Yaza kadar en az 20 kilo..

Canım ben Karatay a benzer bir yeme tarzı oluşturdum. Ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyi kestim. Kalorili yemekleri akşama bırakmamaya çalıştım. Ekmek hamurişi v.b şeyleri tüketmiyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Bolca hareket,spor yapıyorum. Birde ben biraz bilinçaltımı kandırarak kilo vermeye çalışıyorum. İşe de yarıyor çok şükür.
ekmek kahwaltıda da mı yemyrsn cnm. ögle yemegı de yenmıyr deglmı

Canım ben Karatay a benzer bir yeme tarzı oluşturdum. Ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyi kestim. Kalorili yemekleri akşama bırakmamaya çalıştım. Ekmek hamurişi v.b şeyleri tüketmiyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Bolca hareket,spor yapıyorum. Birde ben biraz bilinçaltımı kandırarak kilo vermeye çalışıyorum. İşe de yarıyor çok şükür.
hoşgldn canm.güzel vermişsin.bilinç altını kandırmak derken?

ekmek kahwaltıda da mı yemyrsn cnm. ögle yemegı de yenmıyr deglmı

Canım 3 öğün de var. Karatay'da ara öğün yok. Ama yine de ara öğün yapmak istrsen yoğurt ceviz falan yiyebilirsin diye tavsiye veriyor Ben %100 Karatay yapıyorum diyemem ama ona benziyor. Mesela Karatay da akşam sebze yemeği yoğurt salata falan var. Ben bir çorba içiyorum bırakıyorum. Ekmek kahvaltıda yiyorum bazen. Ama tam buğday yiyorum. Eğer yumurta haşlamaya falan vaktim kalmamışsa bir dilim tam buğday ekmeğiyle peynirli tost yapıp o şekilde yiyorum. Haftada en fazla 2 gün öyle oluyor. Onun dışında ekmek yemiyorum.

hoşgldn canm.güzel vermişsin.bilinç altını kandırmak derken?

Canım beynimi kandırmaya çalışıyorum. Mesela hiçbir şeye yasak demiyorum. Yasak dersem daha çok insanın canı çekiyor. Bunu yememen daha sağlıklı diyorum. Mesela beyin doyduğunu 20 dk de anlıyormuş. Ben yemeğimi yavaş yiyorum. 20 dk de çorbayla bile doyuyorum. Tabak boyutlarımı küçülttüm. Diyelim ben 3 yemek kaşığı sebze yemeği yiyorum ya onu büyük değilde küçük tabağa koyuyorum. Yemek haliyle tabakta çok duruyor. Yemekten kalkınca amma çok yedim diyorum. Halbuki yediğim miktar aynı ama doyuyor insan. Yemek yedikten 1 saat sonra acıkırsam hemen kendimi doyurmuyorum. Birkaç yudum su içiyorum. 10 dk sonra hala aç mıyım diye soruyorum kendime ama bakıyorum aç değilim. Çünkü 1 saat sonra acıkmak normal değil. Aç olsan bile acıkan mide değil beyin oluyor. Sürekli yedik zamanında beyin alıştı. Şimdi yemeyince yahu ne oluyor dur şuna ye diye sinyal göndereyim diyor. Bizde haliyle acıkmadığımız halde acıkmış gibi yiyorduk. Artık yemiyorum.

Canım 3 öğün de var. Karatay'da ara öğün yok. Ama yine de ara öğün yapmak istrsen yoğurt ceviz falan yiyebilirsin diye tavsiye veriyor Ben %100 Karatay yapıyorum diyemem ama ona benziyor. Mesela Karatay da akşam sebze yemeği yoğurt salata falan var. Ben bir çorba içiyorum bırakıyorum. Ekmek kahvaltıda yiyorum bazen. Ama tam buğday yiyorum. Eğer yumurta haşlamaya falan vaktim kalmamışsa bir dilim tam buğday ekmeğiyle peynirli tost yapıp o şekilde yiyorum. Haftada en fazla 2 gün öyle oluyor. Onun dışında ekmek yemiyorum.

Canım beynimi kandırmaya çalışıyorum. Mesela hiçbir şeye yasak demiyorum. Yasak dersem daha çok insanın canı çekiyor. Bunu yememen daha sağlıklı diyorum. Mesela beyin doyduğunu 20 dk de anlıyormuş. Ben yemeğimi yavaş yiyorum. 20 dk de çorbayla bile doyuyorum. Tabak boyutlarımı küçülttüm. Diyelim ben 3 yemek kaşığı sebze yemeği yiyorum ya onu büyük değilde küçük tabağa koyuyorum. Yemek haliyle tabakta çok duruyor. Yemekten kalkınca amma çok yedim diyorum. Halbuki yediğim miktar aynı ama doyuyor insan. Yemek yedikten 1 saat sonra acıkırsam hemen kendimi doyurmuyorum. Birkaç yudum su içiyorum. 10 dk sonra hala aç mıyım diye soruyorum kendime ama bakıyorum aç değilim. Çünkü 1 saat sonra acıkmak normal değil. Aç olsan bile acıkan mide değil beyin oluyor. Sürekli yedik zamanında beyin alıştı. Şimdi yemeyince yahu ne oluyor dur şuna ye diye sinyal göndereyim diyor. Bizde haliyle acıkmadığımız halde acıkmış gibi yiyorduk. Artık yemiyorum.
Anladım canım yazdıklarına harfiyen katılıyrm.bende öyle yapıyorum.bilinç altı yazmştn başka bişi sandım bu yolda ne öğrensek kar:-)

sabah iki yumurta bi kase yoğurt bi çatal helva iki lokma k.ekmek
öğlenbi kase patates salatası küçük bi dilim kek(misafrlikteydim)
akşam yumurtalı ebegümeci ve yoğurt ekmeksz.spor bugünlerde yapamaycm yarn misafrm var yatıya

Menun sabah tost
Öğle kıymalı yumurta 1dılım kepek ekmek cacık
Akşam 3 kasık ciğer salata 1 dılım ekmek
Ara turk kahwesı bır parca cıkolata
45dk yuruys 2 lt suyu tmmlrm

Kizlar sabah haslanmis yumurta yedim 1 dilim tam bugday ekmegine fistik ezmeai surdum yedimmm adet yaklasiyo arada yiyorumm aksam da yemek yapamadim ya 4 dilim tambugday ekmegiyle sandvic yaptim yedim gec kalkmanin zararlari ama su sinav bitsin daha duzenli olucam . Bu hafta hic verimli gecmrdi benim insallah toparliycam su da 2 ltye tamamliyorum simdi tuvalete gitmekten yoruldum ama devam icmeye:)

Kızlar günaydın. Birazdan bende kahvaltı yapacağım. Masada börekler kekler olmasına rağmen yemeyeceğim. 1 haşlanmış yumurta yarım domates peynir ve yeşil zeytin yiyeceğim. Yanında da çay veya süt içerim. Hepinize afiyet olsun

babamdan öte Allahın sevgili kulu dedem mekke de hayatıno kaybetti orda gömüldü içim yanıyor hasretyle... bir süre burda olamayacağim

babamdan öte Allahın sevgili kulu dedem mekke de hayatıno kaybetti orda gömüldü içim yanıyor hasretyle... bir süre burda olamayacağim
Basin sagolsum canim benim mekani cennwttir Allah her kuluna nasip etmez bunu . Rabbim sonsuz alemde kavustursun sizi

Hayırlı günler.bir haftadr babamlardaydım taziye için.hala misafir gelip gidiyor akın akın ama ben eve gelmek zorunda kaldm çockların okulu için.tarifi zor bir acı.evet o topraklar da vefat etmek büyük bi şeref..ama vasiyeti gereği orda kalması gdeceğimz bir yer mekan kabir olmaması çok üzüyor bizi tabi bide özlem:KK42:

Bu arada benden sonra yazan olmamş.benim bu hafta boynca yemeğimede dikkat etmedm ekmeğimede sporda yapamadm.ona rağmen kilo almamşm 99.dm 96.8 olmşm buda teselli oldu bana.evimi temzlemem lazm gelen giden olacak.

Bu arada benden sonra yazan olmamş.benim bu hafta boynca yemeğimede dikkat etmedm ekmeğimede sporda yapamadm.ona rağmen kilo almamşm 99.dm 96.8 olmşm buda teselli oldu bana.evimi temzlemem lazm gelen giden olacak.
Allah sabır wersn cnm. Mekanı cennet olsn. Burada olckmsn artık kımse yok o yuzdn bende yazmyrm

Selam kixlar nasilsiniz bakalim ben geldim buraya epeydir giremedim kusura bakmayim zaten burdan somra baya bir yogundum sinrada razamazan girdi araya hic girmwdim ama artik zamani geldi nasilsiniz bakalim bayramdan sonra tam gaz devam insallah tabiki ramazanda biraz kilo aldim ne yaoarsam yaoayim aliyorum iste:((neyse kizlar hadi toplanin bayram sonrasina kadar.sonra maraton basliyor

Back
X