yapmak istemedim ama annem zorla kahveli süt ısıttı onu içtim yanında da dünkü kekden bir dilim yedim. hâlâ yatakta kıvranıyoruum :(

regl olman bi yönden iyi canım, şişkinliğin gidecek, iyi yanından düşün, belki böylelikle ağrılarına dayanabilirsin :(
kek i de takma, metabolizman hızlı çalışacak nasılolsa birkaç gün:34:

Back
X