allahım sana da bizlerden daha güzel mutluluklar yaşatır kuşum merak etme sende bizle paylaşınca biz imreniriz inşallah
aynen güzelim ya eşimin bebek arabalarına araba koltuklarına çok merakı war bakıodu mağazada görevli adam geldi yanıma gelin ayakta beklemeyin siz buyrun oturun biz ürünleri buraya getirelim yormayalım sizi ayakta dedi dedi teşkr ederiz sadece baktık dedim ama çatladım gülmekten ama gülermisin ağlarmısın bilemem tabi
iradene ve azmine bağlı o tatlım spor sıkılaşmak için,zayıflamak istiyorsan kesinlikle yediklerine dikkat etmen yağlı,şekerli,tuzlu,hamur işi,börek,çörek,tatlı hepsinden uzak durman gerekli bunu başarabileceğine inanıyorsan indir hemen jillianı güzel bi listeyle destekle sporu cillop gibi olursun hazirana kadar
Ecmel ve kaçamak yapmak sus kız duymasın
ne demek guselim her zaman bu şekilde diyet yaptıgımda degısıyo benı ekle arkadaş olarak bak albumde ne kadar vermısım her hafta duzenlı tartılıyom kimi 1,5kg kimi 200 gr belli olmuyo neye göre degıstıgınıde anlamıyourm 77kg ıle dıyete basladım su anda 68,5 kgyum toplamda 8,5 kg verdim 7 haftada hiç kaçamak yapmadım yaptıgım en buyuk kaçamak asırı tatlı krızım oldugunda yedıgım max 2 hurmadır hepsi bucok tskr ederi ecmel bu sekilde beslengidinde haftada kaç kg veriyorsun suada topladda kaç kg verdin hiç kaçamak yaptın ı
birde jillianın 3 bölümüde bitirip tekrar yapsak olur dei bi kaç kez 3 ay falan :)
kızlar bn suan bunu anladı sebze yogurt salata et türleri yiycez diğerleri yok ama bakliyattamı yok tama ppilav akarna olaz diyette aa patates erciek nohut vs demi olmayacak menülerde ayy cok sey sordum şidi kovulacam
patateste bolca nişasta var şişlik yapar pek yemıyorum ben ama yenebilir haşlama olarak tabikızlar bn suan bunu anladı sebze yogurt salata et türleri yiycez diğerleri yok ama bakliyattamı yok tama ppilav akarna olaz diyette aa patates erciek nohut vs demi olmayacak menülerde ayy cok sey sordum şidi kovulacam
sevindim cnm benım yap tabi yaa ınsanın kendıne guvenı gelıyo çok sağol guselimkızlar ya cok tskr ederim şimdi bana bi heves geldi inşllah yaparı cok tskr ederm
ecmel yaa fotolarına baktım muhtesem olmussun cok tatlısın maşallah birde bebişin var allahım bagıslasın
demek bu jillian bu kadar etkili hemen yapcam bugün
sevindim cnm benım yap tabi yaa ınsanın kendıne guvenı gelıyo çok sağol guselimo senın guselliğin bide bebişim var minnak erkeğim benımm totosunu yedımın bugun gelıoo anasına oyy kuzum yıne uykusuz her gece
benımde göbişi yesen çok sevaba girersin
Kızlar ben bi banka ya bibi yatırım gelim kaybolmayın heeeeeeeeeeee
evet bitanem tamamen jıllıana ve bogazımı tutmama borcluyumecmel ayy o göbek jillianlamı gitti dümddüz tas gibi olmussun yaa inanamıyorum muhtesem :)
Ekledım cnm bakabılırsınecmel ben de görmek istiyorum acaba isteğimi kabul edebilir misin?
hahaah kız bebeklerın en gusel yerı popoları ve ayakları bayılıyorum oralarını opmeyeee bızımkının altında bezı varken ısırıyorumda acımıycagını bıldıgım ıcım ıcım kaynıyoo allahım sanada yasatsın tez zamandaTotoşunu yedim:90::90::90::90::124::124::124::124::124:Gargim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?