Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

benide alın aranıza :) boyum 165 kilom 68 . bi 10 kilo versem ya da 13 yeterde artar bana :) aslında 75 dim ama şekeri kestim o bile kilo verdirdi.diyetisyene gitmiştim elimde diyet listemde var ama 1 ay yapabildim. şimdi tekrar başlamak istiyorum. yaza kadar mutlaka zayıflamam lazım. deniz kum güneş ohh güzel kıyafetler hepsinin tadını çıkarmak istiyorum :)

Slm kızlar nbr nasılsınız
Herkes cok güsel kılo vermiş tebrik ederim yeni gelen arkadaslarda hosgelmişler hepberaber güsel güsel kılovericez urda

Kahvaltım
Has yumurta
Byk kadar lor peynir
1 dilim kep ekmegi
Cay 1 fincan
3 zeytin
Bol maydanoz bu kadar canlarım

Herkes cok güsel kılo vermiş tebrik ederim yeni gelen arkadaslarda hosgelmişler hepberaber güsel güsel kılovericez urda

Kahvaltım
Has yumurta
Byk kadar lor peynir
1 dilim kep ekmegi
Cay 1 fincan
3 zeytin

mervecim süper olmuş kahvaltın hele maydonaz afiyet olsun:27::52:

günaydınlar kızlaarr :)

sabah ki ara öğünüm 2 tam ceviz 3 badem 3 fındık 2 güncük pinnn'nin diyetini uyguluycam 2 saat sonra kahvaltı var bugün evdeyim oh ne güzel,kocamı da nöbete yolladım temizlik de yapcam yakıcam yediklerimi:)

pinnn'cim sen de alkolle arana bi mesafe koy canım bak olmuyo böyle burda biçok arkadaş gibi benim de feyiz aldığım arkadaşlardan birisin yani sorumlulukların var ona göre bacım ;)

Kahvaltım
Has yumurta
Byk kadar lor peynir
1 dilim kep ekmegi
Cay 1 fincan
3 zeytin

iyiyiz canım günaydın
güzel kahvaltı afiyet olsun ben temizlik yapcam biraz kaçıyorum:)

kızlar günaydınn benide ekleyin listeye dün tartıldım ama yazamadım kızımın doğumgünüydü okulda sonra evde baya bi yoruldum 9km yürümüşüm ama tabi kaçamaklarımı yok ettimi bilmiyorum:( dün sabah itibariyle bildirimim,

başlangıç kilom : 74,60 (21,01,2014)
cuma sabah : 71,90
haftaya hedef : 70 (inş)

bu sabah 1,5 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 domates 1 yeşil biber şekersiz çay

kızlar günaydınn benide ekleyin listeye dün tartıldım ama yazamadım kızımın doğumgünüydü okulda sonra evde baya bi yoruldum 9km yürümüşüm ama tabi kaçamaklarımı yok ettimi bilmiyorum:( dün sabah itibariyle bildirimim,

bu sabah 1,5 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 domates 1 yeşil biber şekersiz çay

tebrikler canım:46:

hedef kilomu yanlış yazmışım kızlar bir haftada 1900 nerdeeee :)

başlangıç kilom : 74,60 (21.01.2014)
haftaya hedef : 71,00

sağol canım bu kez kararlıyım çok inat ettim eşim bile şaşırıyo hatta perşembe akşamı sticks bitter çikolata aldım ama hala yemedim :)

ara 1 : şekersiz türk kahvesi 5 badem 5 fındık

o çikolata bendede var eşim almış bile bile bende zayıfladıgım istediğim kiloda oldugum gün yicem dedim saklıyorum:26:

Tebrikler sanirim encok kiloyu sen verdin:)

beni de alin arkadaslar gruba. tam 15 kilo vermem lazim
bugun tartiya ciktim ve inanamadim 72.5 gorunce.
yarindan itibaren diyete ve spora basliyorum. boyum 1.65 26 yasindayim

Bende yeni basladim diyetime burda cok güzel gidiyo basla ve sakin terketme pesetceni düşündün an burda kizlardan yardim iste destek 10numara

Gunaydin kizlar
Bugun gec kalktim ve gec kahvalti yaptim.
Peynir, domates, salatalik ve zeytin

afiyet olsun canım akşam
kaynanamlara gittik gitmeden allahtan dışarda yemişim yemek
döner yedim bol yoğurtlu ekmeksiz
gittik o saaatte tost yaptı getirdi bide ısrar ediyor yemiycem dedim artık
10 kere sordu:47:

Bende yeni basladim diyetime burda cok güzel gidiyo basla ve sakin terketme pesetceni düşündün an burda kizlardan yardim iste destek 10numara
Sagol canim
Insallah pes etmem.

Bugunki kahvaltim
1 haslanmis yumurta, 1 bardak sut
1.5 dilim kizarmis tereyagli balli ekmek

sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,1kk peynir, yarım domates,3 dilim salam,1.5 dilim ekmek ve 1 fincan cay ve temizliğe devamm :)

Back
X