Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bugün biraz yogun gecti girememistim sabah:3dlm cavdar ek bir domts 3zeytin bi dlm peynir yumurta has.krmizi biber ara:elma öğlen:yoğurt zamanım olmadi yemk yemeye bugün:))sabahta tardida şok gecirdim cunayi bekloyorum bakalim:)

canım kahvaltıyı sağlam yapmışsın, öğleni hafif geçirmen iyi olmuş ama acıkacaksın kısa zaman sonra, o zaman da salata yemeni öneririm.

sabah tartıdaki görüntüyü bende merak ettim bak :1::1:

Bugün biraz yogun gecti girememistim sabah:3dlm cavdar ek bir domts 3zeytin bi dlm peynir yumurta has.krmizi biber ara:elma öğlen:yoğurt zamanım olmadi yemk yemeye bugün:))sabahta tardida şok gecirdim cunayi bekloyorum bakalim:)[/QUOTE

cumayı mutlu bekliyorsun anlaşılan, ne güzel, darısı hepimize :)

canım sen nerelerdesin ya, vallahi yokluğunu arıyorum :ssz:

sendeki şu karbonatlı su yun etkisi bende de olsaydı, iyi olurdu.
yeşil çay, kayısılı form çay da içiorum hergün ama yine bağırsaklarımı bozmuyor. uzun yıllardır normal çay yerine hep bitki çayları tükettiğim için bünyem alıştı sanırım.

yarın doktoruma gidince tartıda fazla rakam görmek istemiorum yaaaa, korkuorum:18:
o yüzden alıyım dedim.
yoksa ona kalsa bana bağırsakları bozmam için, akşamları 2 doğranmış incir ile sütü kaynat, içindeki incirleri önce ye üstüne de sütünü iç demişti, yaptım işe yaramadı, gerçi 1 defa yapmıştım, üst üste yapsam işe yarardı belki.
ya da haftada 1 gün sabah kahvaltısı olarak 3 tane kivi ye demişti. Onu hiç denemedim çünkü sabah çok aç oluyorum ve normal kahvaltı yapmak istiyorum.
ilaç alsam da tabii ki hergün ya da sık sık kullanmayacağım.
Ayda 1 fln kullanıyım diorum.

aslında şimdi bi diyetisyenimi arayıp sorayım şu ilacları bakiim ne dicek :44::44::44:

burdayım canım
işlerim birikmiş biraz
öğlen ıspanak salata yoğurt yedim
ama sana tavsiyem kivi ye kilo verdirdiğini okumuştum
şimdi ingiliz karbonatı aldım eczaneden
deniycem bakalım:53:

canım kahvaltıyı sağlam yapmışsın, öğleni hafif geçirmen iyi olmuş ama acıkacaksın kısa zaman sonra, o zaman da salata yemeni öneririm.

sabah tartıdaki görüntüyü bende merak ettim bak :1::1:

Meyveyi ikiye cikartmayi dusunuyorum o yüzden :))beklenmedik birsekilde fazla gitmis sumu yagmi artık bilemem cok oncedende 9gunde 9kilo vermiştim anlatmıştım burda zaten cabuk verebiliyorum dwmekki tabi ozamn 3ogun spor yapiyordum simdi şaşırdım bakalim hayirlisi haftaya durcak muhtemelen:(

Öğle Yemeği m... peynirli tost .. tahılli ekmek le yaptim.. bir tane ceri domates ve bir tane salatalık. . Karnm cok iyi doydu :) aksam hafif gecirip yatarım. Yarın istanbula gidecegim arkadasimin yanina ... yarin cok bisi yiyecegimi sanmıyorum. . Sigara kahve :)

Meyveyi ikiye cikartmayi dusunuyorum o yüzden :))beklenmedik birsekilde fazla gitmis sumu yagmi artık bilemem cok oncedende 9gunde 9kilo vermiştim anlatmıştım burda zaten cabuk verebiliyorum dwmekki tabi ozamn 3ogun spor yapiyordum simdi şaşırdım bakalim hayirlisi haftaya durcak muhtemelen:(

Ben kacirmisim... nasil 9 gunde 9 kilo verdin canm.. bende kolay kilo veriyorum yemezsem... yersemde o hizla geri alıyorum :)

Ben kacirmisim... nasil 9 gunde 9 kilo verdin canm.. bende kolay kilo veriyorum yemezsem... yersemde o hizla geri alıyorum :)

Ben dövüş sporlariyla urasiyodum cnm maca en düşük kilodan gircektim 48 gun icinde sadece abur cuburumu ve ekmegi krstim tabi 3kere antreman ki cok agir gecer gunluk 3kiloya yakin gidiyodu antremanlardan sonra bide suya limon sıkp antrmandan cikrcikmaz ictim hocamiz söylemişti vicud sıcakken yaglari parcalarmis öyle sonrasindada hic diyet yapmamistim bu ikinci deneyimim yani:))ama ozamn milli takim icindi simdi güzel görünmek icin hayatt iste

meyveye de çok yüklenme cnm.
durmaz belki de, hiç belli olmaz

Öğle Yemeği m... peynirli tost .. tahılli ekmek le yaptim.. bir tane ceri domates ve bir tane salatalık. . Karnm cok iyi doydu :) aksam hafif gecirip yatarım. Yarın istanbula gidecegim arkadasimin yanina ... yarin cok bisi yiyecegimi sanmıyorum. . Sigara kahve :)

Ooooh ne güzel, yeme yeme :1::1::1::1:

Ben dövüş sporlariyla urasiyodum cnm maca en düşük kilodan gircektim 48 gun icinde sadece abur cuburumu ve ekmegi krstim tabi 3kere antreman ki cok agir gecer gunluk 3kiloya yakin gidiyodu antremanlardan sonra bide suya limon sıkp antrmandan cikrcikmaz ictim hocamiz söylemişti vicud sıcakken yaglari parcalarmis öyle sonrasindada hic diyet yapmamistim bu ikinci deneyimim yani:))ama ozamn milli takim icindi simdi güzel görünmek icin hayatt iste

ağır spor yapan insanlar, sporu bırakınca hızla kilo alıyor sanırım.
sen tabii profosyenel sporcuymuşsun.

herkese merhabalar
dünkü menümü yazıyım
kahvaltı 1.5 dilim kepek ekmek peynir 4 zeytin 3 çeri domates 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı nutella
öğle yarım tabak yoğurtlu bulgur ilavı
akşam bezekye yemeği yarım dilim kepek ekmek 1 kibrit kutusu kadar nugget
10 dk bacak egzersizleri
30 dk. öğle 30 dk. akşam 5 gibi yürüyüş
yediklerim çok gibi ma bu kadar yememe rağmen çok acıkıyorum. gündüz iyide akşam 6 da akşam emeği 10 da acıkmaya başlıyorum gece 2 den önce yatamıyorum 15 aylık kızım uyuymuyor.:2:

herkese merhabalar
dünkü menümü yazıyım
kahvaltı 1.5 dilim kepek ekmek peynir 4 zeytin 3 çeri domates 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı nutella
öğle yarım tabak yoğurtlu bulgur ilavı
akşam bezekye yemeği yarım dilim kepek ekmek 1 kibrit kutusu kadar nugget
10 dk bacak egzersizleri
30 dk. öğle 30 dk. akşam 5 gibi yürüyüş
yediklerim çok gibi ma bu kadar yememe rağmen çok acıkıyorum. gündüz iyide akşam 6 da akşam emeği 10 da acıkmaya başlıyorum gece 2 den önce yatamıyorum 15 aylık kızım uyuymuyor.:2:

canım yediğin şeylerde tümden sorun var.
bal-nutela olmaz
öğlen bulgur yemişsin zaten
akşam da hemen bezelye hem ekmek yemişsin karbonhidrat fazla olmuş, artı bir de nugget, yağlı - hazır yemek
bunun yerine salata-yoğurt arttır, et-tavuk yemelisin.

akşam 9-10 gibi 1 bardak süt ve meyve eklemelisin

Back
X