• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

sabah 7.30 da kalktım. bir bardak ılık süt içtim
öğlene kadar 3 bitki çayı şekersiz, 2 çay şekersiz,
öğlen bulgur pilavı az yoğurt..
öğleden sonra bitki çayı normal çay neskafe..( kaçar tane içtim bilmiyorum) hepsi şekersiz.
Akşam bulgur pilavı yoğurt:)
dünden kalmıştı çok yapmışım pilavı şükürki bitti :1::1:
şimdi neskafe içtim yarım çikolata yedim dayanamadım.. :18:

hım bişi olmaz spor yapabilyor musun peki ben yapamıyorum :( üşeniyorum

hım bişi olmaz spor yapabilyor musun peki ben yapamıyorum :( üşeniyorum

yok canım ya. masa başı çalışıyorum spor yapmıyorum. bazen kendi getir götür işlerimi kendim yapıyorum o spor sayılırmı :1:

akşamları vaktim oluyor ama bende üşeniorum ne yalan söylim:17:

yok canım ya. masa başı çalışıyorum spor yapmıyorum. bazen kendi getir götür işlerimi kendim yapıyorum o spor sayılırmı :1:

akşamları vaktim oluyor ama bende üşeniorum ne yalan söylim:17:

bende normalde eve gelince koltuk bile değiştiremiyorum ama tatildeyim şu an yine üşeniyorum D::50:

Günaydın bende uzun zamandır 60 larda seyir halindeyiz su 50 leri görmek nasip olmadı gitti canim yaa.....

ohhh afiyet olsun canım yağ, kil,o selülit olarak gitsinler inşallah :37:

tabi ki gel beraber gaza gelelim canım :D

Geldim o zaman gerçi bu hafta adet donemindeyim fazla verebilirmiyim bilmiyorum. Ama olsun ben yediklerime dikkat edeceğim. Mesela bu sabah
2 dilim tam buğday ekmegi, 2 k.t. Peynir, 4 zeytin 2 si siyah 2 si yesil domates biber, sekersiz çay la yaptım kahvaltimi

yeni gelenlere hoşgeldiniz diyimm:3: bende sabah 3 mil yürümeyi planlıyodum... 1mil bile zor yürüdüm hem bacaklarım ağrıdı hemde çok sıkıldım :26: ama olsun 2mil zar zor tamamladım ve 15 dk egzersiz yaptım (canım cıktı ama:emir_bebek:) kahvaltıda da penir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta yedim.ekmek yemedim tabii :7: cuma yine tartılıcam.bu arada belim incelmişmi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama göbeğim olduğu gibi orda :27::27:

öğlen yemeğimi yedim geldim. yemek de sayılmaz ama
yumurta kırdım yedim kepekli ekmek 3 dilim. fazla kaçırdım ekmeği sanırım.
sabah yemedim bişey. öğlene kadar bikaç bitki çayı normal çay içtm.
akşam yememeyi düşünüyorum kısmet:)
adetin son günü bugün. değişme yok bikaç gün sonra görürüm heralde:) bide düzenli olarak buraya sabah akşam kilomu yazcam.
artarsa utanırım kendimden belki yemem:37:

selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerekti :( vicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım :25:

bugün tartıldım!! ve 59.1 çıktıı :52::52::52: şaşırdım valla :1::1: 2kiloda gitti geriye 5-6 kilo kaldı :52::52:
tebriklercnm bende 60mı bı gorebılsem:46::46::46::46::46:
selam kızlar sabah çok az yedim ama misafirlerimiz geldiği için pasta börekten yemem gerekti :( vicdan azabı çekiyorum akşam yemeği yemeği yemeyeceğim ve inş akşam yüryüş yapacağım :25:

sabah yemıssın cnm spor yaparsan yakarsın bısıcık olmaz:34::34::34:

mrb. keşke hepsinden azar azar yeseydin. ama insan bi başladımı sonu gelmiyor malesef..
yemek yedikten sonra yeşil çay iç. ben böyle teselli buluyorum çok yediğimde..
acıktım ya. öğlen o kadar yememe rağmen..
eşime makarna yapıyorum kendim yemicem ama sanırım bi iki çatal alırım :56:

mrb. keşke hepsinden azar azar yeseydin. ama insan bi başladımı sonu gelmiyor malesef..
yemek yedikten sonra yeşil çay iç. ben böyle teselli buluyorum çok yediğimde..
acıktım ya. öğlen o kadar yememe rağmen..
eşime makarna yapıyorum kendim yemicem ama sanırım bi iki çatal alırım :56:

dıyettede makarna yıyebılırsın cnm 1 caybardagı kuru makarnayı haslayıp yogurtla yersen bısı olmaz yanınada salata oh mıs:52::52::52:

pasta börekmi olmadıı :27::1: afiyet olsunn şekerim :16:benimde bacağım fena ağrıyor bende yüricektim vazgeçtim :24:

benımde bacakla ayaklarım agrıo cnm sende lessıe yapıodun sanırım o agrıttı bızım bacakları yoksa
valla ben 1 haftadır felan yürüyorum bişey olmamıştı:26: ama dün başka bir spor videosu yaptım yarısına kadar dayanabildim heralde ondan :19: yarın napsamki ben ara vermek istemiyorum :21:

Back
X