yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

cok tskr ederi ecmel bu sekilde beslengidinde haftada kaç kg veriyorsun suada topladda kaç kg verdin hiç kaçamak yaptın ı

birde jillianın 3 bölümüde bitirip tekrar yapsak olur dei bi kaç kez 3 ay falan :)

güldüm ben de hiç rahatsız olmadım. komik be. :)

ben bu öğlen yemekte börek yedim biraz da yeşil mercimek biraz da yoğurt.
bu akşam sporumu yapayım daha iyi hissedicem kendimi eminim. yaptığım tek doğru, şeker kullanmıyorum çayımda kahvemde. ve tuzu azalttım oldukça. genelde az tuzlu yerim ve yaparım yemeklerimi. ama tatlıyı seviyorum. özellikle sütlü tatlıları hafif olanları yani. baklava falan şerbetli herhangibiri aklıma gelmiyor. ama hamur işi seviyorum.
bi de tiroid ilacı, doğum kontrol hapı ve vitamin falan kullanıyorum. iyice acıktırıyorlar.
off noolcak benim bu halim.

ecmel fotoların duruyoru bnide eklermisin bakıyım sana :)
bnde bekarım kısmeti acılmadı galiba :) yaz geliyor cıvıl cıvıl olacak ortalık bnde yıllarıdr yaptıgım gibi iç cekece su kör olasıca bogazım duruyorki inşallah deva ederi bu sefer basararı ne dersiniz :)

cok tskr ederi ecmel bu sekilde beslengidinde haftada kaç kg veriyorsun suada topladda kaç kg verdin hiç kaçamak yaptın ı

birde jillianın 3 bölümüde bitirip tekrar yapsak olur dei bi kaç kez 3 ay falan :)
ne demek guselim her zaman bu şekilde diyet yaptıgımda degısıyo benı ekle arkadaş olarak bak albumde ne kadar vermısım her hafta duzenlı tartılıyom kimi 1,5kg kimi 200 gr belli olmuyo neye göre degıstıgınıde anlamıyourm 77kg ıle dıyete basladım su anda 68,5 kgyum toplamda 8,5 kg verdim 7 haftada hiç kaçamak yapmadım yaptıgım en buyuk kaçamak asırı tatlı krızım oldugunda yedıgım max 2 hurmadır hepsi bu
jullıan sporunu devamlı yapabilirsin ust seviyelerı de var jıllıan slım sıx pak gıbı onlar dırek gobek ve basene daha yuklenıyo bu tum bedende etkılı

Son düzenleme:
kızlar bn suan bunu anladı sebze yogurt salata et türleri yiycez diğerleri yok ama bakliyattamı yok tama ppilav akarna olaz diyette aa patates erciek nohut vs demi olmayacak menülerde ayy cok sey sordum şidi kovulacam

kızlar bn suan bunu anladı sebze yogurt salata et türleri yiycez diğerleri yok ama bakliyattamı yok tama ppilav akarna olaz diyette aa patates erciek nohut vs demi olmayacak menülerde ayy cok sey sordum şidi kovulacam

pilav 2 kaşık makarna yağsız 2 3 kaşık... mercimek var ama çok değil yani anlayacağız herşeyden az olacak ve yağsız olcak. Patates de haşlama olcak kızartma değil

patateste bolca nişasta var şişlik yapar pek yemıyorum ben ama yenebilir haşlama olarak tabi
nohut vs yenılebilir bi engel yok bu benım kendımı sartlamam yanı her seyden 6-7 kasıgı gecmeyecek sekılde tuketebilirsin baklagıl oldum olası sevmem yesil mercimek dısındakılerı

kızlar ya cok tskr ederim şimdi bana bi heves geldi inşllah yaparı cok tskr ederm
ecmel yaa fotolarına baktım muhtesem olmussun cok tatlısın maşallah birde bebişin var allahım bagıslasın

demek bu jillian bu kadar etkili hemen yapcam bugün

sevindim cnm benım yap tabi yaa ınsanın kendıne guvenı gelıyo çok sağol guselim o senın guselliğin bide bebişim var minnak erkeğim benımm totosunu yedımın bugun gelıoo anasına oyy kuzum yıne uykusuz her gece

Totoşunu yedim:90::90::90::90::124::124::124::124::124: Gargim benim

Kızlar ben bi banka ya bibi yatırım gelim kaybolmayın heeeeeeeeeeee

ecmel ayy o göbek jillianlamı gitti dümddüz tas gibi olmussun yaa inanamıyorum muhtesem :)
evet bitanem tamamen jıllıana ve bogazımı tutmama borcluyum
ecmel ben de görmek istiyorum acaba isteğimi kabul edebilir misin?
Ekledım cnm bakabılırsın
Totoşunu yedim:90::90::90::90::124::124::124::124::124: Gargim benim
hahaah kız bebeklerın en gusel yerı popoları ve ayakları bayılıyorum oralarını opmeyeee bızımkının altında bezı varken ısırıyorumda acımıycagını bıldıgım ıcım ıcım kaynıyoo allahım sanada yasatsın tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…