ama ıtıraf etmelıyımkı hala oturunca gobegım azda olsa cıkıyor dumduz karna sahıp olabılmek ıcın daha cok yol katetmelıyım kglarımın yarısı gıttı daha yarısı var
evet canım çalışıyorum. dolu dolu 7 senedir. ilginç bi tanışma oldu bizim için. :) kilo benim de almamam gerekiyor. alınca simit bölgesi denilen yerden alıyorum, bel bölgesinden. o yüzden benim de biraz vermem iyi olacak. yüksa hamilelik kilolarıyla bel fıtığı sorunları başlayabilir allah korusun.
kız bişey anlatayım. yazlığa gittik. gezerken bi arkadaşla lavaboya gircez kadının teki dedi ki siz hamile misiniz siz girin falan. ben de evet hamileyim dedim kaç aylık dedi 4 aylık dedim. :)) ben girmiycem arkadaşım gircek dedim. hiç çaktırmadım uzaklaştık. kadınla bu sene görüşürsek bebeğin nasıl diye sorar mı acaba
oturdun mu kız
yok oturmam dediysemde kadın dinlemedi beni 2 canlısın dedi otur dedi bende o göbek diyemedim otobüste oturdum otobüsten inince de gülmeklten kendimi alamadım valla
bak bu menüyü çok beğendimmmmmmmmm işteeeeeeeeeesabah ne yediğimi yazmıyorum ecmelim kızar bana ama bundan sonra daha dikkatli olcam söz :)
1 fincan yeşil çay
1 fincan kiraz saplı form çayı
öğlen
4 yemek kaşığı bulgur pilavı sebzeli
2 adet köfte
2 kaşık yogurt
arada yeşil çay
akşama da
kabak yemeğim var 5-6 kaşık yerim
1 bardak ayran
yeşil çay
Merhaba kızlar, en son cuma yazmıştım eve daha net taşınmadı bu hafta içi hallolur inşAllah..
C.tesi taşındım, 3 gündür evle uğraşıyorum yememe dikkat edemedim ama o kadar sil süpür dengelemişimdir sanırım.
Bu arada ecmel çok merak ettim seni, benim de 18 aylık yaramaz bir kızım var bonusu bir de koca göbeğim:)
dene dene gozunu karart basla hayatım aynaya bakmaktan mutluluk duydukca bırakamayacaksınvalla ecmel azmin zaferi. güzel bi çalışma olmuş. dur bakayım ben de deneyeyim. kendimden pek ümitli değilim ama....
ekledım cnm senı allah yardımcın olsun hıc kolay degıl cocukla ev tasımak hele yerleştırmek allah yardım etsın guselim bendede kocamandı hatta goren 6 aylık mı karnındakı dıe soruyodu ama 7 haftada fazla bişi kalmadıMerhaba kızlar, en son cuma yazmıştım eve daha net taşınmadı bu hafta içi hallolur inşAllah..
C.tesi taşındım, 3 gündür evle uğraşıyorum yememe dikkat edemedim ama o kadar sil süpür dengelemişimdir sanırım.
Bu arada ecmel çok merak ettim seni, benim de 18 aylık yaramaz bir kızım var bonusu bir de koca göbeğim:)
aaaa menun super hayatımmm bayıldım bu azımle devammmsabah ne yediğimi yazmıyorum ecmelim kızar bana ama bundan sonra daha dikkatli olcam söz :)
1 fincan yeşil çay
1 fincan kiraz saplı form çayı
öğlen
4 yemek kaşığı bulgur pilavı sebzeli
2 adet köfte
2 kaşık yogurt
arada yeşil çay
akşama da
kabak yemeğim var 5-6 kaşık yerim
1 bardak ayran
yeşil çay
hoşgeldin cnm ağzımızı biraz tuttuk mu birazda spor veremıycez dıe bısı yokarkadaşlar bende yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum(( banada yardım edermisiniz canım çok sıkılıyor akupunktura da gittim sözde. ama ordada veremedim 4 5 kilo verdim 2 ayda. canım çok sıkılıyor (
hoşgeldin cnmBen geldim
hoşgeldinnnnnnnn bestemmmmmmmmmBen geldim
hoşgeldin cnm
sana bı soru evladın erkegı kızı olmaz en basta saglıklısı denır hayırlısı denır ama gonlunle kız mı erkek mı yatıyo
hoşgeldin cnm
sana bı soru evladın erkegı kızı olmaz en basta saglıklısı denır hayırlısı denır ama gonlunle kız mı erkek mı yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?