Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim
Insallah pes etmem.
Bugunki kahvaltim
1 haslanmis yumurta, 1 bardak sut
1.5 dilim kizarmis tereyagli balli ekmek
Mrb kizlar bende yaza kadar kilo vermek istiyorum su an 75 kiloyum boyum 166, yasim 29 yazin Allah nasip ederse hamilelikte dusunuyorum, evde spor aletimde var ama ben biraz tembelim diyetlerim 3 gunden fazla surmuyor, destege ihtiyacim var. Insallah burada hepimiz birbirimize destek olarak kilo veririz, haftaici calistigim icin duzenli yemek yiyemiyorum, birde bende ani kan sekeri dusme sorunu var, 2 saatte bir ani aclik titreme yasiyorum onzamanlar atistirmam gerekiyor, insallah bir 10 kilo versem 2 ayda cok iyi olur
afiyet olsun canım akşam
kaynanamlara gittik gitmeden allahtan dışarda yemişim yemek
döner yedim bol yoğurtlu ekmeksiz
gittik o saaatte tost yaptı getirdi bide ısrar ediyor yemiycem dedim artık
10 kere sordu![]()
sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,1kk peynir, yarım domates,3 dilim salam,1.5 dilim ekmek ve 1 fincan cay ve temizliğe devamm :)
Hoşgeldin .. veririz inşallah canm. Kararlı olmak şart diyet yaparken.. ya hep ya hic demek lazm.
Ah o israrcilar, ne geregi var yaniii
canım bu topik i açtığın için teşekkürler
çok iyi oldu süper bir ortam
k.k böle topic görmemiştir daha![]()
Mrb kizlar bende yaza kadar kilo vermek istiyorum su an 75 kiloyum boyum 166, yasim 29 yazin Allah nasip ederse hamilelikte dusunuyorum, evde spor aletimde var ama ben biraz tembelim diyetlerim 3 gunden fazla surmuyor, destege ihtiyacim var. Insallah burada hepimiz birbirimize destek olarak kilo veririz, haftaici calistigim icin duzenli yemek yiyemiyorum, birde bende ani kan sekeri dusme sorunu var, 2 saatte bir ani aclik titreme yasiyorum onzamanlar atistirmam gerekiyor, insallah bir 10 kilo versem 2 ayda cok iyi olur
evet oldukça azimli bir topic olduk. herkes diyete sadık, herkes kilo verdi (özel durumları olanlar hariç) daha ne olsun. biz bu azimle hedef kilolarımızdan en az beşer kilo daha veririz.
Bugun ddiyette ilk gunum hic durmadan yemek istiyorumyardim edin bana
Oglen bol salata 1 dilim ekmek yedim
Sonra meyveli yogurt
Sonra yarim portakal
Sonra susamli sekerleme
Sonra bir koca kase haslanmis tane misir
Duramiyorum![]()