yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ama ıtıraf etmelıyımkı hala oturunca gobegım azda olsa cıkıyor dumduz karna sahıp olabılmek ıcın daha cok yol katetmelıyım kglarımın yarısı gıttı daha yarısı var

benimde göbek var görenler hamile sanıyo geçen otobüste kadının biri hamilesiniz diye bana yer verdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim

sabah ne yediğimi yazmıyorum ecmelim kızar bana ama bundan sonra daha dikkatli olcam söz :)

1 fincan yeşil çay
1 fincan kiraz saplı form çayı

öğlen

4 yemek kaşığı bulgur pilavı sebzeli
2 adet köfte
2 kaşık yogurt

arada yeşil çay

akşama da

kabak yemeğim var 5-6 kaşık yerim
1 bardak ayran

yeşil çay

Merhaba kızlar, en son cuma yazmıştım eve daha net taşınmadı bu hafta içi hallolur inşAllah..
C.tesi taşındım, 3 gündür evle uğraşıyorum yememe dikkat edemedim ama o kadar sil süpür dengelemişimdir sanırım.
Bu arada ecmel çok merak ettim seni, benim de 18 aylık yaramaz bir kızım var bonusu bir de koca göbeğim:)

bak bu menüyü çok beğendimmmmmmmmm işteeeeeeeeee

canımm Allah bağışlasınnn. Ev taşımak zordur bilirim Allah sabır ve kolaylık versin

ekledım cnm senı allah yardımcın olsun hıc kolay degıl cocukla ev tasımak hele yerleştırmek allah yardım etsın guselim bendede kocamandı hatta goren 6 aylık mı karnındakı dıe soruyodu ama 7 haftada fazla bişi kalmadı
aaaa menun super hayatımmm bayıldım bu azımle devammm

arkadaşlar bende yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum(( banada yardım edermisiniz canım çok sıkılıyor akupunktura da gittim sözde. ama ordada veremedim 4 5 kilo verdim 2 ayda. canım çok sıkılıyor(

arkadaşlar bende yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum(( banada yardım edermisiniz canım çok sıkılıyor akupunktura da gittim sözde. ama ordada veremedim 4 5 kilo verdim 2 ayda. canım çok sıkılıyor(
hoşgeldin cnm ağzımızı biraz tuttuk mu birazda spor veremıycez dıe bısı yok

hoşgeldin cnm
sana bı soru evladın erkegı kızı olmaz en basta saglıklısı denır hayırlısı denır ama gonlunle kız mı erkek mı yatıyo

WALLA GÜZELİM ŞİMDİ BENİM HUYUM KURUSUN BEN ÇOK İRDELERİM HERŞEYİ VE BUNU DA HEP DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR :18::18::18::18::18::18::18::18:ŞÖYLE ANLATIM ALLAHIM HAYIRLISINI SAĞLIKLISINI WERSİN LAKİN ; BEN ERKEK ÇOCUĞU İSTEİNCE ŞÖYLE DÜŞÜNÜORUM ÇOK ÖZENİORUM HANİ ANNELERİNE DÜŞKÜN ERKEN ÇOCUKLARI FISTIĞIM FALAN DER ANNESİNİ KORUR KOLLAR SONRA KIZ GİBİ ÇOK SORUNLARI OLMAZ EYKEKİM BNM DİE İÇİM GİDİO SONRA DİORUM OOOHHHOOO SÜNNET TELAŞI WAR SONRA GİDER UYUZ Bİ KIZ BULUR OĞLUMU ÜZER BİZİ ÜZER KAYNANALIK YAPAMAM İÇİM ÜZÜLÜR GEÇ OĞLANI DİORUM SONRA KIZ A GELİORUM AMANDA AMAN MİNİCİK SAÇLARI ÖR TOPLA ETEK LER KİLOTLU ÇORAPLAR FALAN SÜPER ANNE KIZ GEZMEĞE SİNEMAYA GİDERİZ HEM BABAYLA KIZ ÇOCUĞU HÜPPER ANLAŞIO YA SONRA DİORUM OHHHOOOOO KIZ ÇOCUĞU ÇEYİZİ WAR KAYNANASI WAR BÜYÜMESİ WAR VIDI VIDI HER DERDİ BİTMEZ YANİ KIZÇEELRİM SANIRIM BEN PEK KARASIZIM AMA EŞİM OĞLAN ÇOK İSTİYOR BEN OĞLAN HAYALİDE KIZ HAYALİDE KURUORUM Bİ TÜRLÜ KARAR WEREMİORUM ALLAHIMDAN NE GELİRSE KABULÜM ANLICAĞINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…